Facktor 5 Скарга Опубліковано: 29 серпня 2011 Як не прикро говорити, але активність в західному регіоні нульова. З Рівного, Львова і Тернополя не приїхав ніхто. Багато хто з луцьких з об"єктивних причин поїхати не зміг. Ми виїхали двома машинами. Виїхати планували в 4:15, а реально виїхали десь в 4:40. Дорога до Почаєва нормальна. В 6:30 без пригод вже були у пункті призначення. Дуже правильно зробиои, що приїхали так рано. Людей було просто надзвичайно багато. На майбутнє - краще їхати в якісь будній день. В Почаєві до нас приєднався Толік Antop. Завдяки Толіку ми зекономили дуже багато часу. Ми разом поснідали і поїхали на замкову гору в Кременці. Краєвиди в тернопільській області просто шикарні Парковка біля бару Салон копійки Толіка Супер комфортна машина. Я ніколи не міг подумати що у жигулях на швидкості 120 км/год може бути так тихо. Замкова гора З гори видно куполи почаївської лаври. Потім ми поїхали до джерела Святої Анни. Фото немає. По дорозі додому вирішили заїхати на трошки в тараканівський форт. Але перед фортом Толік показав нам Кременецький лісотехнічний коледж А потім був форт. Можливо в цьому році ми ще раз поїдемо в тараканівський форт. Ми ще будемо думати. Женя в шоці Вихід В цілому я дуже задоволений поїздкою. Компанія зібралась хоч і мала, зате дуже хороша. Мені вс е сподобалось. Вдячний всім хто приїхав. Толіку окремий респект. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Ghost_Rider 1 Скарга Опубліковано: 30 серпня 2011 Просто нема слів.... крутий фотозвіт, дуже хотів поїхати.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах