funof325 1 Скарга Опубліковано: 25 лютого 2012 (змінено) При моєму рості у 183 см я колінами навіть середній 350 мм руль інколи зачіпаю, сидіння відсунуто максимально назад. Недавно їздив на сімці колеги по роботі - на стандатному рулі руки плутаються. Але я думаю, що це все діло привички. Але однозначно більший руль легше крутити - більший важіль (елементарна фізика). Тому підбір руля - це своєрідний компроміс між легкістю, зручністю, безпекою, виглядом і ціною. Змінено 25 лютого 2012 користувачем funof325 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Копер 1 Скарга Опубліковано: 25 лютого 2012 funof325,как так у меня 1.90 семеречный руль сидения почти до конца и коленями не упераюсь может у тебя сидение с ино слишком высокие . у меня сидения с 2107:bk: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
funof325 1 Скарга Опубліковано: 25 лютого 2012 сидіння з БМВ е36, але опущені максимально на підлогу, стокові кріплення зрізані. Можливо я дещо перебільшив, на рахунок руля... тобто я його інколи зачіпаю - рукою в нижньому секторі руля під час гальмування Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Копер 1 Скарга Опубліковано: 25 лютого 2012 funof325,может быть и так согласен стем что иногда есть бок зацепа в нижнем положении руля если руль 07 при типо спортивном руле такова не должно быть Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Arsex 7 Скарга Опубліковано: 14 квітня 2012 В мене такий) Хоч не дуже якісний, турецький, але я вже привик до нього. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
bayk 1 Скарга Опубліковано: 14 квітня 2012 Пацы, поставьте катки 205 шириной. выкинете эти китайские рули...я лично выкинул))) руль не реально крутить. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
BoDiK 1 Скарга Опубліковано: 15 квітня 2012 у меня средний руль, немного тяжелее крутить но уже привык Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bodiya 1 Скарга Опубліковано: 15 квітня 2012 У меня стоял родной руль на копейке. Бесил очень. Поставил спортивный маленький, его минусы это тяжело крутить на месте, на трассе не расслабишься (локоть до окна не достает) и хреново было видно приборку. Поставил сейчас большой как на приорах, стало удобнее ехать, легко крутить даже на месте, на трассе вообще классно и удобно. Я за большой руль. Но это моё мнение Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DjKing 1 Скарга Опубліковано: 29 травня 2012 У меня руль от хонды стоит мега доволен этим рулём .Правда переделывать надо было шлицевую часть немного но кульно получилось да и сигнал сделать пришлось немного иначе.А так всё гут))) Да я тоже за большой руль Он поразмером ну в смысле мой руль как в семёрке.Вотаки дела малята)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
JamStyle 1 Скарга Опубліковано: 30 травня 2012 Пробовал ставить руль меньшего диаметра,чем родной 21011-ки...жжжжжжесть.Не обессудьте, но родной реально проще.Купил оплетку, руль толще стал,и удобнее...А так,мне кажется разница между новым рулем и стоком, только в красоте...как по мне...имхо Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах