Davyd 5 Скарга Опубліковано: 15 серпня 2011 Итого сегодня по состоянию на 14.00 1. Давыд 2. Толик 3. Анд_рей 4. Ден99 5. ...? Что с остальными? Где ответы? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Den99 2 Скарга Опубліковано: 15 серпня 2011 root должен быть вроде как.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Tihiy 1 Скарга Опубліковано: 15 серпня 2011 я буду Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Davyd 5 Скарга Опубліковано: 15 серпня 2011 1. Давыд 2. Толик 3. Анд_рей 4. Ден99 5. Рут 6. Тихий 7. ... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vasso 51 Скарга Опубліковано: 15 серпня 2011 привет усем! мну сегодня не будет Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Den99 2 Скарга Опубліковано: 15 серпня 2011 Могу взять +2,но их потом надо будет до петровки закинуть Толик,набери меня плз Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SEMENsyndycate 2 Скарга Опубліковано: 15 серпня 2011 Меня не будет, с температурой сижу! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ADEON 1 Скарга Опубліковано: 15 серпня 2011 Меня тоже не будет Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Voditel 1 Скарга Опубліковано: 15 серпня 2011 Не попадаю, работа, да и усталось еще осталась после пляжа. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
And_rey 1 Скарга Опубліковано: 15 серпня 2011 извените что не получилось приехать Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Britisher 1 Скарга Опубліковано: 16 серпня 2011 Не получилось приехать, работа. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Davyd 5 Скарга Опубліковано: 16 серпня 2011 Буду наказывать! Жестоко наказывать! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Root 3 Скарга Опубліковано: 17 серпня 2011 Сегодня уже Среда! как и договаривались отписываемся кто будет на тренировке в Пн 22-го августа! меня не будет!=)(скорее всего) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SanToldo 1 Скарга Опубліковано: 17 серпня 2011 Я планирую быть! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Davyd 5 Скарга Опубліковано: 18 серпня 2011 Меня скорее всего не будет. Уеду в отпуск. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ADEON 1 Скарга Опубліковано: 18 серпня 2011 Я буду с вероятностью процентов 95 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Tihiy 1 Скарга Опубліковано: 18 серпня 2011 должен быть Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Davyd 5 Скарга Опубліковано: 21 серпня 2011 По поводу следующих двух тренировок обращайтесь с вопросами к моему новому куму! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Tihiy 1 Скарга Опубліковано: 21 серпня 2011 По поводу следующих двух тренировок обращайтесь с вопросами к моему новому куму! Кто твой кум то ? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
tolik 32 Скарга Опубліковано: 21 серпня 2011 меня не будет!=)(скорее всего) Я планирую быть! Меня скорее всего не будет. Уеду в отпуск. Я буду с вероятностью процентов 95 должен быть Как вы считаете - нужно проводить тренировку ?... [color="DarkRed">[size="4">Тренировки завтра не будет ![/size] Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CTygEHT 1 Скарга Опубліковано: 21 серпня 2011 Ребята я опать не смогу прийты на тренеровку((( Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Tihiy 1 Скарга Опубліковано: 21 серпня 2011 а когда возобновятся тренировки ? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SanToldo 1 Скарга Опубліковано: 21 серпня 2011 Как вы считаете - нужно проводить тренировку ?... [color="DarkRed">[size="4">Тренировки завтра не будет ![/size] ну и ладно! Не сильно то и хотелось Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
And_rey 1 Скарга Опубліковано: 21 серпня 2011 оу, а я работаю до 23, но в виду последних событий это не имеет значения Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Decameron 1 Скарга Опубліковано: 22 серпня 2011 блин а я как раз хотел прийти на тренировку) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах