Alter Ego 1 Скарга Опубліковано: 16 січня 2012 Ваз-2102 «Надія»1984 року випуску. Третя машина мого діда друга машина мого батька і перша моя машина. Про неї я можу говорити цілодобово на проліт не втомлюючись розповідати. Машина прийшла в нашу сім'ю завдяки моєму прадідові .Я сподіваюся усі знають який в союзі був дефіцит з авто (та і не тільки з ними)так от цю машину мій дід отримав завдяки моєму прадідові оскільки він був ветераном і їм видавали швидше машини.Так от завдяки моєму прадідові з'явилася у нас вона новенька "Двоєчка" бежевого кольору 84 роки випуску. І її життя завертілося куди на ній тільки мій дідусь не їздив і в Київ і на моря, і в Росію.Побачила вона дуже багато .Але дякуючи дідусеві він відразу розібрав салон залив усе мастикою також залив пороги. Я її пам'ятаю такою, що стоїть у дідовому гаражі завжди чистою і блискучою.Пам'ятаю,як малий бігав і потайки сідав в неї.І усе мріяв як я на ній мчуся я міг сидіти в ній годинами.А цей запах який панує в салоні.Я запам'ятав його на усе своє життя цей запах неможливо сплутати чи забути..Це запах "Жигулів" їздив я на багатьох машинах але такого запаху я ще ніде не зустрічав. Але все таки вона дуже багато побачила припало їй дуже багато поїздити і повозити.Що не могло позначитися на ній. Але той дух той запах та радість це усе в цій машині. Нехай вона не іномарка ,але тільки в класиці ти можеш відчути повний взаємозв'язок з автомобілем.Вона не напхана електронікою.А саме завдяки цьому отримуєш надзвичайне задоволення коли їздиш на ній.І в наш час коли їх становиться все менше і менше,це щей приносить велике задоволення коли оточуючи дивляться на твою машину з усмішкою. Як співається в пісні « то варто для того,щоб жити» Не смійтеся але ці автомобілі мають свою душу у кожної своя «родзинка».Адже робили їх і чекали їх не так, як зараз коли «час Китаю» усього повно і його не так цінують,як раніше і роблять робити. А я ось люблю її тому що вона одна така. Це ж пам'ять можна навіть сказати по анологии з фільмом "Прапори наших батьків" так от ця машина для мене і є той пропапор який я нестиму з гордістю і ретельно його зберігаючи. Роблю машину для себе і для душу Планів дуже багато і з кожним день їх усе ставати все більше і більше . Машина в моєму користуванні в літа 2010 року.Про те все,що я з нею робив розповім далі. А поки деякі фото: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shostak 263 Скарга Опубліковано: 16 січня 2012 Приветствую в клубе, а к двойкам у меня слабость...выглядит очень не плохо, душа присутствует! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Alter Ego 1 Скарга Опубліковано: 16 січня 2012 Благодарю)А душа да у нее хорошая. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
юрик ваз 2102 1 Скарга Опубліковано: 16 січня 2012 двойка это самнатур машина!я продал 2 и купил 07но 02 лутше счас чуть жалею Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
}I{eka 1 Скарга Опубліковано: 16 січня 2012 Alter Ego,сейчас как машина выглядит? Наклейка на заднем стекле улыбнула Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
RazeR 1 Скарга Опубліковано: 16 січня 2012 ПревеД в клубе Машинка хороша! Планы на нее какие? Можно больше фото... П.С. У самого слабость к 2102 Каждый раз как мимо сей модели прохожу, так такое впечатление что подмигивает, и манит Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Alter Ego 1 Скарга Опубліковано: 17 січня 2012 но ты ведь всегда можешь продать 07 и снова купить 02;) Alter Ego,сейчас как машина выглядит? Наклейка на заднем стекле улыбнула ну как на первых двух фотках зима пока)) за наклейку спасибо ПревеД в клубе Машинка хороша! Планы на нее какие? Можно больше фото...П.С. У самого слабость к 2102 Каждый раз как мимо сей модели прохожу, так такое впечатление что подмигивает, и манит Спасибо))Планы глобальные честно говоря)Скоро о них напишу. Фото сейчас будут фото) Раз манит значить не ровно дышит Продовжимо.Для того,щоб їздити в машині з повним комфортом я вирішив його повністю розібрати і відмити.Робота скажімо була не дужа така і легка пилу і бруду за всі роки назбиралося дуже багато.Так багато,що напевно не декілька зайвих літрів пального) Але маючи в своєму арсеналі деякі миючи засоби (порошок,да якась фігня для миття посуди) це вже потім я купив спеціальну суміш для миття оббивки и сидінь. Також використовував растворитель для нітрокрасок ,але як виявилося дарма він то фарбу і інші сліді відмивав.але потім від нього залишаеться білий наліт. Далі фото: коврики в процессі дуже інтимне фото Так якось воно і було там є дуже багато інтимних фото але я думаю їх цензура не пропустить Тому не перемикаємо канали і йдемо далі Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bear2102 16 Скарга Опубліковано: 17 січня 2012 Двойководов прибыло! Приветствую! Хорошее авто! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Alter Ego 1 Скарга Опубліковано: 17 січня 2012 В результаті отримав чистий салон і гарний настрій Двойководов прибыло!Приветствую! Хорошее авто! И тебе Привет)Про твою тоже читал диски хороши) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bear2102 16 Скарга Опубліковано: 17 січня 2012 Опа а где читал? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Alter Ego 1 Скарга Опубліковано: 17 січня 2012 Опа а где читал? на драйве когда то Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bear2102 16 Скарга Опубліковано: 17 січня 2012 А понял! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Nick_zp 17 Скарга Опубліковано: 18 січня 2012 Салон просто шикарный! Еще бы хром кольцо на руль и был бы вообще отпад! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Yurec77 206 Скарга Опубліковано: 18 січня 2012 Alter Ego, Молодца,так держать,подход выбрал правельно! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Alter Ego 1 Скарга Опубліковано: 18 січня 2012 Салон просто шикарный! Еще бы хром кольцо на руль и был бы вообще отпад! Да о руле думаю но пока найти так и не удалось Alter Ego, Молодца,так держать,подход выбрал правельно! Благодарю стараюсь Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Stalker-3 99 Скарга Опубліковано: 19 січня 2012 Интересный автомобиль, буду следить за темой. ЗЫ дам совет- купи жидкий силикон и им протри резину- будет как новенькая + им же резину натирать можно и другие пласт детали)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Alter Ego 1 Скарга Опубліковано: 19 січня 2012 Интересный автомобиль, буду следить за темой. ЗЫ дам совет- купи жидкий силикон и им протри резину- будет как новенькая + им же резину натирать можно и другие пласт детали)) За совет спасибо А какой посоветуешь может есть провереный вариант?Что бы можна было и коврик в салоне натирать что бы красив был Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
koan1312 4 Скарга Опубліковано: 19 січня 2012 Гарна Двієчка, не здивуюся, якщо попаде до кращих проектів. Який мотор: 1,2 чи 1,3? Який пробіг? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
URICKI 11 Скарга Опубліковано: 19 січня 2012 На силикон будет много пыли садится, пока он не высохнет. По моему лучше спрей - чернитель для шин. Можно уточнить у Эклипса, у него покрытие всегдя как с завода. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Alter Ego 1 Скарга Опубліковано: 20 січня 2012 Гарна Двієчка, не здивуюся, якщо попаде до кращих проектів. Який мотор: 1,2 чи 1,3? Який пробіг? Дякую приємно чути такі гарні слова) мотор 1,2 стандарт машина відсотків на 70 оригінальна. На силикон будет много пыли садится, пока он не высохнет. По моему лучше спрей - чернитель для шин. Можно уточнить у Эклипса, у него покрытие всегдя как с завода. А кто такой Эклипс Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ECLIPSE 14 Скарга Опубліковано: 21 січня 2012 А кто такой Эклипс Это я А это то о чём говорил URICKI Зарекомендовала себя хорошо, эффект держится долго, даже на коврике багажника, где трение постоянное тоже, один раз сделал, и на пол года всё красиво, и по цене приемлемо, есть и в 2 раза дороже, но не думаю что там цена оправдывает качество, по большому счёту одно и тоже. После обработки старенький ковёр выглядит вот так Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Stalker-3 99 Скарга Опубліковано: 21 січня 2012 Cпрей как у Эклипса не юзал, юзал другие- мне не понравились- держится оч мало (Юзал спрей Abro). Купил жидкий силикон пол литра- на любом авторынке на розлив продают(он белого цвета как молоко). Да и не помню я чтобы к нему пыль приставала, хотя мож не замечал ) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ECLIPSE 14 Скарга Опубліковано: 21 січня 2012 Stalker-3, URICKI на одном моём коврике пробовал жидкий силикон, когда я его постелил в машину, разница была на лицо, не тот вид совсем , если после баллончика он выглядит просто как новая резина, то после силикона, выглядит так, как будто его жиром смазали, после этого мыл его и задувал по новой, чтобы не было разницы. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
02universal 35 Скарга Опубліковано: 21 січня 2012 Двушка-красавица!Коврики я красил краской с балончика,-5лет-как новые(только мойка),- универсал- состояние души! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Alter Ego 1 Скарга Опубліковано: 21 січня 2012 Это я А это то о чём говорил URICKI Зарекомендовала себя хорошо, эффект держится долго, даже на коврике багажника, где трение постоянное тоже, один раз сделал, и на пол года всё красиво, и по цене приемлемо, есть и в 2 раза дороже, но не думаю что там цена оправдывает качество, по большому счёту одно и тоже. После обработки старенький ковёр выглядит вот так Буду знать.А ты что бы нанести это средство салон разбираешь тоесть все покрития винимаешь и наносишь его?Или можна как то не разбирая салон обойтись так говоря малыми жертвами Двушка-красавица!Коврики я красил краской с балончика,-5лет-как новые(только мойка),- универсал- состояние души! Благодарю стараюсь) Краской обычной для метала?об универсалах это точно Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах