USSRMoto 170 Скарга Опубліковано: 26 вересня 2012 igoryok, да, в которые вставляеться ремень. Буду очень благодарен. А то моталки путаються да и не очень удобны сравнительно с инерционками. Надеюсь погода некого не пугает... я буду полюбому ж. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
OmgStan 6 Скарга Опубліковано: 26 вересня 2012 Встречаемся у ЗаГсА а потом если погода плохая колоной к кафе "Поручик" и всё будет норм))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Alf_03 40 Скарга Опубліковано: 26 вересня 2012 Буду їхати з Боярки можу кого-небудь підібрати на зустріч. О93-329-79-72 Саша Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
USSRMoto 170 Скарга Опубліковано: 26 вересня 2012 Как то все затягевает... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
OmgStan 6 Скарга Опубліковано: 26 вересня 2012 Как то все затягевает... нас не затянет))) у нас жигули нам должно быть на всё на ......(гадить):multi: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LelikBin 1 Скарга Опубліковано: 26 вересня 2012 Блински...Это я так понял сегодня встреча была? Был рядом возле загса и не заехал...Печаль(((( Кстати,вопрос на засыпку,знаю по Москвич клубу,там у нас есть тема "Би-би,фа-фа" Типа привет передают тем кого встречают в потоке(Одноклубников),вот и я сегодня видел синюю копейку сзади с надписью клуба,на мосту нивки,просигналил...А есть для это тема конкретно?Чтоб отписывать...Своеобразная флудильня) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ZluiSobaka 30 Скарга Опубліковано: 26 вересня 2012 LelikBin, да, ТУТ" rel="external">Посилання мы фа-факаем друг-другу. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LelikBin 1 Скарга Опубліковано: 26 вересня 2012 (змінено) Всем спасибо Змінено 26 вересня 2012 користувачем LelikBin Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ajm 379 Скарга Опубліковано: 26 вересня 2012 LelikBin, ТУТ - это так ZluiSobaka ссылку на тему с "фа-фа" замаскировал Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Avie 2 Скарга Опубліковано: 2 жовтня 2012 я так понял след. встреча 10-го возле загса? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Menor 37 Скарга Опубліковано: 2 жовтня 2012 Avie, неа, на сколько я знаю возле загса встречи каждую последнюю среду месяца в 19:00, а каждую вторую среду - [color="blue">на левом берегу" rel="external">Посилання. Кстати, ниразу там не был, нужно будет как нить тож поехать 20 числа будет пробег" rel="external">Посилання... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VovaLSK 1 Скарга Опубліковано: 3 жовтня 2012 Если кто приедит могу у космикса составить компанию Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Menor 37 Скарга Опубліковано: 3 жовтня 2012 Я возможно на выходных поехал бы, только планы на них ближе к концу недели выясняются, тогда и скажу точно Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
eX1steam 1 Скарга Опубліковано: 12 жовтня 2012 Хотелось бы и мне приехать на сходку увидеть что да как у вас Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Menor 37 Скарга Опубліковано: 12 жовтня 2012 eX1steam, 20 подъезжай на пробег, а 31 на встречу Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
eX1steam 1 Скарга Опубліковано: 12 жовтня 2012 eX1steam, 20 подъезжай на пробег, а 31 на встречу Хех буду на авео. Жигули на долгом процесе рейнкорнации) Было бы хорошо с кем то зарания увидиться что бы я не был как лунь не кого не знающая Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Avie 2 Скарга Опубліковано: 12 жовтня 2012 Хех буду на авео. Жигули на долгом процесе рейнкорнации) Было бы хорошо с кем то зарания увидиться что бы я не был как лунь не кого не знающая и у меня та же ситуация. хочется подъехать) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Menor 37 Скарга Опубліковано: 13 жовтня 2012 Так можно в четверг 18, ближе к вечеру встретится где нить Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
eX1steam 1 Скарга Опубліковано: 13 жовтня 2012 Так можно в четверг 18, ближе к вечеру встретится где нить Я только ЗА! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Avie 2 Скарга Опубліковано: 13 жовтня 2012 Так можно в четверг 18, ближе к вечеру встретится где нить принимается) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Menor 37 Скарга Опубліковано: 13 жовтня 2012 Тогда примерно в 19 - 20:00 возле загса подойдет? Или есть другие варианты? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
eX1steam 1 Скарга Опубліковано: 13 жовтня 2012 Тот что после поле теха? Возле мака? Вариант огонь! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VAZелин 19 Скарга Опубліковано: 14 жовтня 2012 18-го встреча для новичков клуба)))Я за!Постараюсь подьехать,одтянуться) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Menor 37 Скарга Опубліковано: 14 жовтня 2012 eX1steam, да, тот. Во сколько часов? eX1steam, да, тот. Давайте примерно в 19:30 там Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VovaLSK 1 Скарга Опубліковано: 14 жовтня 2012 О внеочередная встречя)) Я скорей всего буду)) И если буду то до 19:00 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах