_ВаряГ_ 106 Скарга Опубліковано: 20 лютого 2012 Фа-фа Шурику с маршрутки. 20 февраля около 15-15:30 по Сумгайке. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shurik 1 Скарга Опубліковано: 20 лютого 2012 Спс Коля а я то думаю чего маршрутка мне сигналит =) ыыы А если чесно где меня сегодня на машине только не было весь город обматал аж самому надоело ... ))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
igorjok 1 Скарга Опубліковано: 27 лютого 2012 Фа-фа светлой копейке с номером 31-41 и нашей наклекой. Сегодня на перекр. Химиков-Громова в 13.40. это мой копейдос! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shurik 1 Скарга Опубліковано: 27 лютого 2012 фа фа зеленой копейке с надписью клуба во дворах 5 этаже к на седова сегодня в районе обеда... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
_ВаряГ_ 106 Скарга Опубліковано: 17 квітня 2012 ФА-ФА barmalej, парковка комфи возле фуршета... но тебя не было рядом =( Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LIBHER 1 Скарга Опубліковано: 17 квітня 2012 Фа-фа белой заниженой копейке (48-56 кажется) вчера вечером возле Эпицентра. Фа-фа синей копейке на Батицкого сегодня в 16,20. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
barmalej 2 Скарга Опубліковано: 18 квітня 2012 ФА-ФА barmalej, парковка комфи возле фуршета... но тебя не было рядом =( ФА-ФА Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LIBHER 1 Скарга Опубліковано: 19 квітня 2012 Фа-фа белой копейке 04-07 в 11,00 на зелёной. И красной на белых титанах возле здания СБУ где-то в 12,30. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
kusto 1 Скарга Опубліковано: 19 квітня 2012 И красной на белых титанах возле здания СБУ где-то в 12,30. то Юра смелянский Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
_ВаряГ_ 106 Скарга Опубліковано: 20 квітня 2012 Таксь...а чей копендос синий с сайтом на низу дверей? сегодня видел но не фа-факнул - поздно заметил Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LIBHER 1 Скарга Опубліковано: 20 квітня 2012 Таксь...а чей копендос синий с сайтом на низу дверей? сегодня видел но не фа-факнул - поздно заметил Я его тоже когда-то встречал. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
kusto 1 Скарга Опубліковано: 21 квітня 2012 Таксь...а чей копендос синий с сайтом на низу дверей? сегодня видел но не фа-факнул - поздно заметил Этот парень работает в Сосновском УМВС, он один раз был на слете еще в 2009 году Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LIBHER 1 Скарга Опубліковано: 2 липня 2012 Фа-фа белой копейке 04-07 в 18,00 на парковке возле ''Технополиса'' по Смелянской. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
_ВаряГ_ 106 Скарга Опубліковано: 2 липня 2012 фа-фа 2Garin напротив центрального рінка (Смелянская 44 если не ошибаюсь) Фа-фа Shurik по Чехова Фа-фа Курчу по Котовского Фа-фа Alexx73 возле Хрещатик сити (дал копоти так что после тебя через неделю там трубі прорвало) Фа-фа Quattro в районе 700 ки, не помню где Фа-фа пешее серой-бежевой копейке с наклейкой форума на задем стекле. не знаю кто Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
_ВаряГ_ 106 Скарга Опубліковано: 4 липня 2012 3 июля в районе обеда пешее фа-фа Энерджайзеру =) перекрёсток возле Фрэш маркета Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
_ВаряГ_ 106 Скарга Опубліковано: 8 серпня 2012 Shurik, фа-фа сегодня около 10 утра возле авторынка на зелёной Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
_ВаряГ_ 106 Скарга Опубліковано: 25 вересня 2012 Фа-Фа Shurik сегодня утром п ерекрёсток Чехова-Шевченко Спешил на пару потому и не подошел, а только поприветствовал, без обид Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shurik 1 Скарга Опубліковано: 25 вересня 2012 Всегда то ты меня замечаешь... я никак тебя не увижу ))) но спс тебе сегодня тоже фа фа Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
kusto 1 Скарга Опубліковано: 26 жовтня 2012 Фа-фа оранжевой копейке с круглыми стопами Ватутина/Рябоконя Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
_ВаряГ_ 106 Скарга Опубліковано: 27 жовтня 2012 Фа-фа отцу Morand i:multi: Фа-фа Energizer (возле дома твоя машинка стояла, так что если будут соседи говорить что какое то тело в кожанке ходило вокруг - то был я! ) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
_ВаряГ_ 106 Скарга Опубліковано: 13 грудня 2012 пешое Фа-Фа неопознаному одноклубнику на светло-коричневой-палевой копейке возле автошколы МИК-авто. На заднем стекле наклейка. Я ещё оглядывался, прошу прощения подойти не мог - спешил. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
_ВаряГ_ 106 Скарга Опубліковано: 11 січня 2013 передаю Фа-Фа: 1) Шевченко Сане на площади 700 летия! Даже с 7 -го этажа я тебя засёк)) 2)Бобовану Витале в районе Химпосёлка (автошколы Микавто) 3) Паше Чайке по Шевченка в районе Парижской Коммуны 4) Вите WERTY на Роддоме, с отцом вслед любовались твоей машиной =) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
borzoj 1 Скарга Опубліковано: 19 лютого 2013 фа-фа синьо-білій копійці на базарі по Корольова. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
_ВаряГ_ 106 Скарга Опубліковано: 20 лютого 2013 borzoj, синьо-білій? з наклейкою чи без? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
borzoj 1 Скарга Опубліковано: 20 лютого 2013 з наклейкою чи без? з наклейко, ще в адресі "www.vaz2101.kyiv.org" Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах