Zhelezovski 70 Скарга Опубліковано: 24 червня 2014 ..Машина собиралась(несколько раз меняла внешность, была годика 2 назад с итальянским флагом на крыше... Ага, згадав, по прапору і запам'ятав. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
golden88 662 Скарга Опубліковано: 24 червня 2014 А я когдато ганялся с ним на нелегальных гонках... Обьехал Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vindiablo 3 Скарга Опубліковано: 24 листопада 2014 Винничане, просыпаемся http://vaz2101.com/showthread.php?p=1337200#post1337200" rel="external">Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
bhrhr77 2 Скарга Опубліковано: 6 квітня 2015 Всем привет! Подскажите пожалуйста хороших и проверенным мастеров в Виннице. Пока интересует ремонт ходовой, но в целом нужны будут мастера по всем напрвлениям Буду благодарен за ваши советы! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zhelezovski 70 Скарга Опубліковано: 7 квітня 2015 bhrhr77 Розвал-сходження - провулок Цегельний 4 (за ЦПКВ), 067-741-96-95 (Сергій), 067-705-98-61 (Олексій). Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
bhrhr77 2 Скарга Опубліковано: 7 квітня 2015 Zhelezovski, Большое спасибо за рекомендацию. Не подскажешь что по ценам? Я так понимаю к ним и по ходовой можно обращаться? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vicshark 1 Скарга Опубліковано: 4 травня 2015 TMU, есть на что посмотреть? все уже украдено до нас Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vindiablo 3 Скарга Опубліковано: 23 травня 2015 ко мне можно на ходовку заехать. дав и по мотору в принципе тоже Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vicshark 1 Скарга Опубліковано: 23 травня 2015 Это в Виннице? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vindiablo 3 Скарга Опубліковано: 29 травня 2015 да, в основном варю, но вообще делаю все, кроме коробки) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vindiablo 3 Скарга Опубліковано: 22 жовтня 2015 ау, просыпаемся, готовим автопробег с минивыставкой ссылка здесь" rel="external">Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах