Перейти до вмісту

Друзі. Проект буде закрито в кінці 2024 року. Перемоги і миру вам. Хай щастить. Слава Україні!

Фотографія
- - - - -

Дистиляр!


  • Please log in to reply
26 replies to this topic

#21 Нащальнике

Нащальнике

    Одноклубник


  • Пользователи
  • 113 Повідомлень:
  • Реєстрація 27-вересень 10

Відправлено 28 жовтень 2010 - 11:00

Нащальнике, это да:) :) :multi: Только кому он сейчас нужен?:bn::multi:

для личного употребления, как в виде напитка, так и в виде медицинского средства - обтираний, полосканий, компрессов, изготовления различных видов настоек.

мне, в пору употребления алкогольных напитков, нравился такой вариант - делаем домашнее вино. большую половину употребляем как есть. некоторое количество дистиллируем. получаем весьма крепкий, интересный по вкусу напиток.

PS при наличии промышленного дистиллятора 94-95 процентов - это не утопия.
Никогда не думал, что венерологи людям еще и в глаза заглядывают.

#22 bos

bos

    Забанен


  • Заблокированные
  • 1 616 Повідомлень:
  • Реєстрація 03-березень 07

Відправлено 28 жовтень 2010 - 22:57

Нащальнике, Хеее))) адо начинать изучать технологию производства огненного Сэма!)))))
Ралли - это вам не шахматы! Тут думать надо! (с) АндрейКузьма

#23 VETERAN

VETERAN

    Член клуба


  • Пользователи
  • 7 880 Повідомлень:
  • Реєстрація 24-квітень 09
  • Авто:Найкласніше

Відправлено 28 жовтень 2010 - 23:19

Дистилятор води - це не самогонний апарат - він просто згорить з брагою. Температура має бути нижча і зовсім інший конденсатор. Легше з мідної трубки змійовик зігнути і до виварки присобачити. :multi:

#24 bos

bos

    Забанен


  • Заблокированные
  • 1 616 Повідомлень:
  • Реєстрація 03-березень 07

Відправлено 28 жовтень 2010 - 23:44

VETERAN, не дарма у Вас нiкнейм VETERAN! Та й вiк Ваш сам за себе говорить :)
Дякую за корисну iнформацiю! Вона дуже цiкава та корисна для мене!
Ралли - это вам не шахматы! Тут думать надо! (с) АндрейКузьма

#25 Нащальнике

Нащальнике

    Одноклубник


  • Пользователи
  • 113 Повідомлень:
  • Реєстрація 27-вересень 10

Відправлено 29 жовтень 2010 - 08:45

Дистилятор води - це не самогонний апарат - він просто згорить з брагою. Температура має бути нижча і зовсім інший конденсатор. Легше з мідної трубки змійовик зігнути і до виварки присобачити. :multi:

сгорит тот, который устроен по принципу испаритель-холодильник, есть же те, которые всё-таки работают по перегонному принципу. это пишут в техпаспорте.

если бы я просто не обладал в свое время подобным аппаратом - я б не говорил :) а продукт получался качественный, добротный.
Никогда не думал, что венерологи людям еще и в глаза заглядывают.

#26 VETERAN

VETERAN

    Член клуба


  • Пользователи
  • 7 880 Повідомлень:
  • Реєстрація 24-квітень 09
  • Авто:Найкласніше

Відправлено 29 жовтень 2010 - 09:32

Воно не стільки згорає саме, як на ньому нагорає всяка органіка. Для браги бажано, щоб нагрівач мав велику площу тепловіддачі і невисоку температуру.
Вони всі працюють по принципу випаровувач - конденсатор. Це і є перегонкою.
Дистилятори зазвичай використовують підігріту в охолоджувачі воду для поповнення резервуара випаровування. І там вода кипить.
В самогонному апараті брага не повинна кипіти - там температура виставляється трохи вище 70-ти градусів, щоб води в парі не було дуже багато. І її об'єм не поповнюється водою, нагрітою в холодильнику.
Ще є кілька ньюансів в принципі побудови конденсатора - холодильника. Ще потрібний (перед конденсатором) спеціальний циклон - відділювач сивушних масел (в дистиляторі такого нема).
Для ректифікації спирту, в приципі, перероблений дистилятор використати можливо.

#27 Нащальнике

Нащальнике

    Одноклубник


  • Пользователи
  • 113 Повідомлень:
  • Реєстрація 27-вересень 10

Відправлено 29 жовтень 2010 - 13:31

Воно не стільки згорає саме, як на ньому нагорає всяка органіка. Для браги бажано, щоб нагрівач мав велику площу тепловіддачі і невисоку температуру.
Вони всі працюють по принципу випаровувач - конденсатор. Це і є перегонкою.
Дистилятори зазвичай використовують підігріту в охолоджувачі воду для поповнення резервуара випаровування. І там вода кипить.
В самогонному апараті брага не повинна кипіти - там температура виставляється трохи вище 70-ти градусів, щоб води в парі не було дуже багато. І її об'єм не поповнюється водою, нагрітою в холодильнику.
Ще є кілька ньюансів в принципі побудови конденсатора - холодильника. Ще потрібний (перед конденсатором) спеціальний циклон - відділювач сивушних масел (в дистиляторі такого нема).
Для ректифікації спирту, в приципі, перероблений дистилятор використати можливо.

просто знімаю капелюха перед маестро :)

я ніколи глибоко не ліз в дістілятор, проте продукт з нього пив, про шо і кажу.

на додачу - температура в тому дєвайсі була регульована, це точно.
Никогда не думал, что венерологи людям еще и в глаза заглядывают.




0 людей читають цю тему

0 користувачів, 0 гостей, 0 схованих користувачів

Яндекс.Метрика