VAZелин 19 Скарга Опубліковано: 29 лютого 2012 ну я буду сидеть кто желает подтягивайтесь.П.С Встрча в поручике Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Menor 37 Скарга Опубліковано: 29 лютого 2012 В котором часу? Постараюсь приехать Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
USSRMoto 170 Скарга Опубліковано: 29 лютого 2012 19-00 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Сварог 1 Скарга Опубліковано: 29 лютого 2012 Я буду.Menor если есть желание подтягивайся к 18.00 (примерно) на метро Шевченка я буду мафынкой ехать.могу подобрать кого нить если надо по дороге,маршрут следования:Верхний,Нижний валы,Глыбочинская,Воздухофлотский пр-т.звоните. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
USSRMoto 170 Скарга Опубліковано: 29 лютого 2012 Сварог, ij? сново резиновое пиво пить будешь? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Menor 37 Скарга Опубліковано: 29 лютого 2012 Сварог, та я на ласточке поеду, от меня долго до метро добираться. В 18.00 думаю смогу Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Сварог 1 Скарга Опубліковано: 29 лютого 2012 Сварог, ij? сново резиновое пиво пить будешь? да чёт я приболел немного,не хочется алкоголя) Menor встреча в 19.00 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Menor 37 Скарга Опубліковано: 29 лютого 2012 Сварог, Ok Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Menor 37 Скарга Опубліковано: 29 лютого 2012 Народ, спасибо за помощь! Сделал правый поворот!)) Оказалось провода аккумулятором перетерлись Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VAZелин 19 Скарга Опубліковано: 1 березня 2012 спасибо за встречу тем кто приехали!!!нас было БЕЗУМНО много... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
USSRMoto 170 Скарга Опубліковано: 1 березня 2012 VAZелин, так много? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VAZелин 19 Скарга Опубліковано: 1 березня 2012 USSRMoto, да, нас было за столом 5 человек Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
USSRMoto 170 Скарга Опубліковано: 1 березня 2012 Ну сравневая с прошлой встречей это уже толпа Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Тофик 1 Скарга Опубліковано: 6 березня 2012 Суорей всего буду то не на долго. 19:00-19:40[/quoteчасто вижу тебя в киеве гдето возле минестерства Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Сварог 1 Скарга Опубліковано: 6 березня 2012 Нас было хоть и немного зато приятно пообщались. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
USSRMoto 170 Скарга Опубліковано: 20 березня 2012 Тепло наводит на мысль, может в этом месяце уже возле загса встретимся? Как бы тепло уже и снега почти не осталось... кто за? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
АндрейКузьма 404 Скарга Опубліковано: 20 березня 2012 Я ЗА!!! Пора из подвалов вылазить! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LSasa 16 Скарга Опубліковано: 20 березня 2012 [/quoteчасто вижу тебя в киеве гдето возле минестерства Я там служу/работаю. Я за ЗАГС. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Menor 37 Скарга Опубліковано: 21 березня 2012 Значит 28 марта в 19:00 возле ЗАГСа? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
USSRMoto 170 Скарга Опубліковано: 21 березня 2012 Menor, да. Можно сказать единогласно решено Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ajm 379 Скарга Опубліковано: 21 березня 2012 единогласно гг я тоже за Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
АндрейКузьма 404 Скарга Опубліковано: 21 березня 2012 Очередная встреча Клуба ВАЗ 2101 состоится 28 марта! Место встречи весенне-летнее: возле ЗАГСА! Начало встречи с 19.00! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Сварог 1 Скарга Опубліковано: 21 березня 2012 Ура на свежем воздухе)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
USSRMoto 170 Скарга Опубліковано: 21 березня 2012 Меньше пива, больше гаек! Чию машину будем крутить? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
semdj 84 Скарга Опубліковано: 21 березня 2012 а мне пешком можно?) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах