Davyd 5 Скарга Опубліковано: 21 липня 2011 (змінено) В этой теме Вашему вниманию будет предоставляться информация о предстоящих тренировках и отчеты о проведенных тренировках. МФК ВАЗ-2101 будет тренироваться в с/ш №292 ул. Данькевича, 5 с 21.00 до 23.00 каждый понедельник. Первая тренировка 25.07.2011г. Змінено 21 липня 2011 користувачем tolik Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Britisher 1 Скарга Опубліковано: 21 липня 2011 Йа буду Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
And_rey 1 Скарга Опубліковано: 21 липня 2011 Должен быть =) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Davyd 5 Скарга Опубліковано: 21 липня 2011 (змінено) И я того же мнения! СМС рассылку отправил. На данный момент подтвердили свое прибытие: 1. Davyd 2. Britisher 3. And_rey 4. tolik Змінено 21 липня 2011 користувачем Davyd Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ADEON 1 Скарга Опубліковано: 21 липня 2011 Как раз с понедельника уезжаю в отпуск.(( Возможно, через неделю буду. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
tolik 32 Скарга Опубліковано: 21 липня 2011 Я буду . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
otradny 1 Скарга Опубліковано: 21 липня 2011 в понедельник не будет меня в Киеве((( Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Root 3 Скарга Опубліковано: 22 липня 2011 я тоже буду! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Davyd 5 Скарга Опубліковано: 22 липня 2011 1. Davyd 2. Britisher 3. And_rey 4. tolik 5. Root Маловато пока народа! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Decameron 1 Скарга Опубліковано: 22 липня 2011 буду) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
sevultura 1 Скарга Опубліковано: 23 липня 2011 вполне возможно, что буду. никто с левобережки не едет? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CTygEHT 1 Скарга Опубліковано: 23 липня 2011 Я буду!!!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
sevultura 1 Скарга Опубліковано: 24 липня 2011 Davyd,отпишись, сколько будет народа. Мне очень нужно не быть(( , но может смогу вырваться. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Stalker-3 99 Скарга Опубліковано: 24 липня 2011 а со стороны ленинградки никто ехать не будет?? я б тож прокатился- поиграл бы или хотяб посмотрел)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
tolik 32 Скарга Опубліковано: 24 липня 2011 Stalker-3 Бери кеды ! Я тоже безлошадный пока - поэтому буду своим ходом (правда с Лесного) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Davyd 5 Скарга Опубліковано: 25 липня 2011 1. Davyd 2. Britisher 3. And_rey 4. tolik 5. Root 6. Decameron 7. Stalker-3 8. CTygEHT 9. sevultura Пока вот так. Скоро прозвоню тех кто не откликнулся на тему на форуме и на смс рассылку! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Root 3 Скарга Опубліковано: 25 липня 2011 а да со мной еще один человек будет! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Art2010 1 Скарга Опубліковано: 25 липня 2011 меня не будет. еще в отпуске Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SEMENsyndycate 2 Скарга Опубліковано: 25 липня 2011 буду тоже Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Nesh 1 Скарга Опубліковано: 25 липня 2011 уже в Киеве, буду сегодня Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Davyd 5 Скарга Опубліковано: 25 липня 2011 1. Davyd 2. Britisher 3. And_rey 4. tolik 5. Root 6. Decameron 7. Stalker-3 8. CTygEHT 9. sevultura 10. Семен 11. Игорь 12. Друг Рута Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Root 3 Скарга Опубліковано: 25 липня 2011 Ден 99 говорил что будет сегодня! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Britisher 1 Скарга Опубліковано: 25 липня 2011 вполне возможно, что буду. никто с левобережки не едет? Я еду 096-446-69-69 Паша Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Den99 2 Скарга Опубліковано: 25 липня 2011 Ден 99 говорил что будет сегодня! я и сам могу написать,просто инфы 100% пока нет Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Davyd 5 Скарга Опубліковано: 25 липня 2011 Какой у тебя инфы нет? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах