vadim 32 Скарга Опубліковано: 24 листопада 2009 ECLIPSE Спасибище :repa: . Будем ждать с нетерпением :D . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 24 листопада 2009 Спасибище Repa .Будем ждать с нетерпением Very Happy . +1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ECLIPSE 14 Скарга Опубліковано: 24 листопада 2009 vadim Дмитрий $ Спасибище Нэма защо, дело то житейское :wink: Осталось только хрупкое и громоздкое :D , Диме удочки буду по любому передавать живьём, отправлять стрёмно, поломают, :cry: (я надеюсь что в следующем году опять пересечёмся на просторах нашей родины :tsr: ) vadim так что бампер тоже смогу захватить, но если нужен срочно, то вышлю когда скажешь, или может что то подходящее появится к нему прицепить, чтобы сэкономить на пересылке, тогда пойдёт следующим заходом. :D P.S. Тестеры проверял на месте, (а то мало ли) :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
NeoN4ik 1 Скарга Опубліковано: 24 листопада 2009 ECLIPSE а ИКС-1 у вас там нету случаем? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ECLIPSE 14 Скарга Опубліковано: 24 листопада 2009 а ИКС-1 у вас там нету случаем? Почему нету, в Греции всё есть :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 24 листопада 2009 P.S. Тестеры проверял на месте, (а то мало ли) Very Happy Ну, Сан Саныч, ну голова! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vovan. 1 Скарга Опубліковано: 26 листопада 2009 DIMON-72 Нет не надо. Надо только сошку стащить. Аэто бывает проблематично. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DIMON-72 51 Скарга Опубліковано: 26 листопада 2009 Понятно,попытаемся. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vadim 32 Скарга Опубліковано: 27 листопада 2009 У кого нибудь имеюццО ракетки для настольного тенниса? Возьму поюзать/куплю/обменяю . Хорошее состояние приветсвуется :D . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 27 листопада 2009 vadim У меня нет, но знаю магаз, где продаются. Напротив АЗС, что на Подусовке, там 2 в 1: запчасти и спорт причандалы :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DIMON-72 51 Скарга Опубліковано: 28 листопада 2009 наверное ето магазин для спортивныхмехаников Одной рукой меняет шаровую,а бругой в ето время тягает гирьку36-ти килограмовую качая бицуху :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vadim 32 Скарга Опубліковано: 28 листопада 2009 Купить и я знаю где. Вот только ими яйца на сковородку можна быть ибо китайские почти всё . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vovan. 1 Скарга Опубліковано: 29 листопада 2009 МЛЯТЬ, ПАЦЫКИ ШО ТО ПОСЛЕ ВЧЕРАШНЕГО КАЧАН ПОБАЛИВАЕТ. НАДО ИДТИ ПО ПИВО. :beer: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 29 листопада 2009 vovan. Набери мне на лайф, а то ты недоступен Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Alex_o 1 Скарга Опубліковано: 29 листопада 2009 хе пацаны, у меня дочка сегодня родилась :Yahoo!: :Yahoo!: :Yahoo!: :Yahoo!: :Yahoo!: :Yahoo!: :Yahoo!: :Yahoo!: :Yahoo!: :Yahoo!: :Yahoo!: :Yahoo!: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
menshiy 29 Скарга Опубліковано: 29 листопада 2009 Александер ПРИНИМАЙ МОИ НАИЛУЧШИЕ ПОЗДРАВЛЕНИЯ, крохе не болеть, радовать родителей, бабушек- дедушек.Маме и папе терпения, взаимопонимания, ну и немного времени на сон :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Alex_o 1 Скарга Опубліковано: 29 листопада 2009 menshiy про сон это ты классно подметил Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Hortica 1 Скарга Опубліковано: 29 листопада 2009 Поздровляю Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Мец 2 Скарга Опубліковано: 29 листопада 2009 Александер ПРИНИМАЙ МОИ НАИЛУЧШИЕ ПОЗДРАВЛЕНИЯ, крохе не болеть, радовать родителей, бабушек- дедушек.Маме и папе терпения, взаимопонимания, ну и немного времени на сонЧтоб не повторять, я просто присоединяюсь к высше сказаному. П_О_З_Д_Р_А_В_Л_Я_Ю Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Alex_o 1 Скарга Опубліковано: 29 листопада 2009 пасибки всем, это дело надо отметить какнить так что звоните, соберемся Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vadim 32 Скарга Опубліковано: 29 листопада 2009 Присоединяюсь . Всего наилучшего малышу. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vovan. 1 Скарга Опубліковано: 29 листопада 2009 Шурище, я тя поздравляю! И поддерживаю в этом плане. Респект и уважуха тебе. Моему сыну невесту родил! :wink: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DIMON-72 51 Скарга Опубліковано: 29 листопада 2009 ПОЗДРОВЛЯЮ !!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 29 листопада 2009 Alex_o ПОЗДРАВЛЯЮ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Noelit 4 Скарга Опубліковано: 3 грудня 2009 Дмитрий $ слух мы чёто нето намутили с клапанами машина на ходу два раза заглохла, и без подсоса норм не работает ( разоргретая ), + мы есчё армотизатор нафиг выломали в той яме=))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах