Перейти до публікації
Васа

помогите выбрать акустику в копейку

Рекомендовані повідомлення

Ипануцца насоветовали:multi: Озвучте что и как хотите поставить, что по машине сделано? Бубнелки за 1000грн вам не помогут. В 1200грн можно купить саб+усь и сварганить коробку+400грн(с пивом) поклеить передние двери+700-800грн на фронтальные компоненты+600-700грн на фронтальный усь, ну и проводки гривен на 500. з.ы.все указанное при учете что в машине кроме башки ноль

Поділитися повідомленням

Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

:lol: Советичики блин )))) такого г..на насоветовали, я просто в шоке :bm:

Ганстеру +1 ))))

Автору что могу сказать- на саб бюджета пока у тя не хватит, более менее нормальные компонентки идут от 700-800 грн дето, но ставить их без усилителя- деньги на ветер... Про блины и динамики сзади- вообще забудь!!!

Дам совет- купи себе за эти деньги усилитель с проводами , нарой гдето миды с динамиков S-30 и в подсидельники их поставь, + твитера на стойки поставь для начала каких то говняненьких филипсов или на разборке с инопомойки какойто. Потом подкопишь денег и поменяешь все это со временем.

ЗЫ по поводу сабов- если созреешь уже- то из недорогих можно взять Орис амбишн , а потом склепаешь под него ящичек и усь докупишь- и будет тебе счастье за разумные деньги =)

Поділитися повідомленням

:lol: Советичики блин )))) такого г..на насоветовали, я просто в шоке :bm:

Ганстеру +1 ))))

Автору что могу сказать- на саб бюджета пока у тя не хватит, более менее нормальные компонентки идут от 700-800 грн дето, но ставить их без усилителя- деньги на ветер... Про блины и динамики сзади- вообще забудь!!!

Дам совет- купи себе за эти деньги усилитель с проводами , нарой гдето миды с динамиков S-30 и в подсидельники их поставь, + твитера на стойки поставь для начала каких то говняненьких филипсов или на разборке с инопомойки какойто. Потом подкопишь денег и поменяешь все это со временем.

ЗЫ по поводу сабов- если созреешь уже- то из недорогих можно взять Орис амбишн , а потом склепаешь под него ящичек и усь докупишь- и будет тебе счастье за разумные деньги =)

да я хочу коаксильную систему ставить) вы что то слишком раздули))

кстати усилитель я достал, вроде норм и за бесплатно) еще знакомый переделает мне старую радиотехнику 2 штуки и кину в багажник вместо саба

мне главное не дорого, но что бы играло.. в районе 1000 гривен надо салон оформить, это только на колонки, без обезшумки

Поділитися повідомленням

да я хочу коаксильную систему ставить) вы что то слишком раздули))

кстати усилитель я достал, вроде норм и за бесплатно) еще знакомый переделает мне старую радиотехнику 2 штуки и кину в багажник вместо саба

мне главное не дорого, но что бы играло.. в районе 1000 гривен надо салон оформить, это только на колонки, без обезшумки

За 1000 грн купи себе компонентку на перед все!коаксилка это г...но, звук не тот, сцены нету,да и потом еще рипеть начнут когда пыль попадет между центровочной шайбы...

Поділитися повідомленням

Є кілька питань по даній темі, але відразу напишу - в цій справі не знаток, тому, можливо, питання і смішні.

Ось яка в мене ситуація: стоїть магнітола касетна і від неї 2-ві колонки які стоять під передніми сидіннями.

Дисплей в магнітоли не працює, касети буває жує, ну і самі колонки видно, що робились самі, бо на дерев`яних підставках стоять під сидіннями і при різкому гальмуванні можуть падати. Раніше якось мирився, бо є можливість записувати музику на касети, але це реально гемор + дисплей не працює + проводка від магнітоли до колонок йде під передніми ковриками і виходить часто "топчеться" і тому колонки працюють як їм захочеться, то одна, то інша, то ніяка, то дві разом.

Це все описав свою біду, а далі буду ставити питання:

На скільки я розумію всяких приколів з акустикою в машині є куча, і саби, і колонки, і підсилювачі, і магнітоли, і ще щось. Але мені, як не меломану, а людині, якій просто треба щоб була музика, яку легко можна записати і прослухати (СД, флеха), нехай не кричить, нехай не гупає, але щоб краще ніж касетна, вистачить взяти магнітолу якусь і 2 колонки? Просто знаю знайомі ставлять і саби окремо купують, і під заднє скло колонки і в карти передніх дверей.. і слухав я те все, вроді якісно, класно, але не для мене, + по грошам це реально для фанатів, а мені просто музику треба.

Тому цікавить, чи можна просто вибрати магнітолу і 2 колонки до неї без ніяких зайвих чи додаткових приколів?

І ще до речі одне питання: якщо в авто буде лише дві колонки, куди краще під передні сидіння чи під заднє скло? В двері - відпадає, не хочу.

Все, що мені потрібно: магнітолу з СД і щоб флехи вставлялись і 2 колонки. Читав є 1-но, 2-во, 3-тьох лінійні магнітоли, для них йде різна кількість колонок, сабів і т.д. В цьому я і не шарю, тому цікаво, яку мені треба шукати магнітолу, щоб був вихід просто на 2 колонки? Можливо є якісь колонки з так званими влаштованими сабами? Авжеж знаю, краще окремо те і інше, але якщо я не фанат цього, тому подумав, мені краще буде 2 нормальні колонки і магнітолу. Тим більше боюсь, щоб не було гемору з установкою, під`єднанням і т.д. Але цим вже буду цікавитись коли буду брати і думаю, тут допоможуть з цим.

Я почитав тут, як вибирати, що вибирати, як ставити і т.д. Але можливо хто зрозумів мене "близько" і порадить якусь магнітолу щоб без приколів, середнього рівня, і щоб була на 2 колонки, більше ставити не планую. (але якщо будуть вагомі аргументи, тоді все можливо). Просто щоб не вийшло, що хотів 2 колонки, а переконуватимуть на 4 колонки + саби + підсилювачі якісь і т.д.

Що б хто не взяв, все рівно завжди буде критика і завжди буде щось краще, тому оцінюю свої бажання з можливостями - оптимально.

Після НР, десь через місяць-півтора, хочу зайнятись цим, тому хочу знати скільки збирати коштів і що можливо брати краще. Думаю за цей час трохи начитаюсь, наслухаюсь і підберу, що хочу.

Змінено користувачем AnDruWa

Поділитися повідомленням

1,2,3 пар линеек это для подключения внешних усилителей, а так любая магнитола имеет 4 канала для подключения акустики. Можно сделать схему магнитола+2х компонентный фронт. Миды(бюджет в районе 500-800грн) взять помясистей и в подседельники-если руки правильно растут и есть время я бы заморочился и слепил бы ящики под торпедо в районе передних арок. Из плюсов этого варианта-не надо вибрить двери(экономия 400-500грн), не надо резать карты и возможность сохранить аутентичность салона, затраты на материалы в пределах 150-250грн(без учета материала для обшивки). Пищи(бюджет 250-350грн) в подиумы в низ накладки на стойку лобового стекла-затраты на лепку подиумов гривен 60(без учета перетяжки) ну и вагон терпения ибо сразу наверное не выйдет:). Гамнитолка гривен 700-800, ну и провода. В целом выйдет гривен 2000+/- но это будет приятно играть.

Поділитися повідомленням

Народ посоветуйте что выбрать вот из этого списка:

1.Посилання

2.Посилання

3.Посилання

4.Посилання

5.Посилання

6.Посилання

7.Посилання

8.Посилання

?

Может что то другое в таком же ценовом диапазоне?

Голова вот такая Kenwood KDC-4051URY" rel="external">Посилання

Ставить планирую в передние двери.

Усилителя нет и не будет.

Сабвуферы не советовать.

Поділитися повідомленням

Так 5" или 6.5" надо?:) Все по списку грубо говоря гуано-если бюджет особо желания поднимать нет, я бы выбирал то где чуйка по более раз уся не будет. Из выше указанного я бы смотрел на орис и кикс 6.2, кстати еще были пролежни раньше бюджетные с хорошим мидом.

Поділитися повідомленням

Так 5" или 6.5" надо?

Да без разницы, главное чтоб играло более менее.

Если что немного покромсать дверь не проблема.

если бюджет особо желания поднимать нет

А на сколько его нужно поднять что было что то получше?

Змінено користувачем Abbat26

Поділитися повідомленням

Порядка 400грн миды(6.5") и пищи гривен 200-250

Спасибо, но дороговато выйдет.

Возьму наверное Kicx ICQ 6.2.

За сумму до 400 гривен лучше нет ничего?

Поділитися повідомленням

вряд ли:bn: тут идет переход от коаксильной к компонентной акустики, пищи как правило визглявые(можно попробовать кондерчиком полечить)

Поділитися повідомленням

Будь ласка, увійдіть для коментування

Ви зможете залишити коментар після входу

Увійти зараз