BROtheR 3 Скарга Опубліковано: 10 грудня 2008 Осиня хоцица... Осень нихватаит... пггг Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Toshka 1 Скарга Опубліковано: 10 березня 2009 Парни кому то еще нужны наклейки??? Просто буду распечатывать свои, может и вам нужно?!?! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
BROtheR 3 Скарга Опубліковано: 10 березня 2009 да да да) свяжусь в аське Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Gudya 1 Скарга Опубліковано: 10 квітня 2009 Я б тоже не отказался от наклеечки!Просто времени маловато на встречи,а так бы приезжал на слёты! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
BROtheR 3 Скарга Опубліковано: 10 квітня 2009 опана) привет!!! :nzd: зы: наклейка одна есть, можем встретится я дам зы.ы: а на пробег в честь дня рождения копейки сможешь приехать? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Gudya 1 Скарга Опубліковано: 10 квітня 2009 Привет! Ну завтра смогу подьехать,там уже и поговорим!И дай свой номер аськи пожалуйста :wink: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zero 1 Скарга Опубліковано: 7 травня 2009 я тож наклейку хочу... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
BROtheR 3 Скарга Опубліковано: 7 травня 2009 процес не стоит на месте, уже заказываю наклейки Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах