Егор27 1 Скарга Опубліковано: 5 квітня 2012 Кто-то из Боярки есть?? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
"Odino4ka" 3 Скарга Опубліковано: 19 квітня 2012 Есть Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
kashak 1 Скарга Опубліковано: 30 квітня 2012 старая Боярка Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
"Odino4ka" 3 Скарга Опубліковано: 30 квітня 2012 kashak -Видел,видел твою ТроечкуЗачет) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
kashak 1 Скарга Опубліковано: 30 квітня 2012 kashak -Видел,видел твою ТроечкуЗачет) скинь фотку своей в л.с. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
"Odino4ka" 3 Скарга Опубліковано: 27 травня 2012 А как насчет сходку устроить))Мало нас))Но все же) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
kashak 1 Скарга Опубліковано: 27 травня 2012 А сколько всего людей? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
"Odino4ka" 3 Скарга Опубліковано: 29 травня 2012 пока что 3)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
xodesh 1 Скарга Опубліковано: 29 травня 2012 и я могу подьехать Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
"Odino4ka" 3 Скарга Опубліковано: 5 червня 2012 ОО)Так Нас уже Толпа))Тогда Давайте Встретимся?)Я думаю будит о чем поговорить)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
xodesh 1 Скарга Опубліковано: 6 червня 2012 адреса, явки, пароли? желательно до вечера пятницы. еще в Боярке есть такие интересные люди как Alf_03 и Furgon Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
kashak 1 Скарга Опубліковано: 13 червня 2012 кто может завтра? Давайте на вечер Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
xodesh 1 Скарга Опубліковано: 13 червня 2012 я, в принципе, могу. только желательно чтобы еще кто-нибудь был. ТС вообще походу забил на свою тему. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
kashak 1 Скарга Опубліковано: 14 червня 2012 надо както договорится. Но я так понял некоторые редко посищают форум. Так что надо обговаривать дату на перед Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Alf_03 40 Скарга Опубліковано: 14 червня 2012 Тут, я! Пізно темку помітив... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
kashak 1 Скарга Опубліковано: 15 червня 2012 предлагаю 24-го в воскресение Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
"Odino4ka" 3 Скарга Опубліковано: 20 червня 2012 Давайте предложения по поводу встречи? Кому когда будит удобно? кста по поводу 24 самый раз)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
xodesh 1 Скарга Опубліковано: 20 червня 2012 будние дни ,вечером Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
xodesh 1 Скарга Опубліковано: 26 червня 2012 уважаемые одноклубники близ лежащих территорий, нужна Ваша помощь. откликнитесь пожалуйста у кого есть в наличии станина/стенд для ремонта двигателей. пишите в ЛС Ваши координаты. спасибо Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
АлександрО 1 Скарга Опубліковано: 22 серпня 2012 могу подрулить тоже )) рядышком все же) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
klimtaras 1 Скарга Опубліковано: 4 вересня 2012 Боярка , живу в р-ні школи №4 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
gary044 1 Скарга Опубліковано: 6 листопада 2013 Давайте поднимим тему по поводу встречи. Кто с Боярки или желает присоединиться, пишем! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
"Odino4ka" 3 Скарга Опубліковано: 9 листопада 2013 Моя пока на ремонте но Встретиться - ЗА!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Игарь 01 1 Скарга Опубліковано: 12 січня 2014 Я из Боярки...жаль что поздно Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
"Odino4ka" 3 Скарга Опубліковано: 12 січня 2014 кто сказал что поздно?)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах