Перейти до публікації
Esbist

Праворульна ВАЗ-2107 у Львові

Рекомендовані повідомлення

У Львові на вулиці Володимира Великого, у дворі навпроти заправки "Укрнафта" знайшов автомобіль ВАЗ-2107 з правим кермом - досить велика рідкість як на мене. Машина схоже закинута, однак недавно - на талоні страхування ледь можна прочитати дату оформлення страхівки - закінчилась вона в кінці минулого року. Із цікавого - двірники для очищення фар. Фото не робив, зараз машину засипало снігом і "праворульність" її не буде видно, а струшувати сніг з чужої машини якось не хочеться, як розтане сніг то пофоткаю і викладу...

Поділитися повідомленням

Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

у нас в городе 2102 праворульная таксовала, и с десяток ездит переделанных уже, по дворникам палятся, в основном это 04,05 и зубилы. У соседа 2109 с праворульной переделана, тоже по дворникам палится и шильдики на машине интересные, такие больше нигде не видел.

Поділитися повідомленням

Всім Привіт ! Я також знаю одну цікаву машину, котра до недавнього часу була у Львові (район Краківського ринку), а зараз один раз в області бачив. Одним словом машина ВАЗ-2107, експортна модель, привезена з Канади !! в 90-ті роки. Колір золотисто-сірий металік, нестандартні бампера, а повністю металеві (хромовані), салон шкіряний, світло-коричневий, кондиціонер, музон, коробка автомат !!, колеса також стояли більші (здається R -14 чи 15 !!), гума широка, але низька відповідно, але власник відразу як її привезли гуму зняв і поставив стандартну(. От так, хто її бачив той знає...

Поділитися повідомленням

ОГО!! Коробка-автомат то жесть! От таку би на "копійку" :)))) А фото Ви не робили?

Поділитися повідомленням

ОГО!! Коробка-автомат то жесть! От таку би на "копійку" :)))) А фото Ви не робили?

Ні не робив, шось не подумав((( А нарахунок коробки, то є факт, я сам бачив що у тої машини дві педалі)))))))))) То ж експортна модель, хз звідки та коробка, може ту сімку на якесь спец замовлення робили...!?

Поділитися повідомленням

Esbist, Скорее всего англичанка,у меня кореш купил себе правда 5-ку,ранше была праворулька,теперь левый руль-)

Поділитися повідомленням

Esbist, Скорее всего англичанка,у меня кореш купил себе правда 5-ку,ранше была праворулька,теперь левый руль-)
І я так думаю, спідометр там на милі розмічений...

Поділитися повідомленням

явно пригнана еще за времена СССР 82-83 г.г.
Белые номера пошли только с средины 84 года, до этого были чёрные... а судя по первой букве "р" что является серией номера в алфавитном порядке, то я могу предположить что это конец 80-ых а может и вообще 90-91 год регистрации..

Поділитися повідомленням

Белые номера пошли только с средины 84 года, до этого были чёрные... а судя по первой букве "р" что является серией номера в алфавитном порядке, то я могу предположить что это конец 80-ых а может и вообще 90-91 год регистрации..

Посмотри мою подпись, это номер моей машины, отец купил машину в 1982 году 17 декабря, зарегистрировал её 4 января 1983 года, и это в Черновцах. Наш город намного меньше чем Львов, соответственно и область. А в 90-91 годах у нас была серия номеров ВС. Так что делай выводы.

Поділитися повідомленням

Лада рива однозначно ,а вот какой у нее был дополнительный индекс комплектации неизвестно. читал на сайте Драйв 2 ру. то там у одного парня 2 Лады Ривы есть одна 21056(1300) и 21058(1200). как я уже заметил что иметь в наличии Праворульную Ладу сравни Экзотики!

Поділитися повідомленням

Бачив сьогодні ще одну Ладу Ріву. 2107 оранжевого кольору з битим лівим крилом, ззаду шильдик LADA RIVA 1600SLX Перепиляна під лівий руль, але двірники видають. Їхала по Стрийській в районі Податкової, в салоні 5 пацанів :)

А на прулі шильдик LADA 2107 Цього року вона раз чи два змінювала дислокацію, а весною на ній гальма прокачували, значить трохи їздить...

Поділитися повідомленням

quitka, кроме дворников в другую сторону, правого руля и такой же торпеды больше интересных ништяков нима...:multi: Железо там уже все погнило давно...

Поділитися повідомленням

на той конкретно может быть а вообще на экспортных машинах железо лучшего качества...

Поділитися повідомленням

на экспортных машинах железо лучшего качества

было, и не железо, а усилителей было больше. железо такое же было, только обработка его отличалась более качественными материалами...

Поділитися повідомленням

maxsinner82, это точно... неужели так сложно было пластиковые подкрылки с завода ставить..? ))) нет же...

Поділитися повідомленням

Будь ласка, увійдіть для коментування

Ви зможете залишити коментар після входу

Увійти зараз