AntonSt 22 Скарга Опубліковано: 31 липня 2015 На всякий случай. В автоделе я новичок. Не хочу рисковать. Может перестраховка. Если вариант подходит, могу выслать телефон человека по страховке. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ANGEL 44 Скарга Опубліковано: 31 липня 2015 AntonSt, как по мне то дороговато. как обычно хочется по дешевле. спс Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
AntonSt 22 Скарга Опубліковано: 31 липня 2015 Базовая ставка вроде 800 с чем-то гривен. Покрытие - 50000, здоровье - 100000. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ANGEL 44 Скарга Опубліковано: 31 липня 2015 AntonSt, 800 еще приемлемо. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
AntonSt 22 Скарга Опубліковано: 31 липня 2015 Надо узнавать по месту. Не хочу дезинформировать. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ANGEL 44 Скарга Опубліковано: 31 липня 2015 AntonSt, скинь тел. плиз Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
maestro_9191 1 Скарга Опубліковано: 21 лютого 2016 Товарищи, а в 2016м еще никто не страховался? А то у меня машинка без страховки с ноября стоит (зимой не езжу), а приближается весна, дачный сезон и т.д., буду скоро выезжать. В декабре звонил мне чудак, у которого я обычно страховался - сказал 1036 грн с учетом каких-то там скидок. Страховая "Эталон". Может кто знает где дешевле или не выпендриваться и брать у него же? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Yurec77 206 Скарга Опубліковано: 21 лютого 2016 maestro_9191, Для Киева 800 и выше, если чего пишы дам номер. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Работник 1 Скарга Опубліковано: 21 лютого 2016 Если объем двигла-до 1600 и место регистрации авто Киев-полная цена 1296 грн.Могу предложить бонус/малус 0.8=1037 грн. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 21 лютого 2016 по Киеву реально 670. сам себе тоже буду такую брать. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
кубанец 6 Скарга Опубліковано: 21 лютого 2016 Yurec77 напиши номер здесь всем пригодится Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
RusLi 461 Скарга Опубліковано: 21 лютого 2016 по Киеву реально 670.сам себе тоже буду такую брать. Ну так поделись контактом! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 21 лютого 2016 Ну так поделись контактом! как возьму - так и поделюсь, шоб потом не было типа граблями по воде) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
RusLi 461 Скарга Опубліковано: 22 лютого 2016 Emissions, не, мне как раз уже давно пора ее купить. Делись, можешь в личку Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
samand 10 Скарга Опубліковано: 23 лютого 2016 Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
docart 8 Скарга Опубліковано: 23 лютого 2016 Посилання Кто нибудь пробовал оттуда заказывать онлайн? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
samand 10 Скарга Опубліковано: 23 лютого 2016 Вроде заказывают: Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
tarasant 9 Скарга Опубліковано: 23 лютого 2016 Emissions, RusLi, автогражданка от ТАС 691 грн, покупал месяц назад Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
WAZ 300 Скарга Опубліковано: 23 лютого 2016 Кто нибудь пробовал оттуда заказывать онлайн? Я заказывал. Тогда была только СК"Наста" за три месяца до окончания полиса она обанкротилась При страховом случае могли-бы быть проблемы. так что не советую)) Да и цены на представленном сайте не самые низкие.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 23 лютого 2016 Emissions, RusLi, автогражданка от ТАС 691 грн, покупал месяц назад номера какие?) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
tarasant 9 Скарга Опубліковано: 24 лютого 2016 Emissions,номера авто киевские, номер полиса по базе активен Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
R.I.D.I.K 10 Скарга Опубліковано: 27 лютого 2016 На недельке сделал страховочку, всего 252.72 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
docart 8 Скарга Опубліковано: 27 лютого 2016 Так поделитесь, где такое счастье))) Страховочка в базе есть? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Yurec77 206 Скарга Опубліковано: 27 лютого 2016 На цену не ведитесь,потом хлопот будет куча. Проверенные компании(люди) и только. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
R.I.D.I.K 10 Скарга Опубліковано: 27 лютого 2016 СК Оранта. Лет 7 там беру страховку. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах