Перейти до публікації
Интервент

Автогражданка

Рекомендовані повідомлення

vegas, так, без проблем. В страхуванні з 2009 року. Але думаю зручніше буде по телефону проконсультувати- мої телефони в підписі. 

Поділитися повідомленням

Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

@samvexler, мова не про коронку - вона не болить. За нею були два  початкові карієси (100-120 доларів) - от вони їсти заважали. А початкові якраз найболючіші - напевно тому страхова і захотіла, щоб їх без знеболення лікувати - такого не будуть робити.

Поділитися повідомленням

А как без суда происходят выплаты по европротоколу?
Я також того не розумію - якщо два водії щось намалювали - кажуть, що заплатять без суду. А якщо поліція все перевірила і оформила -  тільки через суд. А мене стукнула нова Тойота з каско - тому він і викликав поліцію.

Мені вже надоїло то - оглядали мій тріснутий підфарник вже 4 експерта - під снігом, на стоянці біля базару - надзвичайно авторитетна експертиза. Стверджують, що заплатили за неї 1000грн. Питав експерта, як він перевірить, чи не змістився мій лонжерон - сказав, що йому здається, що не пішов. Найбільше всіх експертів цікавило одне питаня - сфоткати мої документи. Причому список документів у всіх був різний. Ясно, що були послані.

Поділитися повідомленням

Найбільше всіх експертів цікавило одне питаня - сфоткати мої документи. Причому список документів у всіх був різний. Ясно, що були послані.

почему не давать фото?

Поділитися повідомленням

почему не давать фото?
У самого припущень нема? 

Із рекомендацій - при необхідності надання копії документа комусь - бажано на копії вказати кому та копія призначається і для чого. Це для запобігання подальшої передачі копії якимось шахраям. У себе бажано вести журнал, де відмічати яку копію, кому і для чого вона була надана - щоб пізніше було легше знайти шахрая. А ще я намагаюся давати копію якнайгіршої якості.

Фото, зроблене кимось не дає мені можливості контролювати подальше його використання.

Поділитися повідомленням

А как без суда происходят выплаты по европротоколу?

Набагато швидше, бо СК не має обовязку чекати рішення суду і довідки з поліції. Тоді якраз страховій дається тих же 90 днів мах термін як і при оформленні дтп через поліцію. Але якраз коли є всі документи і по Європротоколу СК тягне до кінця 3 міс терміну - тоді можна розказувати яка вона погана)))

По європротоколу моїх клієнтів в СК Брокбізнес в 70% оформляють дтп - за 2016 рік таких десятки і жодних ображених потерпілих не було - заплатили швидко і в повній сумі.

Serjjjjj, бо бояться,що кредитів понабирають)))))) 

VETERAN, якщо Вас не влаштовує проведена експертиза, вірніш сума ремонту, що порахували - замовляєте за свої гроші і подаєте нам. Впевнений, що порахують таку ж саму суму, просто дарма гроші викинете.

Поділитися повідомленням

якщо Вас не влаштовує
Я нічого не оскаржую - просто розповсюджую інформацію і трошки коментую. Я взагалі не сподіваюся на якусь виплату і не маю наміру витрачати час на такі дрібниці, як оскарження чогось. Я просто достатньо давній, щоб орієнтуватися з чим я маю справу. 

Поділитися повідомленням

VETERAN, як тільки прийде рішення Залізничного суду  - Вам прийдуть гроші. Є 2 варіанти: 1)чекати поки нам прийде документ згідно нашого запиту; 2) поїхати в Залізничний суд на вул. Ст. Бандери і маючи при собі паспорт взяти Постанову суду особисто - сказати що для страхової. І передати її нам в офіс на вул. Стрийську. Відразу через декілька днів - очікуйте появу грошей.

Поділитися повідомленням

Вчера сделал страховку,так вот на полисе есть QR код,можно проверить подлинность сразу,даже при не заполненном полисе.

Цена Киев 700грн.

Поділитися повідомленням

Вам прийдуть гроші
Я вже маю досвід, що це зовсім не кінець - ще СК може оскаржити виплату і вимагати повернення коштів. Моєму татові вже раз заплатили, а через пів року прийшли арештовувати майно.

Поділитися повідомленням

VETERAN, як можна бути таким песимістом?  :bw:

p.s. Тут хіба інший водій оскаржував рішення суду (у Вашому випадку, того, якого ми чекаємо від Залізничного суду) і пізніше зробив винним у ДТП Вашого батька - але таке доволі рідко буває, якщо чесно.

Поділитися повідомленням

@samvexler, песиміст - це добре поінформований оптиміст.

Було це ще за часів союзу - державне страхування. Просто пів року шукали до чого придертися. Ну як і ваша СК зараз.

Поділитися повідомленням

VETERAN, і знову з Вашої сторони черговий безпідставний наклеп: до чого конкретно наша компанія придерлася здійснюючи Вам  виплату страх.  відшкодування? Що починаючти з дня ДТП наша компанія зробила не так і що порушила? Розкажіть, бо мені самому цікаво.

До речі, за наклеп і безпідставне обливання брудом юридичної особи - існує відповідальність, якщо не вкурсі. Раджу позбутися такої звички по житті не знаючи суті одразу робити винним інших. Прочитайте ще раз Закон України

http://zakon2.rada.gov.ua/laws/show/1961-15/print1476687845194169

тоді багато питань відпаде. 

P.S. Якщо за часів совка, то навіть не має чому дивуватись - тоді ринку страхування як такого взагалі не було.

Поділитися повідомленням

Що починаючти з дня ДТП наша компанія зробила не так і що порушила?
Бачте - я ні в чому не звинувачую - просто 

розповсюджую інформацію і трошки коментую
Щось є не правдиве, з того, що я виклав?

Отримаю відшкодування - відразу похвалюся і подякую.

А всі, хто цікавиться - будуть знати, що і як відбувається та як довго триває.

Поділитися повідомленням

А мені вже майже два місяці Брокбізнес мурижить.

Було це ще за часів союзу - державне страхування. Просто пів року шукали до чого придертися. Ну як і ваша СК зараз.

А це хто писав?
Цими 2 постами Ви середньостатистичному читачеві форуму, який не буде розбиратися в деталя справих, даєте зрозуміти, що СК Брокбізнес погана, затягує виплати бла бла бла
А по факту, якщо розібратися у  деталях Вашої справи: 
1) не має рішення суду, тому й не виплачує, бо ДТП оформлялось через поліцію. Суд пересилає довго Постанову суду і сам порушує 30 денний термін згідно законодавства України, тому всі претензії лише до них
2) СК Брокбізнес жодного порушення Вам як потерпілій стороні не зробила, навіть по термінах (90 днів ще не пройшло) і повторюсь, що це не наша вина, що суди на запити юр. осіб реагують тижнями і це для них норма. Можете проконсультуватися у будь якого юриста.

Щоб мах прискорити виплату - Вам необхідно поїхати в суд і привезти нам постанову суду особисто, що я вже казав неодноразово.

Поділитися повідомленням

@samvexler, чого такі нерви? З мого боку є трохи розчарування і я нам ділюся. По термінах - хотілося б швидше. Вважаю, що штучно створюються умови, щоб тягнути час - ну таке переконання у мене. У нас же свобода переконань і вірувань? Експертиза - чомусь вважав, що за такі гроші (вважаю, що значні), могло би бути якесь серйозне підприємство із сертифікованим обладнанням у відповідних умовах. А не побутова мильниця на базарній стоянці.

І у кого я продовжив страхуватися? Є претензії?

Поділитися повідомленням

VETERAN, жодних нервів. Прохання просто безпідставно не вводити людей в оману. Ми вище себе стрибнути не можемо, бо не маємо жодного відношення ні до поліції. ні до судів, які так "швидко" працюють. У Вашій ситуації зараз всі претензії можуть бути лише до держорганів.

Так, Ви перестрахувались, вдячний за вибір і довіру. Але повірте, навіть якби Ви були клієнтом іншої СК, ставлення було би ідентичне. СК Брокбізнес- клієнтоорієнтована компанія, тому не має різниці яка сума відшкодування чи інші фактори. Тому часто навіть потерпілі після виплати стають нашими клієнтами. На ринку дйсно негативу багато, щороку банкрутують СК і банки, але звинувачувати в цьому ВСІХ страховиків, які працюють добре і на репутацію, неправильно. Інакше я б тут не відписував і не давав зрозуміти читачам форума, як є ситуація насправді. Та й з цим мініДТП Ви самі отримали трохи досвіду і будете проінформовані на майбутнє як проходить відшкодування і які процедури існують та яким законодавством регулюється.

Поділитися повідомленням

Мене страхуватися заставляє ДЕРЖАВА і цим прирівнює СК до своїх органів. Ініціювали і всіма силами лобіювали це саме страховики. Тому всякі проблеми і затримки - як паркан - що за парканом мене тривожить, але від мене не залежить.

Далі буде...

Сподіваюся.

Поділитися повідомленням

VETERAN, хочу Вас розчарувати - у всіх цивілізованих країнах світу автоцивілка є обов`язковою і так має бути. Повірте за 8 років моє роботи в страх. сфері вже було багато історій, коли винуватці "не мають нічого за душею" (в плані грошей жодних і доходів відповідно) і робили серйозні ДТП і якщо б не "страхова мафія" жодних би грошей і ремонтів машини не було б в потеропілого навіть в мріях, бо судитись з безробітним чи студентом тощо жодної користі. І таких випадків дуже багато.

А Ваша історія, повірте, закінчиться відразу коли прийде рішення суду, незважаючи на те,яке б у Вас песимістичне ставлення до страхування не було.

Поділитися повідомленням

незважаючи на те,яке б у Вас песимістичне ставлення до страхування не було.
Я ж казав, що закінчив курси агентів страхування і маю цілу валізку всяких документів і постанов. Валізку з тими паперами також видали. Там є все - і розрахунки того, що отримає агент за кожного клієнта, і як вести справу. Це не ті дані, які друкують - це для внутрішнього користування. Тому і кажу, що песиміст - добре поінформований оптиміст.

Поділитися повідомленням

@vegas, http://vaz2101.com/index.php?/topic/12-avtograzhdanka/?p=763681 

все верно, страховка считается по городу регистрации авто в МРЭО. Родычи так сэкономили на страховке когда авто покупали, зарегили не в городе миллионнике, и в городе поменьше.

свежесть инфы так себе)
ты потом еще переспрашивал, и было обсуждение. Видимо это были не надежные источники)

Поділитися повідомленням

Вот б.... - будут проверять полисы прямо на дороге! В связи с этим вопрос: где найти подешевле, но такой, чтобы проходил проверку? В выплаты я не верю, пустая трата ресурсов в попытке выбивания денег.

Поділитися повідомленням

@Ghost in shell, так выплаты будет добиваться тот кого ты ударил если что, а если это какая нить фирма однодневка, не зарегеная в мтсбу то он обратится в суд и платить уже будешь ты лично)
Ты в крупном городе живешь?

Поділитися повідомленням

Будь ласка, увійдіть для коментування

Ви зможете залишити коментар після входу

Увійти зараз