SanToldo 1 Скарга Опубліковано: 16 вересня 2011 Видишь, Davyd, спугнул ты всех - ни чего больше и небыло Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Davyd 5 Скарга Опубліковано: 18 вересня 2011 Завтра тренировка в 21.00 по ул. Данькевича, 5. Явка всех обязательна. Теперь быстренько отписываемся. Я буду. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Tihiy 1 Скарга Опубліковано: 18 вересня 2011 Я буду Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Root 3 Скарга Опубліковано: 18 вересня 2011 меня не будет. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Nesh 1 Скарга Опубліковано: 19 вересня 2011 Активность на форуме зашкаливает! Договаривались же за несколько дней давать ответ по участию на тренировке... БУДУ. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ZoRoM 1 Скарга Опубліковано: 19 вересня 2011 меня не будет!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ADEON 1 Скарга Опубліковано: 19 вересня 2011 Меня пока тоже не будет Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Decameron 1 Скарга Опубліковано: 19 вересня 2011 блин я заболел...но попытаюсь прийти Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Art2010 1 Скарга Опубліковано: 19 вересня 2011 меня не будет Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Davyd 5 Скарга Опубліковано: 19 вересня 2011 Davyd Decameron Nesh Tixiy tolik Что дальше? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Voditel 1 Скарга Опубліковано: 19 вересня 2011 Что дальше?Далi буде кава!Планирую быть, если не поменяются обстоятельства до 19-00. В случае чего - отпишусь. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Мишка 1 Скарга Опубліковано: 19 вересня 2011 постараюсь быть, если успею после работы... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Davyd 5 Скарга Опубліковано: 19 вересня 2011 Davyd + Decameron + Nesh + Tixiy + tolik + Мишка + Voditel + And_rey + Root + Moroz + Лелик + PavelV ????? Britisher ????? SanToldo ????? Vasso ????? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SanToldo 1 Скарга Опубліковано: 19 вересня 2011 Я под вопросом, если нормализуется состояние (после свадьбы) ко второй половие дня - буду Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 19 вересня 2011 Буду, если успею сделать стопы/габариты или ктото после тренировки закинет в Горенку (и желательно на тренировку от когонить метро) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Britisher 1 Скарга Опубліковано: 19 вересня 2011 Меня не будет, работа. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Tihiy 1 Скарга Опубліковано: 19 вересня 2011 У меня траур на роботе теперь уже не знаю или приду( постараюсь) Извините пожалуйста Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Davyd 5 Скарга Опубліковано: 20 вересня 2011 На тренировке 19.09.2011г. присутствовали: Davyd Decameron Nesh tolik Мишка Voditel And_rey Root Лелик Vasso +2 друга Roota Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Davyd 5 Скарга Опубліковано: 24 вересня 2011 26.09.2011 состоиться очередная тренировка по тому же адресу. До воскресенья всем отписаться! 1. Davyd 2. ... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Nesh 1 Скарга Опубліковано: 24 вересня 2011 буду Давид, мне кажется что лучше собирать за зал на месяц в перед, надо же иметь хоть какие-то гарантии что очередная тренировка состоится?! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vasso 51 Скарга Опубліковано: 24 вересня 2011 Планирую быть, но 100% не могу обещать - работа.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Root 3 Скарга Опубліковано: 24 вересня 2011 планирую быть! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Art2010 1 Скарга Опубліковано: 24 вересня 2011 приеду Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ZoRoM 1 Скарга Опубліковано: 25 вересня 2011 меня не будет!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Лёлик 1 Скарга Опубліковано: 25 вересня 2011 Планирую. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах