Jammm 113 Скарга Опубліковано: 17 листопада 2011 Народ, нужны практические советы, желательно с фото. В общем ситуация, никак неполучается поставить бороду таким образом, чтобы она была вплотную с торпедой, как одно целое. Ставлю на родной кронштейн, который на поперечной планке, создается ощущение, что или торпеда очень высоко, или борода очень низко. На фотках смотрю в интернете, борода ну прямо вплотную с торпедой, а у меня так не получается. Может надо что то подрезать, переделать, или модернизировать? Подскажите... Вот как хочу чтобы было: а у меня борода получается низко... такое ощущение, что надо подложить под нее что то, под ковер, чтобы она поднялась и уперлась в торпеду. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
MORDA 17 Скарга Опубліковано: 17 листопада 2011 кронштейн на поперечине кузова сьемный. Сними и выгни его больш. Я делал так. Не получится, пересверли отверстия в самой бороде и не мучайся. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
funof325 1 Скарга Опубліковано: 21 березня 2012 (змінено) Також є питання по бороді, вірніше потрібні ваші поради, одним словом наступна ситуація: І так є ідея зробити місце для мобільних телефонів (їх у мене два) і для документів і всяких бумажок. Одним словом хочу панельку на якій розміщені аварійна лампочка низького рівня гальмівної рідини, регулятор рівня освітленості приборів, вмикач аварійної сигналізації та прикурювач видалити з салону. Аварійна сигналізація (№ 2 на фото) переїде за кермо на кожух рульової колонки від 2107, регулятор рівня освітленості (№1 на фото) переїде у вигляді кнопки (буде два режими вкл. і викл.) на бокову панель до кнопок включення освітлення і протиманок. Не знаю куди подіти сигналізатор низького рівня гальмівної рідини (№4 на фото) і прикурювач (№3 на фото). Хочу почути ваших порад, форумчани. Прикурювач і лампочка низького рівня рідини має бути по-любому. " rel="external">Посилання Змінено 21 березня 2012 користувачем funof325 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 21 березня 2012 Не знаю куди подіти сигналізатор низького рівня гальмівної рідини Сделай как 01-03 на 1 лампочку с ручником. Делается через реле. Мигает - ручник, светится - тормозуха Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
MrSerjj 1 Скарга Опубліковано: 21 березня 2012 (змінено) ну вот неплохой вариант паринишка вынес разьем под флешу от мафона... кнопки стекло подъемника... а почему ты сам не хо сделать ??? Змінено 21 березня 2012 користувачем MrSerjj Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
funof325 1 Скарга Опубліковано: 21 березня 2012 ну вот неплохой... Всю цю панель із кнопками і прикурювачем планую викинути, щоб була полка для телефонів і т.д., а кнопки, лампочки і прикурювач потрібно кудись перенести. Сделай как 01-03 на 1 лампочку с ручником Можливо є хоч якась приблизна схема, чи дивитися на стокову схему 01-03? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
MrSerjj 1 Скарга Опубліковано: 21 березня 2012 возьми две консолько и соедени... ну это если хочешь оставить очертания родной.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
AlexandrB 55 Скарга Опубліковано: 29 березня 2012 Если сиденья классические, то консоль2107 не даст отодвинуть сиденья вперед так, чтоб разложить их вровень с задним диваном, для получения плоского спального места... Когда путешествовали семьей на копейке (я, жена и сын) , частенько приходилось спать в машине, и снимание-одевание консоли 2107 перед каждой ночевкой меня так достало, что я по возвращению домой первым делом поставил консоль 2106 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
MrSerjj 1 Скарга Опубліковано: 29 березня 2012 AlexandrB ну это у тебя сиденья родные а может у него они уже давно поменяны на иномарочные... честно говоря лучше сделать себе самому консольку как я и писал ранее чем искать что то необычное.. , Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
funof325 1 Скарга Опубліковано: 1 квітня 2012 Залишилась одне завдання - куди перенести прикурювач. Стосовно 2107 консолі - за пораду дякую, але варіант не підходить - надто вона (консоль) кострубата і незграбна. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
MrSerjj 1 Скарга Опубліковано: 1 квітня 2012 funof325,не зачто как всегда дела за за собственным вкусом... а от прикуривателя ты что то подключаешь??? а вообще попрошу скинуть фотку может и для себя что то подчеркну интересное))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
funof325 1 Скарга Опубліковано: 2 квітня 2012 funof325,не зачтокак всегда дела за за собственным вкусом... а от прикуривателя ты что то подключаешь??? а вообще попрошу скинуть фотку может и для себя что то подчеркну интересное))) фото кінцевого варіанту виложу обовязково, як тільки робота буде зроблена. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
fillll 1 Скарга Опубліковано: 7 квітня 2012 класна борода!дай креслення деталей Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ШуриК777 1 Скарга Опубліковано: 12 січня 2013 MrSerjj, прикольная борода,напиши пожалуйста размеры деталей Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fast 25 Скарга Опубліковано: 12 січня 2013 MrSerjj, прикольная борода,напиши пожалуйста размеры деталей Посмотри внимательней,он забанен Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Toshi 16 Скарга Опубліковано: 16 червня 2013 новые бороды 2103/06 продают без вот таких вот креп: В киоске типа "всё для всех на свете жигулей" при вопросе про данные крепления на меня странно посмотрели. Такие крепы, что, не выпускают и не продаются в наши дни? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VTLK 52 Скарга Опубліковано: 16 червня 2013 Я також шукав бороду 2106 - всі що на ринку йдуть без кріплень. Знайшов б/у з кріпленнями Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Taras2701 1 Скарга Опубліковано: 22 вересня 2013 Підкажіть чи встане така консоль в 2106 якщо стоїть полонезовська 5 КПП Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SnOyP 1 Скарга Опубліковано: 1 лютого 2014 Вот мой вариант, купил лист фанеры ,и дерматина хватила на две такие одна обошлась на то время мне где то в 90 грн Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Андрей42700 1 Скарга Опубліковано: 23 лютого 2014 Подскажи пожалуйста,а утебя какие нибудь чертежи этой бороды остались? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах