Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 23 листопада 2014 О. Трошки всипало. Гума яка? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ajm 379 Скарга Опубліковано: 23 листопада 2014 Насипало добряче, але вже тане. Справа йде до ожеледиці Гума зимова, липучки Тойо Garrit G4. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ajm 379 Скарга Опубліковано: 8 грудня 2014 Застраховался, ну и цены 8 ( 953 грн. со всеми скидками, на 300 грн. дороже, чем в прошлом году Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 8 грудня 2014 Недешево( Реєстрація столична? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ajm 379 Скарга Опубліковано: 8 грудня 2014 Реєстрація столична? так, без бонусів виходило майже 1200 грн. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 8 грудня 2014 Требабуло в Гусятині зареєструвати-плативби 250) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ajm 379 Скарга Опубліковано: 8 грудня 2014 Та я вже думав про те, щоб десь у тещі машину зареєструвати то вже як наступну візьму Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 8 грудня 2014 с этими ценами... ужос Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ajm 379 Скарга Опубліковано: 8 грудня 2014 quitka, та да, но на жигуль дешевле будет на этом сайте можно расчитать стоимость осаго по разным компаниям Посилання самая дешевая в Юнивес, только отзывы не очень; я в Оранте уже много лет страхую Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 8 грудня 2014 Чого на жигуль дешевше?-восени обговорювали. Біля 850 казали... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ajm 379 Скарга Опубліковано: 8 грудня 2014 Andriy1352, я розраховував, десь близько 820 грн виходить Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 8 грудня 2014 Дорого... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Солекс Делортович 825 Скарга Опубліковано: 9 грудня 2014 ajm, могу на 100 грн на мурзик сделать дешевле Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ajm 379 Скарга Опубліковано: 9 грудня 2014 Солекс Делортович, спасибо, но полис уже оформил, проплатил и забрал Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Солекс Делортович 825 Скарга Опубліковано: 9 грудня 2014 ajm, вдруг чего.... или кому... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ajm 379 Скарга Опубліковано: 9 грудня 2014 Солекс Делортович, та да, ежели чего... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ajm 379 Скарга Опубліковано: 2 лютого 2015 Прибарахлился Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
gucciprado 9 Скарга Опубліковано: 3 лютого 2015 Мерс это сила)) Скажи пожалуйста, а где запчасти покупаешь? Магазин или интернет заказываешь? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ajm 379 Скарга Опубліковано: 3 лютого 2015 Мерс это сила) gucciprado, запчасти покупаю на exist.ua, они партнеры нашего клуба Посилання Членами автоклуба-партнера считается администрация клуба и иные активные участники, создавшие на форуме больше 50 сообщений. Членам клуба устанавливается партнерский уровень цен - VIP. Каталожные номера запчастей определяю по каталогу Посилання Нужно зарегистрироваться, потом переходишь в мерседесовский каталог и вводишь свой вин; Или же номер запчасти может определить менеджер на ексисте, по запросу с названием запчасти. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 5 лютого 2015 ajm, я вот только не пойму, почему экзист, ты в большинстве случаев переплачиваешь и очень немало Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ajm 379 Скарга Опубліковано: 6 лютого 2015 Дмитрий $, в первую очередь потому, что если деталь не подойдет могу ее без проблем вернуть и забрать деньги. А почему переплачиваю? Саксовский диск обошелся в 1328 грн. Если есть дешевле, интересно узнать цену. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Jemen 32 Скарга Опубліковано: 6 лютого 2015 Экзист - самая дорогая контора, предлагающая детали, смысл брать у них есть только в том случае, если нужно на вчера и то что у них есть по наличию. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ajm 379 Скарга Опубліковано: 6 лютого 2015 Сколько не покупал эксисте - средняя цена по Киеву. Плюсы: есть все; связался с менеджером - определили код детали, прислали на выбор список заменителей; с возвратом проблем нет. Недалеко от дома. Повторюсь: SACHS Диск сцепления 1878 006 440; обошелся в 1328 грн. Без езды по всему Киеву по магазинам, и выслушивания манагеров о том, что Sassone - том же САКС, и даже лучше) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
RusLi 461 Скарга Опубліковано: 6 лютого 2015 на сегодня у екзиста цена 1650. у моих поставщиков 1550 Правда екзист всегда возвращает детали, а остальные поставщики весьма неохотно Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ajm 379 Скарга Опубліковано: 6 лютого 2015 екзист всегда возвращает детали вот и я о том же. С возрастом начинаешь ценить комфорт. Менеджера давно знаю, связался, сообщил наименование детали, выбрал оплатил, подъехал получил, не подошла - обменял. И все это спокойно, без нервотрепки и беганья туда-сюда за разными справками и документами. Даже если деталь стоит немного дороже - за комфорт приходится платить. В других городах может и можно взять дешевле, но если учесть, сколько берет НП за доставку наложенным платежом - то на эсисте цена шара Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах