Realization 13 Скарга Опубліковано: 18 липня 2016 Подскажите те кто ставил рейку,штаны резать не надо? сцепления смещать,а то почитал некоторые статейки,ну у них и переделки(( Многие смещали рулевую колонку?? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 18 липня 2016 Подскажите те кто ставил рейку,штаны резать не надо? сцепления смещать,а то почитал некоторые статейки,ну у них и переделки((Многие смещали рулевую колонку?? Штани переварювати треба(заодно і гофру можна вварити якщо немає). Колонку я не зміщав, бо карданчики. Гідроциліндр щеплення наче переносять. Мені простіше-в мене трос. Ще може бути питання по педалі гальм-я переварював, але тут від рейки залежить. * Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Edifier 81 Скарга Опубліковано: 18 липня 2016 Ще може бути питання по педалі гальм-я переварював то есть ? как ?=) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 18 липня 2016 то есть ? как ?=) Якось так... * Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Edifier 81 Скарга Опубліковано: 18 липня 2016 Andriy1352, ага, я понял,спс =) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Realization 13 Скарга Опубліковано: 19 липня 2016 вот эти моменты отбивают желания в установке(( ладно еще сцепуху сместить,но варить штаны, нечем,гемор( Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 19 липня 2016 вот эти моменты отбивают желания в установке((ладно еще сцепуху сместить,но варить штаны, нечем,гемор( Якщо є тямка, то можна і на прокат інструмент взяти. * Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 19 липня 2016 вот эти моменты отбивают желания в установке((ладно еще сцепуху сместить,но варить штаны, нечем,гемор( Геммор заставить жгули ехать. А штаны переварить Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Realization 13 Скарга Опубліковано: 19 липня 2016 Якщо є тямка, то можна і на прокат інструмент взяти. да вроде есть,только не разу ничего не варил)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 19 липня 2016 да вроде есть,только не разу ничего не варил)) Я теж не варив. Купив зварювальник, взяв шмат бляхи і почав тренуватися. Через годину вже непогані точки виходили) * Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
djurka 493 Скарга Опубліковано: 19 липня 2016 да вроде есть Ну так лучше ж если есть тяма а нету инструмента, чем наоборот ))))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Edifier 81 Скарга Опубліковано: 19 липня 2016 djurka, ахахаха,+1! знаю я одних таких.... =)))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Realization 13 Скарга Опубліковано: 21 липня 2016 Ну так лучше ж если есть тяма а нету инструмента, чем наоборот ))))) это да,но сколько переделок,чуток пугает) да и вроде рулиться машины не плохо,не водит по трассе) Уже как то и передумал,думаю влеплю новый редуктор и маятник,а потом вспомнил что у нас же есть трапеция)) все это дороже рейки и хуже в управлении(( как делали наши жигули) ps может знакомого попрошу,чтобы помог с поваркой,так будет проще pss у нас что в Днепре кроме АМАГА никто рейки не ставит? одколубников нет кто имеет такой опыт? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 21 липня 2016 Шо ж ты такой нудный. Если поставлю макферсон продам тебе кит. Тока дёшево не будет Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 21 липня 2016 Шо ж ты такой нудный. Если поставлю макферсон продам тебе кит. Тока дёшево не будет я первый Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 21 липня 2016 Шо ж ты такой нудный. Если поставлю макферсон продам тебе кит. Тока дёшево не будет І шо за рейка буде з Макферсоном? * Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 22 липня 2016 Макферсон в планах. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
jeka_m 265 Скарга Опубліковано: 22 липня 2016 я первый "Я перед вами возьму. Я за деньгами бегала, я стояла! Я стояла!" (с) Служебный Роман Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Edifier 81 Скарга Опубліковано: 22 липня 2016 Шо?! Кто там рейку продает?! * IQ4413_Quad * Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах