Rasty 1 Скарга Опубліковано: 10 серпня 2012 Пока ночью собрал все на стоковых не пиленых пружинах (красная метка) это пипец)))) Стаб не достает, даже дотянуть не могу((( Морда взлетела см на 6((( О сход развале до субботы забыл вообще))) Ехал на работу и машину из ряда вряд ловил))) Но в целом доволен как слон, мелкие косяки сегодня уберу и отпишусь. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
АнтохА 27 Скарга Опубліковано: 10 серпня 2012 они идут под пиленые пружины!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Rasty 1 Скарга Опубліковано: 10 серпня 2012 Да я знаю, просто болгарина не было, ща днем возьму и отпилю - 3 спереди и назад двойка -4 как будет? Какие мнения? Аморты нива 2-х стороннего действия, чуть позже планирую резануть штоки, как будет? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
АнтохА 27 Скарга Опубліковано: 10 серпня 2012 смотря диски какие!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Rasty 1 Скарга Опубліковано: 10 серпня 2012 175/75/Р13 диск 06 5.5 дюйма Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
АнтохА 27 Скарга Опубліковано: 10 серпня 2012 надо смотреть по месту!!! лучьше пару раз отрезать чем раз и много!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Rasty 1 Скарга Опубліковано: 10 серпня 2012 ну до полного выворота не хватает совсем чуть-чуть, т.е пилить надо не много Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
АнтохА 27 Скарга Опубліковано: 10 серпня 2012 у причём тут выворот к пружинам?? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Rasty 1 Скарга Опубліковано: 10 серпня 2012 он нет, тут не причем, я про упор в тормозной кожух... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
АнтохА 27 Скарга Опубліковано: 10 серпня 2012 я сразу всё спилил!! а в Российских рычагах такого нету!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Rasty 1 Скарга Опубліковано: 10 серпня 2012 да, там сразу угол скошен, даже по фотке видно Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
АнтохА 27 Скарга Опубліковано: 10 серпня 2012 ага а гаши профукали!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DjonyBoy 1 Скарга Опубліковано: 10 серпня 2012 у меня стоят 14 вентилирумые тормозилки ,сошки укорочены, максимальное занижение,не чего не чиркает,они с самого начала расчитаны под 14 тормоза где-то читал Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
АнтохА 27 Скарга Опубліковано: 10 серпня 2012 нигде никогда такого не читал!! но в Российских такого нету!! почему? да потому-что шару гонят!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DjonyBoy 1 Скарга Опубліковано: 10 серпня 2012 АнтохА, в смысле шару?? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
АнтохА 27 Скарга Опубліковано: 10 серпня 2012 DjonyBoy, ну вот это хрень что приходится спитвать!!!! а ещё ты видил зазоры когда ты ствавил их?? на сколько они сдавились от того как были сделаны??? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DjonyBoy 1 Скарга Опубліковано: 10 серпня 2012 АнтохА, я заметил!есть такое)) походу все запчасти надо доделавать самому, пилить сверлить и.т.д это печально Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
АнтохА 27 Скарга Опубліковано: 10 серпня 2012 DjonyBoy, это точно!! я обьщяюсь с пацанами с России так у них такого нету!! Блин почему у нас всегда шару гонят??? да и не стоит он 20 грн!! чтобы доделывать его!! или я не прав? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DjonyBoy 1 Скарга Опубліковано: 10 серпня 2012 АнтохА, +100500 прав!!! надо придяву кинуть Егорке за его рычаги пусть дорабатывает Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
АнтохА 27 Скарга Опубліковано: 11 серпня 2012 DjonyBoy, думаю что не поможет!!! с сожалению!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 3 листопада 2012 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
w-126 634 Скарга Опубліковано: 4 листопада 2012 Оригинальненько. Более тонкая регулировака развала? Кажется , этим еще можно выставить вылет каждого колеса , относительно продольной оси. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LRT21013 1 Скарга Опубліковано: 21 листопада 2012 Более подробно: Посилання Установленный вариант: Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Иван Игоревич 2 Скарга Опубліковано: 28 листопада 2012 А мне больше нравится такие рычаги.. Жалко что нельзя купить в Украине РЫЧАГ ТУРБОТЕМА 2101 DRIFT BY NE1R Эта конструкция на мой вгляд не надежня.. Много сильно че крутить настраивать.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
egor1086 1 Скарга Опубліковано: 28 листопада 2012 Иван Игоревич,обоснуете ненадежность конструкции? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах