4ydo 3 Скарга Опубліковано: 2 жовтня 2011 ога...я вообще не думал даже ездить))) кстати предлагаю там как нить встречу устроить) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Navstar 27 Скарга Опубліковано: 2 жовтня 2011 Только не слалом Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ribel 1 Скарга Опубліковано: 2 жовтня 2011 4ydo,там это под мостом? Я за, только давайте другой день, в среду например Слалом я бы покатал с удовольствием! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Navstar 27 Скарга Опубліковано: 23 жовтня 2011 Скоро возможно будет только две дисциплины - дрифт по снегу и литрбол Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
sash 2 Скарга Опубліковано: 25 жовтня 2011 Navstar а бабслей???:multi::lol: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
4ydo 3 Скарга Опубліковано: 25 жовтня 2011 sash, без баб, а слей пусть будет))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
speed 1 Скарга Опубліковано: 26 жовтня 2011 4ydo, та и бабы пускай остаются Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Endru 1 Скарга Опубліковано: 26 жовтня 2011 а ночью уже изрядно хорошо подмерзает, может фигурное катание ночью замутить Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Владислава 6 Скарга Опубліковано: 26 жовтня 2011 а ночью уже изрядно хорошо подмерзает, может фигурное катание ночью замутить тогда и я поучаствую,у меня как раз резина позволяет хвигурно катить:multi: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Navstar 27 Скарга Опубліковано: 19 березня 2012 Читаю дрова 2 ру" rel="external">Посилання Космичеводы плавно переходят на турбо Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах