Davyd 5 Скарга Опубліковано: 24 травня 2012 3. bossyak 4. Root Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
tolik 32 Скарга Опубліковано: 24 травня 2012 10. tolik Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
bossyak 1 Скарга Опубліковано: 24 травня 2012 увы, не буду. надеюсь, дней через 13 сниму гипс, а там посмотрим =\ зы. скучив за вамы уже А что уже случилось? ((( Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
NICKTIRIS 1 Скарга Опубліковано: 24 травня 2012 Буду, может даже с Русланом..) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Davyd 5 Скарга Опубліковано: 24 травня 2012 Не смог приехать, на работе пипец! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SanToldo 1 Скарга Опубліковано: 25 травня 2012 Davyd, штраф 30 грн. Хе-хе... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SEMENsyndycate 2 Скарга Опубліковано: 25 травня 2012 В понедельник будет что-то? Если что, то приеду, а то алкоголиком скоро стану Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
tolik 32 Скарга Опубліковано: 25 травня 2012 Саня Тренировки уже по четвергам. Приезжай ! Но учитывай, что сейчас у нас после тренировок не только алкоголь выходит, а и до машин даже трезвенники-язвенники ели доходят от усталости Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SEMENsyndycate 2 Скарга Опубліковано: 25 травня 2012 Хрена се расклады в команде....ещё скажите что вы на первом месте в Автолиге Я точно на форум 2101 попал? Мне бы до тренировки дойти, а с тренировки уже вынесите если че.... главное не ногами вперед Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Davyd 5 Скарга Опубліковано: 31 травня 2012 Не забываем! Сегодня тренировка на 20.00. Не опаздываем! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
tolik 32 Скарга Опубліковано: 31 травня 2012 Буду ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SanToldo 1 Скарга Опубліковано: 31 травня 2012 Буду! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SEMENsyndycate 2 Скарга Опубліковано: 31 травня 2012 буду Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
And_rey 1 Скарга Опубліковано: 31 травня 2012 буду Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
bossyak 1 Скарга Опубліковано: 31 травня 2012 буду если не просплю) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
And_rey 1 Скарга Опубліковано: 31 травня 2012 не будет на 3 часа надо задержатся Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SEMENsyndycate 2 Скарга Опубліковано: 1 червня 2012 Спасибо за треньку. Сцуко, ноги до сих пор трусит)))) Нужно почаще появлятся на тренировках))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
jekan41k 1 Скарга Опубліковано: 1 червня 2012 славно побегали... раз уж с футболом пока закончили предлагаю по четвергам собираться на 20-00 на шашлыки ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SEMENsyndycate 2 Скарга Опубліковано: 1 червня 2012 Я конечно извиняюсь, но как закончили? Я только сезон открыл, а здесь уже и конец....Печалька Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
jekan41k 1 Скарга Опубліковано: 1 червня 2012 "тымчасово") Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 21 червня 2012 я дико извиняюсь, но как там с тренировками? а то я через недельку-две машину доделаю и опять смогу ездить по вечерам на Троещину)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
tolik 32 Скарга Опубліковано: 21 червня 2012 PavelV, Паша, у нас межсезонье. Коуч обещал на сборы в Турцию завезти Ближе к Августу думаю восстановим полноценные тренировки. К КапРелифу ближе ! .... если он будет Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 21 червня 2012 у нас межсезонье.... Понял, чет я вообще от рук отбился)) пока буду дома бегать)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
jekan41k 1 Скарга Опубліковано: 17 серпня 2012 ...I need to run......i need to be fast...i need to be strong..." rel="external">Посилання i need a тренировка :Р Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
jekan41k 1 Скарга Опубліковано: 25 серпня 2012 Давай попишем тут что то?! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах