Decope 1 Скарга Опубліковано: 19 листопада 2009 Фа-Фа 11.11 в Смеле около 11.00 возле колхозного рынка белой копейке с адресом клуба на заднем стекле + еще восточные иероглифы были)))) Фа-Фа 13.11 Возле "Днипро плазы около 17.00 голубая(точно не уверен, темнело) копейка с адресом клуба на боку)))) Номера и тех и тех не помню))) Сорри)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
KO3AK 52 Скарга Опубліковано: 25 листопада 2009 фа-фа в субботу в смеле белой копейке в обед с черными полосами вдоль/ это кто был? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
kusto 1 Скарга Опубліковано: 29 листопада 2009 KO3AK Это Борис Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Energizer 1 Скарга Опубліковано: 30 листопада 2009 ФА-ФА белой копейке которая вечно стоит возле двора, по дороге на кировоградв раёне СТОшки Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shurik 1 Скарга Опубліковано: 7 грудня 2009 ФА-ФА Energizery возлЕ SPAR-а на Рыздвяной - Благовиснои я просто подошол поздаровался и пообшался))) P.s. C бутылкои пива)))ыыы ))) :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shurik 1 Скарга Опубліковано: 13 грудня 2009 Фа Фа в темноте не видно, вроде краснои копейке возле ресторана Koza Nostra (на казбете) ... около 6 часов Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
igorjok 1 Скарга Опубліковано: 14 грудня 2009 фа-фа синей копейке на Благовисной в раёне КПЗ. номера не запомнил, на заднем стекле клубная наклейка с окончанием - kiev.ua Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
mitiy 1 Скарга Опубліковано: 17 грудня 2009 вчера в бц встретил вашых на оранжевой копейки ,парень перепугался!передайте привет! кстате хорошо что остановился,а то совсем не вту сторону ехал!))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bobovan 1 Скарга Опубліковано: 14 лютого 2010 Фа-фа Алексу73 в районе Пацаева.Я,как и он ехали на своих рабочих ,а не клубных лошадках! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
sound 2 Скарга Опубліковано: 27 лютого 2010 ФАФА Energizer 27,02 на авторынке. видели твой баян с kusto Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
sound 2 Скарга Опубліковано: 9 березня 2010 ФАФА Alex у ларька на раёне с пивасом в машине. 9.03.10 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Alexx73 1 Скарга Опубліковано: 31 березня 2010 ***.... всем привет всех вижу , писать не умею!!!!!!!!!!!:multi: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
sound 2 Скарга Опубліковано: 2 квітня 2010 Максон возле торгаша в пятницу 4 апреля. чел, не будь таким стрёмным.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
kusto 1 Скарга Опубліковано: 2 квітня 2010 в пятницу 4 апреля. чел вроде 2-е Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Alexx73 1 Скарга Опубліковано: 4 квітня 2010 Фа-фа Максону За Мирным в сторону Киева 4.04.10 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
sound 2 Скарга Опубліковано: 5 квітня 2010 kusto, ладно, бывает - ошибся... ФАФА Энердджайзер на зелёнке возле авторынка в понедельник 5 апреля. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bobovan 1 Скарга Опубліковано: 12 квітня 2010 Фа-фа помаранчевой (гы-гы) копейке с тюнинговаными бамперами в Смеле,район пушки,адрес сзади на стекле.Ничё так машинка!Больше не рассмотрел-быстро ехал,опаздывал)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bobovan 1 Скарга Опубліковано: 18 квітня 2010 фа-фа зелёной копейке со старым адресом на стекле(киев.уа) сегодня в Геронимовке в 2 часа дня Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bobovan 1 Скарга Опубліковано: 8 травня 2010 Фа-фа красной копейке сегодня в 15-00 на Ильина возле воинской части.Я на газели ехал))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shurik 1 Скарга Опубліковано: 22 травня 2010 Фа Фа краснои копейке со споилером и с кучеи разніх прибамбасов на перекрёстке шевченка - котовского... с надписью клуба на заднем стекле... я біл на белои копейке рядом стоял)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bobovan 1 Скарга Опубліковано: 18 червня 2010 фа-фа сегодня в 18-00 Енерджайзеру на Пацаева(18.06.10) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
djurka 493 Скарга Опубліковано: 20 червня 2010 Есть в Черкасской обл. Золотоношского р-на село, называется Деньги. Это моя родина. Вчера видел там в центре, возле магазина, копейку белого цвета, с наклейкой на лобовухе. Очень интересно, кого это туда занесло? Я был на копе кислотно-желтого цвета Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
M&M'S 1 Скарга Опубліковано: 20 червня 2010 А машина не с полосами черными была случайно? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
djurka 493 Скарга Опубліковано: 20 червня 2010 seversmela,Ты знаеш, я как увидел наклейку, то так опешил, что тупо проехал мимо с открытым ртом. Так что я не видел ничего, кроме наклейки и цвета машины . А что, есть предположения? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
M&M'S 1 Скарга Опубліковано: 20 червня 2010 Ну в смеле две белых машины но на одной спереди стрит рейсинг а вот на второй у бори я не знаю нацепил или нет но у него на всю машину две черные полосы может это не из нашей области Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах