олег123 1 Скарга Опубліковано: 13 травня 2012 привет,я тоже из Винницы.Живу на Пирогова. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
АнтохА 27 Скарга Опубліковано: 3 червня 2012 здорова Винничяне!!!! как там у вас??? у меня есть вопрос!! у вас вроде-бы драг намечается на 16 число правильно?? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
golden88 662 Скарга Опубліковано: 3 червня 2012 (змінено) Я не слышал о таком мероприятии. Если что кури форум Посилання Пы.Сы. а нет, есть чтото "3й этап UDRS Міжнародний турнір" Только что такое UDRS я не знаю Змінено 3 червня 2012 користувачем golden88 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
АнтохА 27 Скарга Опубліковано: 3 червня 2012 golden88, а кинь ссылку а то что-то я там не врублюсь никак!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
golden88 662 Скарга Опубліковано: 3 червня 2012 АнтохА,Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Beerbens 1 Скарга Опубліковано: 7 червня 2012 здорова Винничяне!!!! как там у вас??? у меня есть вопрос!! у вас вроде-бы драг намечается на 16 число правильно?? На Аэродроме в Калиновке 16 числа Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
АнтохА 27 Скарга Опубліковано: 7 червня 2012 ок!!! спасибо!! вот думаею ехать ли??? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vadim-WRX-STI 1 Скарга Опубліковано: 7 червня 2012 Я из Винницы!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 18 вересня 2012 Я з сусідньої Житомирщини, кілометрів так за 20 від Вінничини)) а батько з Чечельника тому в Вінниці і обл. багато родичів і знайомих)) Зараз я в відрядженні в Вінничині, можливо на кілька місяців, так що планую якось заїхати в Вінницю.. зустрічі ще проводяться? і може є хто в Козятині? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Rudik 4 Скарга Опубліковано: 18 вересня 2012 ,заезжай,пивка попьем. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 18 вересня 2012 заезжай,пивка попьем. ок) коли, куди? я швидше за все в неділю тільки зможу приїхати, і то не в цю... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Rudik 4 Скарга Опубліковано: 19 вересня 2012 Я на Вишенке живу, там же и работаю.Когда будешь у нас точнее? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 19 вересня 2012 30-го или уже в октябре Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Rudik 4 Скарга Опубліковано: 19 вересня 2012 30 лично могу быть на свадьбе или на работе, одно з двух, а вот в октябре то не вопрос) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
schizick 1 Скарга Опубліковано: 25 листопада 2012 Всем привет. и я из Винницы. Денис. Мой зверь - Ваз 2101 1974 года. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Ілліч 1 Скарга Опубліковано: 8 грудня 2012 Щирий привіт Вінничині! Я також з неї - м. Бар. Авто - ВАЗ 2106 1984р.в. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zhelezovski 70 Скарга Опубліковано: 8 грудня 2012 Щирий привіт Вінничині! Я також з неї - м. Бар. Авто - ВАЗ 2106 1984р.в. Ласкаво просимо. Нас чомусь небагато тут, отож кожен учасник "в ціні". Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Борисович 1 Скарга Опубліковано: 8 грудня 2012 привет землякам, я тоже родился и вырос в городе Бар Виницкой обл. часто езжу к родителям, скоро собираюсь в родные края. В каком сейчас состоянии дороги от Виницы до Бара на что розчитывать Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
AllyDoo 1 Скарга Опубліковано: 8 грудня 2012 Винница на связи Всем привет Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zhelezovski 70 Скарга Опубліковано: 8 грудня 2012 В каком сейчас состоянии дороги от Виницы до Бара на что розчитывать До Бару не катався, але околиці Вінниці - окружна, Немирівське, Барське в досить таки паскудному стані - прокатана одна полоса, крижані нарости на колії, снігова каша. Їхати важко, оптимальна швидкість - 40-50 км/год. Сама Вінниця розчищена і посипана, сьогодні мотався цілий день - без проблем. Винница на связи Всем привет Велкам! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LangonieR 1 Скарга Опубліковано: 8 грудня 2012 Винница на связи Всем привет Велкам! я, пожалуй, тоже присойденюсь к вашей небольшой семье))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
sketched 1 Скарга Опубліковано: 9 грудня 2012 Всем привет. Я тоже из Винницы. Территориально Чехова. Но сейчас проживаю в другом городе. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
golden88 662 Скарга Опубліковано: 9 грудня 2012 Я не переулке К.Маркса живу. Соседи почти. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LangonieR 1 Скарга Опубліковано: 9 грудня 2012 Я не переулке К.Маркса живу. Соседи почти. я тоже на КМ..))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Maluch 1 Скарга Опубліковано: 18 грудня 2012 Я из Бершади. Машина - 21053. Подскажите, можна ли через интернет или по тел. заказывать запчасти с Винницы? Может есть у кого координаты? Заранее спасибо... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах