And_rey 1 Скарга Опубліковано: 29 листопада 2011 Всем спасибо за вчерашнею тренировку, хорошо побегали Меня вчера впервые от удара мяча пошатнуло 8 ( Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Davyd 5 Скарга Опубліковано: 29 листопада 2011 Бухать просто меньше надо, чтобы не шатало! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Davyd 5 Скарга Опубліковано: 3 грудня 2011 В понедельник на тренировку приносим деньги за Автолигу и за форму кто не сдал! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SanToldo 1 Скарга Опубліковано: 3 грудня 2011 (змінено) Не будет меня на тренировке - руку на выходных ушиб. Змінено 5 грудня 2011 користувачем SanToldo Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Root 3 Скарга Опубліковано: 3 грудня 2011 огласите весь список пожалуйста Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Tihiy 1 Скарга Опубліковано: 3 грудня 2011 меня не будет, денежку кину тебе Андрюха на карточку привата до конца недели Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Davyd 5 Скарга Опубліковано: 4 грудня 2011 У меня сейчас нет списка кто сколько сдал. Вспоминайте сами или чуть позже скажу. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vasso 51 Скарга Опубліковано: 4 грудня 2011 Буду сегодня) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Davyd 5 Скарга Опубліковано: 5 грудня 2011 Отписывайтесь кто будет! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ADEON 1 Скарга Опубліковано: 5 грудня 2011 Меня не будет, постараюсь в следующий раз. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
And_rey 1 Скарга Опубліковано: 5 грудня 2011 должен быть Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Nesh 1 Скарга Опубліковано: 5 грудня 2011 планирую приехать Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vasso 51 Скарга Опубліковано: 5 грудня 2011 после смс от Андрея, пишу еще раз: буду! Также будет Миша. Жеканчика не будет Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
jekan41k 1 Скарга Опубліковано: 6 грудня 2011 спс, Васёк что отписал зы. 6-4 под дождём... романтика, мать ёё. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Davyd 5 Скарга Опубліковано: 11 грудня 2011 Всем заявленным в АЛ обязательно завтра быть на тренировке! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Root 3 Скарга Опубліковано: 11 грудня 2011 есть Серррр! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
tolik 32 Скарга Опубліковано: 11 грудня 2011 Я буду. Прошу напомнить мне об одном серьезном пункте в отношении команды ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 11 грудня 2011 Планирую быть если ничего не изменится Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Мишка 1 Скарга Опубліковано: 11 грудня 2011 В принципе...., буду! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SanToldo 1 Скарга Опубліковано: 11 грудня 2011 +1 Буду Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ADEON 1 Скарга Опубліковано: 12 грудня 2011 Не буду Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
And_rey 1 Скарга Опубліковано: 12 грудня 2011 не будет, на работе завал Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vasso 51 Скарга Опубліковано: 12 грудня 2011 заболел, меня не будет сегодня Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
jekan41k 1 Скарга Опубліковано: 12 грудня 2011 Буду. ох Васёк.. не бережешь ты себя.. отдохнуть тебе надо.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Root 3 Скарга Опубліковано: 18 грудня 2011 Что, завтра тренировки нет???? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах