Бакс 256 Скарга Опубліковано: 20 грудня 2011 как БМВ из Жигулей ну никогда не получится, как ты не лепи)))) Надо денюжка, некоторые хорошие специфисечкие мастера и однозначное понятие что и как делается, и тогда получится. дорого стоить она к сожалению точно не будет смотря как сделать и и для чего ее сделать. аппарат живчик я бы ее таковым не назвал, авто порядком заезжено например под ногами пассажира и водителя, они сто пудов будут Не факт, я бы не назвал в классике это больным местом, но вообще судя по фото гнили будет много и везде. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Пётр 97 Скарга Опубліковано: 20 грудня 2011 Дмитрий $, поумничал - молодец! возьми с полки пирожок! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 20 грудня 2011 Пётр, у тебя ко мне какая то личная неприязнь или в чем дело? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Romi 12 Скарга Опубліковано: 20 грудня 2011 Як любитель классики і оригіналу, відразу скажу - продавати. Ви в першому пості відповіли на своє запитання, а саме, син хоче "пацанську" 2108. В нього в голові зовсім інші таракани : динаміка, швидкість, дизайн. І що б не робили з цим авто, він і так буде хотіти зубилу. Що стосується конкрено цього автомобіля, то стан під реставрацію, ідеальний. Да, потрібно прикластися, але тим і відрізняється ремонт від реставрації, а саме ціною. З тим, що в ціні авто після реставрації не досягне вартості чистого оригіналу, частково не згідний. Тут проблема скоріше в тому, чи взагалі є, і яка кількість таких автомобілів, які в ідеалі. Я можу навести багато прикладів, де авто після реставрації було оцінено в дуже круглу суму. Дана машина після реставрації, грамотної і правильної може бути не поганим лотом. Але це питання часу... Стосовно продажу, до продавати тільки в правильні руки, а не під нищівну експлуатацію. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
RusLi 461 Скарга Опубліковано: 20 грудня 2011 торпеда редкая, но потрескавшаясь, сидухи порваны, на полу линолиум... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Пётр 97 Скарга Опубліковано: 20 грудня 2011 Дмитрий $,чё ты кипятишься? дима, у тя с юмором проблемы? приезжай в Киев в гости, пивка попьём! да классная тачка, просто в хорошие руки надо её. я тоже не люблю народ который колозит правильные и оригинальные автомобили. порой у народа ваще вкуса нет, лепят что попало. olmi72,Вам по моему уже достаточно предложили возможных вариаций? а что Вы скажете на всё это? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 20 грудня 2011 Пётр, я контуженный Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Пётр 97 Скарга Опубліковано: 21 грудня 2011 Дмитрий $,а я инвалид! ))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
RusLi 461 Скарга Опубліковано: 21 грудня 2011 нашли друг друга... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Пётр 97 Скарга Опубліковано: 21 грудня 2011 RusLi,ты ваще молчи, у тя матацикл с одним колесом! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
RusLi 461 Скарга Опубліковано: 21 грудня 2011 Пётр, да все мы тут идиоты. в конце концов... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах