quitka 463 Скарга Опубліковано: 5 грудня 2016 От себя порекрмендую вот тут sravnionline.com. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Serjjjjj 5 Скарга Опубліковано: 5 грудня 2016 Тут sravnionline.com по дешевле. Сайт красивее. Если страховая не платит или платит меньше будут претензии к виновнику? http://myagent.com.ua/rating Провидная не платит, АЛЬФА не платит. Никто не платит. А если платят то меньше. А кто платит? АХА, АСКА где 1000 грн страховка. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vegas 584 Скарга Опубліковано: 5 грудня 2016 Если страховая не платит или платит меньше будут претензии к виновнику? какие претензии,если у тебя на руках полис? ты законопослушный гражданин,то,что от тебя требует закон (купить страховку) ты сделал. а то,что не платит страховая,или платит мало-забота потерпевшего Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Serjjjjj 5 Скарга Опубліковано: 5 грудня 2016 Если я тебе влечу в зад. Ты насчитаешь на сто где выдают чеки 5000 грн. Страховая моя даст 1000 грн через 3 месяца. Ты про меня забудешь? Или будешь настаивать доплатить до фактически больше суммы? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vegas 584 Скарга Опубліковано: 5 грудня 2016 прежде чем давить на клаву-включи горшок свой хоть не надолго ,может тогда не буде перлов типа Если я тебе влечу в зад да не влетишь,единственное-что возможно-упасть на колени и припасть к кормушке Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 5 грудня 2016 по поводу сравни онлайн, это наш клиент. сами у него берем страховку. все четенько, рекомендую. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Serjjjjj 5 Скарга Опубліковано: 5 грудня 2016 @quitka, ДОставки в село у них нет? На сайте нигде не указано это http://sravnionline.com/how.php Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Serjjjjj 5 Скарга Опубліковано: 5 грудня 2016 Если я тебе влечу в зад Вашу машину поцелую в попу. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vegas 584 Скарга Опубліковано: 5 грудня 2016 Вашу машину поцелую в попу. это совершенно никчему а по-сути насчитаешь на сто где выдают чеки 5000 грн. Страховая моя даст 1000 грн через 3 месяца. считают ущерб по формуле,основные компоненты которой-марка машины,ее возраст и количество поврежденных деталей. у всех машин старше 5 лет выплата не покроет стоимость ремонта на СТО обычно берут деньгами,и делают в гаражах Ты про меня забудешь? Или будешь настаивать доплатить до фактически больше суммы? прям рекет какой-то 90 годами прошлого века повеяло Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
samvexler 9 Скарга Опубліковано: 6 грудня 2016 Страховка подорожала! Кошмар! От привата дешевле только. Вусо 589.68 грн ))) Що дійсно така непідйомна сума? Було 600грн і стало 600грн)) ціни не змінювались, а ліміти в 2 рази більші тепер. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Serjjjjj 5 Скарга Опубліковано: 6 грудня 2016 Было 350 в 2014 в АСКА. Стало 580 в АХА в 2015 и сейчас 1000 в АХА а все эти могут не платить. Но ничего не остается как покупать. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
samvexler 9 Скарга Опубліковано: 6 грудня 2016 В 2012-2013 році ціна в середньому по Львові наприклад була 350грн нехай, то зараз 600грн. Ліміти при чому в 2 рази більші стали. Враховуючи девальвацію понад 300%, водіям ще дуже по цін пощастило. А кому дорого, бампер нагадаю пофарбувати в середньому коштує 2000грн =) Нормальні СК (їх до 10 штук точно є) як і платили , так і плаять, тому не треба всіх під одну лінійку. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Serjjjjj 5 Скарга Опубліковано: 6 грудня 2016 почитай как АХА не платит http://myagent.com.ua/rating и другие нормальные. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
samvexler 9 Скарга Опубліковано: 6 грудня 2016 http://www.strahnadzor.ua/axa/comments Є 2 фактори: 1) клієнти не знають умов Договору, які оформляли і потім хочуть більше, ніж їм належить 2) лєві псевдовідгуки від псевдо клієнтів)) це є у всіх СК, бо всі люди різні Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Serjjjjj 5 Скарга Опубліковано: 7 грудня 2016 Вызванила АХА мне. Купите купите. 680 грн. Говорят новые правила с 1 декабря, что ты виновник выбиваешь деньги со своей страховой потерпевшему. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
RusLi 461 Скарга Опубліковано: 8 грудня 2016 меня как то Лексус на бажана притер. Аха за царапину которую я растворителем вытер 1600 грн выплатила. Причем на карточку через неделю. * * * Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Ghost in shell 27 Скарга Опубліковано: 27 лютого 2017 Гаишники уже наладили проверку полисов по номеру, или это только в проекте? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 27 лютого 2017 Аха за царапину которую я растворителем вытер 1600 грн выплатила. Причем на карточку через неделю. А мені вже майже два місяці Брокбізнес мурижить. Тойота трошки покоцала заднє крило - так, що аж жовте шкельце тріснуло. Правда у неї бампер весь потріскав і її крило прийняло форму мого - тільки навиворіт. Ну і двері моїм бампером протягнуло. Страшителі кажуть, що мені оцінили збитки в 3500 грн. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
samvexler 9 Скарга Опубліковано: 28 лютого 2017 VETERAN, цікаво як Вам може виплатити страхова компанія без рішення суду. ДТП оформлялось через поліцію! Всі претензії до Залізничного районного суду, а не до компанії. Запит в суд страхова компанія Брокбізнес подала відразу. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 28 лютого 2017 Запит в суд страхова компанія Брокбізнес подала відразу. Тобто страхова Брокбізнес попросила дозволу в суді виконати свої зобов'язання по договору? В суд подають, коли є спірне питання. Поліція склала протокол, в якому вказала винуватця. Винуватець ДТП признав свою вину. Договір з ним і зі мною у Брокбізнеса наявний. Брокбізнес хоче підтвердження суду, що договір підписував адекватний агент? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
samvexler 9 Скарга Опубліковано: 28 лютого 2017 Veteran, поліцейські на місці ДТП лише попередньо оцінюють хто винен, а хто ні. А кінцеве остаточне рішення щодо вини водія чи невинності - встановлює суд! Страхова компанія виплачує лише на підставі рішення суду щодо ДТП, якщо вона оформлялось через поліцію. Стаття 36. Прийняття рішення про здійснення страховоговідшкодування (регламентної виплати) страховикомта порядок його виплати36.1. Страховик (у випадках, передбачених статтею 41 цьогоЗакону, - МТСБУ), керуючись нормами цього Закону, приймаєвмотивоване рішення про здійснення страхового відшкодування(регламентної виплати) або про відмову у здійсненні страховоговідшкодування (регламентної виплати). Рішення про здійсненнястрахового відшкодування (регламентної виплати) приймається узв'язку з визнанням майнових вимог заявника або на підставірішення суду, у разі якщо спір про здійснення страховоговідшкодування (регламентної виплати) розглядався в судовомупорядку. Якщо розмір заподіяної шкоди перевищує страхову суму,розмір страхової виплати (регламентної виплати) за таку шкодуобмежується зазначеною страховою сумою. { Абзац перший пункту 36.1статті 36 із змінами, внесеними згідно із Законом N 5090-VI( 5090-17 ) від 05.07.2012 } Рекомендую ознайомитись із законодавством України http://zakon3.rada.gov.ua/laws/show/1961-15/print1487855793710821 Тоді багато питань щодо порядку відшкодування відпаде. Незнання вами законів не означає, що всі проти Вас, всі страхові мафія і т.п. , як Ви стверджуєте. СК Брокбізнес не порушила жодного законодавчого пункту, якщо Ви прочитаєте Закон України "Про ОСЦПВ "повністю. Тому прохання не обливати брудом компанію лише тому, що Ви не знаєте як має проходити страхове відшкодування, а хочете щоб воно проходило по Ваших правилах всупереч Закону. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 28 лютого 2017 Це дуже розлоге повторення того, що я і казав - застрахуватися мусиш, а відшкодування отримаєш, якщо відсудиш. По страховці здоров'я у США мені у підтримці відмовили - тому був змушений терпіти біль аж до повернення. Лікарі у США відмовилися лікувати без знеболення - так, як вимагала СК. Сказали, що це трактується як тортури і їх за це можуть позбавити ліцензії. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
samvexler 9 Скарга Опубліковано: 28 лютого 2017 Гаишники уже наладили проверку полисов по номеру, или это только в проекте? Вже можуть перевіряти =) http://insurance.lviv.ua/?q=news/поліція-отримає-доступ-до-баз-даних-страховиків-для-оперативної-перевірки-автентичності Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
samvexler 9 Скарга Опубліковано: 28 лютого 2017 Це дуже розлоге повторення того, що я і казав - застрахуватися мусиш, а відшкодування отримаєш, якщо відсудиш. Якщо б винуватець мав поліс в Київ РЕ, Європейський Страховий Союз, Домінанта тощо тоді б ви судились. З Брокбізнесом ви ніколи проблем з відшкодуванням мати не будете, але ми, повторююсь, вище себе стрибнути не можемо і порушувати Закон також не будемо. До речі, 30 днів дається по законодавству, щоб відреагувати на запит страхової - і як показує практика, суди часто порушують ці терміни, і потім водії розказують чому так довго чекають грошей, всі страхові мафія і т.д А розібратися в законодавстві і почитати Закон важко. Крім того, я Вам пропонував поїхати з паспортом на вул. Ст Бандери в Залізничний суд і забрати рішення суду щодо Вашого ДТП і привезти в офіс на Стрийській. Але Ви відмовились, і далі робите винною страхову)) Щодо медстрахівки - як і будь який договір страхування, має винятки, тобто що не покривається. Це є у всіх СК в світі. Якщо б медстрахівка покривала абсолютно ВСІ можливі ризики - її ціна була б захмарною. Стоматологія має ліміт 150$\Є. У Вашому випадку в США, знаючи їхні ціни, коронка коштувала б явно понад 150$. Тобто навіть якщо чисто теоретично ми б покрили Вам ці витрати, Ви б попали б на своїх ще 100-150$ мінімум. Тобто Вам навіть не вигідно було б платити такі гроші за дрібний нюанс, а приїхати і в Україні вирішити питання з коронкою. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vegas 584 Скарга Опубліковано: 28 лютого 2017 @samvexlerесли реально разбираешься в страховании- я бы хотел уточнить пару важных для меня вопросов через личку. есть такая возможность? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах