Перейти до публікації
olmi72

Сколько стоит ваз 2101 в полном оригинале.

Рекомендовані повідомлення

как БМВ из Жигулей ну никогда не получится, как ты не лепи))))

Надо денюжка, некоторые хорошие специфисечкие мастера и однозначное понятие что и как делается, и тогда получится.

дорого стоить она к сожалению точно не будет

смотря как сделать и и для чего ее сделать.

аппарат живчик

я бы ее таковым не назвал, авто порядком заезжено

например под ногами пассажира и водителя, они сто пудов будут

Не факт, я бы не назвал в классике это больным местом, но вообще судя по фото гнили будет много и везде.

Поділитися повідомленням

Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Як любитель классики і оригіналу, відразу скажу - продавати.

Ви в першому пості відповіли на своє запитання, а саме, син хоче "пацанську" 2108. В нього в голові зовсім інші таракани : динаміка, швидкість, дизайн.

І що б не робили з цим авто, він і так буде хотіти зубилу.

Що стосується конкрено цього автомобіля, то стан під реставрацію, ідеальний. Да, потрібно прикластися, але тим і відрізняється ремонт від реставрації, а саме ціною.

З тим, що в ціні авто після реставрації не досягне вартості чистого оригіналу, частково не згідний. Тут проблема скоріше в тому, чи взагалі є, і яка кількість таких автомобілів, які в ідеалі.

Я можу навести багато прикладів, де авто після реставрації було оцінено в дуже круглу суму.

Дана машина після реставрації, грамотної і правильної може бути не поганим лотом. Але це питання часу...

Стосовно продажу, до продавати тільки в правильні руки, а не під нищівну експлуатацію.

Поділитися повідомленням

торпеда редкая, но потрескавшаясь, сидухи порваны, на полу линолиум...

Поділитися повідомленням

Дмитрий $,чё ты кипятишься? дима, у тя с юмором проблемы? :az:

приезжай в Киев в гости, пивка попьём! :ay:

да классная тачка, просто в хорошие руки надо её. я тоже не люблю народ который колозит правильные и оригинальные автомобили. порой у народа ваще вкуса нет, лепят что попало.

olmi72,Вам по моему уже достаточно предложили возможных вариаций? а что Вы скажете на всё это?

Поділитися повідомленням

Будь ласка, увійдіть для коментування

Ви зможете залишити коментар після входу

Увійти зараз