LIBHER 1 Скарга Опубліковано: 13 травня 2011 Фа-Фа желтой копейке 36-11 чкр сегодня в 19.45 возле АТБ на Луначарке. Кто это? Я пока никого не знаю. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
kusto 1 Скарга Опубліковано: 13 травня 2011 36-11 чкр Bobovan:al: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
_ВаряГ_ 106 Скарга Опубліковано: 14 травня 2011 kusto,наверное нам надо как модерам собрать базу номеров))) будем отписывать чья та или иная машина))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LIBHER 1 Скарга Опубліковано: 18 травня 2011 Фа-Фа белой копейке с полтавскими номерами в 17.40 по Смелянской в р-не ж/д. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
_ВаряГ_ 106 Скарга Опубліковано: 20 травня 2011 Моранди и белые колпаки на колесах)))это он!) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
kusto 1 Скарга Опубліковано: 20 травня 2011 Моранди и белые колпаки на колесах)))это он!) да он Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
barmalej 2 Скарга Опубліковано: 22 травня 2011 Фа-Фа белой копейке 22 мая гдето в 16-00 возле Аэропорта Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LIBHER 1 Скарга Опубліковано: 22 травня 2011 Фа-Фа голубой шестёрке в Кр. Слободе навстречу ехала в сторону Чигирина. Где-то в 20.00 сегодня. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shurik 1 Скарга Опубліковано: 23 травня 2011 Фа фа темной копейке на пирсе вчера 22 мая где то после 5 и Энерджайзеру по трассе в Сагуновке тоже вчера в раёне обеда я ехал с знакомым на встречу на Форде Скорпио золотистого цвета... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
_ВаряГ_ 106 Скарга Опубліковано: 23 травня 2011 LIBHER,синяя шаха это Ваня)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
kusto 1 Скарга Опубліковано: 24 травня 2011 Фа-фа Energizer на Пушкина и Alexx73 на Громова Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
_ВаряГ_ 106 Скарга Опубліковано: 1 червня 2011 Фа-фа светло-коричневой копейке по 30 лет победы, (поворот перед Фреш-маркетом)наклейки спереди и сзади. наверно со стороны было жестоко наблюдать что с маршрутки смотрят и улыбаются)))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
_ВаряГ_ 106 Скарга Опубліковано: 6 червня 2011 Фа-ФА Моранди! за Абсолютом что на ЮЗР да, если передали что крутился парень с 2-мя девушками возле машины и хотел спи**ить колпаки, это был Я!Ыыы Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LIBHER 1 Скарга Опубліковано: 20 червня 2011 Фа-Фа синей шохе (наверное Ваня)) , в воскресенье вечером в Слободе. ВаряГ, так наклейку и не прицепил. Где можна взять монтажную плёнку, или у кого? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
_ВаряГ_ 106 Скарга Опубліковано: 20 червня 2011 LIBHER,вызвони мня после 23 числа, я сдам диплом и буду крутиться гдето у себя в гараже, если что подойду к тебе на работку и наклеим Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LIBHER 1 Скарга Опубліковано: 23 червня 2011 Фа-Фа Моранди сегодня в 8.45 на кольце возле Епицентра Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LIBHER 1 Скарга Опубліковано: 1 липня 2011 Фа-Фа синей копейке с серой крышей в 7.30 на Луне и Моранди на парковке возле Епицентра в 12.30 - это я тебе сигналил. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LIBHER 1 Скарга Опубліковано: 9 серпня 2011 Больше никто никого не замечает?.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
_ВаряГ_ 106 Скарга Опубліковано: 11 серпня 2011 Фа-фа LIBHER, 10 августа у моего гаража Фа-фа синей ваз 2101 с наклейкой клуба на дверках, по мосту через Химпас, поздно заметил Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lexa_moskvich 1 Скарга Опубліковано: 11 серпня 2011 фа-фа всем кто приехал на встречу 10.08 на Кишеньку Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
_ВаряГ_ 106 Скарга Опубліковано: 18 серпня 2011 Shurik,ФА-ФА 18 августа по Шевченка, перекресток Шевченка-Смелянская. темный Опель Астра. фарами блыкнул))то был я! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
_ВаряГ_ 106 Скарга Опубліковано: 22 серпня 2011 Фа-фа Моранди перекресток Сумгаитская-Ярославская 22.08. 11 около 10:30. прожучил мимо и даж не помахал рукой! lexa_moskvich,фа-фа пешехода 16 или 17 августа по 30 лет Победы около 7 или 8 вечера Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
igorjok 1 Скарга Опубліковано: 23 вересня 2011 Фа-фа Energizer! сегодня ближе к вечеру на перекрестке сумгаитская, я поворачивал на ярославскую, на белом бусе пыжике , посигналил тебе! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
_ВаряГ_ 106 Скарга Опубліковано: 28 вересня 2011 Фа-фа Quattro 27 сентября по химиков возле 10 школы синяя Хонда Сивик Фафа Шурик 28 сентября пер чайковського-Энгельса из маршрутки желтый Богдан такой)))) Фа-Фа Kusto 26 сентября возле площи Ленина из маршрутки Эталон)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shurik 1 Скарга Опубліковано: 3 жовтня 2011 )))) да походу было дело)))) спс я если честно редко кого вижу но мне очень приглянулась одна шестерка на заднем стекле наклейка ткая как у нас но 2106 написано четкая такая белая))) часто вижу Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах