Avie 2 Скарга Опубліковано: 14 жовтня 2012 eX1steam, да, тот. Во сколько часов? eX1steam, да, тот. Давайте примерно в 19:30 там может кто то раньше сможет ?? я в 5 освобождаюсь)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Menor 37 Скарга Опубліковано: 14 жовтня 2012 Ну я в 19:00 буду, возможно чуть раньше Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
eX1steam 1 Скарга Опубліковано: 14 жовтня 2012 Я буду до 19,00 Давайте за загсом со стороны скоросного там и стоянка норм и место ништяк Буду на красном авео Так что если увидите сразу подходите Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vertolyot 9 Скарга Опубліковано: 14 жовтня 2012 о, постараюсь вырваться Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
eX1steam 1 Скарга Опубліковано: 14 жовтня 2012 о, постараюсь вырваться Давай Чем больше тем лучше И возьмите кто-то фотик Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Avie 2 Скарга Опубліковано: 15 жовтня 2012 уточню еще раз, 18-го в четверг? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Menor 37 Скарга Опубліковано: 15 жовтня 2012 Avie, да, я подъеду, остальные незнаю Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Avie 2 Скарга Опубліковано: 15 жовтня 2012 Avie, да, я подъеду, остальные незнаю во сколько ты будешь?? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
eX1steam 1 Скарга Опубліковано: 15 жовтня 2012 я тож буду 100% Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Menor 37 Скарга Опубліковано: 15 жовтня 2012 Avie, пара в 17:30 кончается, ехать с арсенальной примерно мин 30-50, так что в 18:30 - 19:00 точно буду Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Avie 2 Скарга Опубліковано: 18 жовтня 2012 в 18:30 я буду возле загса Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DarHelen 14 Скарга Опубліковано: 18 жовтня 2012 Ну, если обстоятельства сложатся благополучно - мы с Diptown подъедем на внеочередную встречу Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
eX1steam 1 Скарга Опубліковано: 18 жовтня 2012 Выежаю через 15 минут Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Menor 37 Скарга Опубліковано: 18 жовтня 2012 Я наверное чуть опоздаю. Тел 0971012053, наберите кто нить если в поручик поедете Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VovaLSK 1 Скарга Опубліковано: 18 жовтня 2012 привет всем новечкам которых небыло)))))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Menor 37 Скарга Опубліковано: 18 жовтня 2012 Avie, где ж ты был? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Avie 2 Скарга Опубліковано: 18 жовтня 2012 Avie, где ж ты был? я простоял там с 18 до 20:30. и что? никого так и не увидел Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
eX1steam 1 Скарга Опубліковано: 18 жовтня 2012 Не знаю я приехал сразу нашел оранжевую тройку. Подошел спросил с клуба сказали да И все. Нужно было не стесняться а пройтись. А не тупо сидеть в машине Вечер был интересным жду автопробега! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Avie 2 Скарга Опубліковано: 18 жовтня 2012 Не знаю я приехал сразу нашел оранжевую тройку. Подошел спросил с клуба сказали да И все. Нужно было не стесняться а пройтись. А не тупо сидеть в машине Вечер был интересным жду автопробега! была бы там хоть одна машина. не знаю где вы стояли Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
eX1steam 1 Скарга Опубліковано: 18 жовтня 2012 За заксом со стороны мака Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
RusLi 461 Скарга Опубліковано: 19 жовтня 2012 Эх, молодежь, даже встретится не смогли ))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DarHelen 14 Скарга Опубліковано: 19 жовтня 2012 хм. чтото не помню там ни одной двойки... было еще пару клубов небольшими компашками. но не заметить нашу машинку было сложно. да и ходили мы 2 раза вокруг Загса -искали Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VAZелин 19 Скарга Опубліковано: 19 жовтня 2012 видел какую то двойку между заксом и маком...только вот нашу клубные встречи проходят на заксе там где выход Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Avie 2 Скарга Опубліковано: 19 жовтня 2012 видел какую то двойку между заксом и маком...только вот нашу клубные встречи проходят на заксе там где выход я стоял со стороны проспекта Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Yurec77 206 Скарга Опубліковано: 19 жовтня 2012 Avie, На пробег хоть не перепутай куда ехать Я как первый раз ехал то нашел "наших" сразу. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах