Задні Ремені Безпеки Трьохточечні На Шестерку
Відправлено 09 травень 2024 - 13:09
Заздалегідь вдячний за інфу.
Моя любовь ВАЗ-21063, 1990 г.в. пробег до лимона на родных кольцах и ни разу за 31 год не ездил на шворке.
Відправлено 10 травень 2024 - 09:08
Моя любовь ВАЗ-21063, 1990 г.в. пробег до лимона на родных кольцах и ни разу за 31 год не ездил на шворке.
Відправлено 10 травень 2024 - 10:01
Одна нижня точка - під диваном у бризговику. Друга нижня точка - дві гайки посередині під диваном. Третя точка - або на полиці ззаду, або у боковій стійці - відразу за спинкою.Заздалегідь вдячний за інфу.
Дякую, ветерану, налив у карму 150 гр. кон'яку. Паски прикрутив, ти мене спас від лишніх запитань шандерів на блокпосту а то вони в мене праве дзеркало шукали так ''назойливо'', я сказав що його там отродясь не було, а потім я роздуплився, що він з бодікамерою мене хотів засняти, що пасок накинутий, але куртка закрила мамку і папку і він там нічого не засняв. Правда можна було пободатись, що мол уже відв'язався коли зупинився, але то лишній головняк...
Відправлено 10 травень 2024 - 19:05
чотири містна
так, чотирьохмісна .
я теж тут озадачився поновити задні ремені. Точно пам"ятаю по дитинству були такі застібки з червоною кнопкою на кусочку паска. Але куди вони поділися!!!? Нема і все!))
у мене три болта
десь на задніх арках походу третя? треба подивитися, походу не було..
Не знайшов увесь комплект задніх і вирішив переставити на зад передні, а на перед купив на розборці інерційні від волгі. Жуткая хрінь виявилася, щоб ристебнутися треба хвилин 5 страждати. Блокуються дуже. Увесь час з'являється думка повирідзати ті блокировки, але ж це небезпечно, ремень буде просто чорною стрічкою і не буде держати. Млин!))
Відправлено 11 травень 2024 - 06:55
чотири містна
так, чотири містна
Таки да, зняв спинку а там посередині є підлокітник для зручності задніх пасажирів там був чохол і я про нього забув, відкрутити болти ще та печалька вже другий день мучаюсь...
- sun подобається це
Відправлено 12 травень 2024 - 17:09
Відправлено 16 травень 2024 - 18:15
ще питання паски два а пасажирів три? Чи один ремінь довший чи середньому пасажиру пасок не потрібний?
В середнього пасажира просто двохточечний ремінь-поясок, кріпиться з одніеї сторони на той же болт що відвітна частина лівого пасажира, а справa дві відвідки разом прикручені. Принаймі у мене так, я колись задавався цим питанням бо боявся що за кордоном будуть додовбуватись і купив заднім пасажирам весь комплект здается з 2107, разом з задньою пластиковою полкою, бо там автозмотоючі ремені і кріплятся на полку ці коробки. Як не дивно на моїй ваз 21013 гайки буди вварені з заводу в полку)
Ще хочу сказати що якщо ви постійно не возите 5 пассажирів то не заморачуйтесь з середнім, бо цей пасок постійно заважае, та й їздити впятьох на классиці ну таке собі задоволення
- sun подобається це
Відправлено 20 травень 2024 - 06:15
0 людей читають цю тему
0 користувачів, 0 гостей, 0 схованих користувачів