DIMON-72 51 Скарга Опубліковано: 20 грудня 2009 Noelit Димон я подеду,ато дома скучно Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DIMON-72 51 Скарга Опубліковано: 20 грудня 2009 Кто знает сайт рестоловеров по класике? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
NeoN4ik 1 Скарга Опубліковано: 20 грудня 2009 DIMON-72 лоурайдеров шоли? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DIMON-72 51 Скарга Опубліковано: 20 грудня 2009 vaz21011-13 Говори по руски :D Наверно дА ... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
NeoN4ik 1 Скарга Опубліковано: 20 грудня 2009 DIMON-72 ну тех кто пузом по асфальту шкребут и тазы кислотой обливают? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vadim 32 Скарга Опубліковано: 20 грудня 2009 DIMON-72 Посилання Посилання Посилання Посилання Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DIMON-72 51 Скарга Опубліковано: 21 грудня 2009 vadim Спасибо Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Noelit 4 Скарга Опубліковано: 26 грудня 2009 завтра примерно в 12 еду в гараж продолжать разборку машины, хто хочет присоединяйтесь Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vadim 32 Скарга Опубліковано: 26 грудня 2009 Вы хоть двигатель не снимайте :D . А DIMON-72, только руки греет . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Noelit 4 Скарга Опубліковано: 26 грудня 2009 вот как раз двигатель и нада снять и почистьть!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
menshiy 29 Скарга Опубліковано: 26 грудня 2009 Жжоте, снять двигатель чтобы почистить :D :o Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DIMON-72 51 Скарга Опубліковано: 27 грудня 2009 А DIMON-72, только руки греет . Ненадо ,ненадо, ето я проверяю роботоспособность ветродуйки :D Noelit Выкладуй фото где уже робочая обстановка :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Noelit 4 Скарга Опубліковано: 27 грудня 2009 menshiy увиделбы ты промывочное масло то что я слил с него и сапун ты бы меня понял. всё уехал в гараж на ремонт=)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
menshiy 29 Скарга Опубліковано: 27 грудня 2009 menshiyувиделбы ты промывочное масло то что я слил с него и сапун ты бы меня понял. всё уехал в гараж на ремонт=)) Дык буш двиг вскрывать или как? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DIMON-72 51 Скарга Опубліковано: 29 грудня 2009 Ну что ? после вчерашнего все живы ? :D Кому картошечки,я вчера там незаметно припряал,немножко жареной Закусьйон бонапети :crazy: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
menshiy 29 Скарга Опубліковано: 29 грудня 2009 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 29 грудня 2009 Ну что ? после вчерашнего все живы ? Very Happy Так точно, на работе уже сижу Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vadim 32 Скарга Опубліковано: 29 грудня 2009 Я гамно, всех с Новым Годом. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
NeoN4ik 1 Скарга Опубліковано: 29 грудня 2009 Я гамно да это уже не новость Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vadim 32 Скарга Опубліковано: 29 грудня 2009 да это уже не новость да это уже не он Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
NeoN4ik 1 Скарга Опубліковано: 29 грудня 2009 vadim чо чо!?? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Hortica 1 Скарга Опубліковано: 29 грудня 2009 :D :D :D :D :D :D :D :D :D жги детка жги))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DIMON-72 51 Скарга Опубліковано: 5 січня 2010 Что за тищина в нашей ветке? Что менты рожаються? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vadim 32 Скарга Опубліковано: 5 січня 2010 Все во флудильню подались Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
menshiy 29 Скарга Опубліковано: 6 січня 2010 Нет наверно скорее в новогодний запой Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах