menshiy 29 Скарга Опубліковано: 6 листопада 2011 Какого хера(извините за выражение) что-то думать, 26 днем созвонимся и решим кто что где и почем, а разводить срачь на форуме и потом половина 26 скажет что я не могу, нах надо имхо гдето так Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 6 листопада 2011 menshiy, кстати да, день автомобилиста живой тому пример Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
bayk 1 Скарга Опубліковано: 6 листопада 2011 Ребят я как бы новенький и думаю не один такой! Как бы Вас узнавать? МБ создать тему где скинуть фото машин или ники на машинах писатЬ? )) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
menshiy 29 Скарга Опубліковано: 7 листопада 2011 Ребята выложите приветствие байку, у кого оно, ато нас не узнают То bayk для того чтобы узнавать когото надо для начала быть с ним знакомым Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
bober 29 4 Скарга Опубліковано: 7 листопада 2011 Чтоб узнавать,нужно познакомиться,чтоб познакомиться- нужно прити на встречу Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vadim 32 Скарга Опубліковано: 7 листопада 2011 Ребят я как бы новенький и думаю не один такой! Как бы Вас узнавать? МБ создать тему где скинуть фото машин или ники на машинах писатЬ? )) Узнавать по наклейкам. Тема с фотками машин была. На встречу приедь и будешь узнавать всех и вся. Чичас перенесу в нужный раздел. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
bober 29 4 Скарга Опубліковано: 8 листопада 2011 У котов тоже бывает Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vada 3 Скарга Опубліковано: 8 листопада 2011 Бобер чо мля за деприсняк , заходь на работу попробуем снять его ну или утопим, О и Байка забирай будем знакомиться ,,, Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
bober 29 4 Скарга Опубліковано: 8 листопада 2011 Вада ! ты страшный человек! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Noelit 4 Скарга Опубліковано: 8 листопада 2011 тем кому обещал чтонибуть зделать дико извените возможность делать изделия из метала больше нету, с цеха выгнали инструмет забрали и шкафчик почистили Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
bober 29 4 Скарга Опубліковано: 8 листопада 2011 Noelit, за что они тебя так? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Noelit 4 Скарга Опубліковано: 8 листопада 2011 сменил професию Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
menshiy 29 Скарга Опубліковано: 8 листопада 2011 эт как сменил? в другой цех или вообще ушел Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Noelit 4 Скарга Опубліковано: 8 листопада 2011 перевели с слесаря в машинисты очесных соуружений Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
menshiy 29 Скарга Опубліковано: 8 листопада 2011 Как хорошо что я вовремя успел воспользоватся услугами пив завода. А щас даже возможности балон заправить нету??? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Noelit 4 Скарга Опубліковано: 8 листопада 2011 не нету=(( старый начальник вообще с завода ушол а новый ключи себе забрал=)) доступа 0=(( Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
menshiy 29 Скарга Опубліковано: 8 листопада 2011 пИпец Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vada 3 Скарга Опубліковано: 9 листопада 2011 Да накрылась моя труба медным тазом, да жаль Димончик, ну а ты хоть выграл чтото по зарплате или чегото другово подвезло, или так лижбы не вылететь? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vadim 32 Скарга Опубліковано: 9 листопада 2011 <iframe width="420" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/5kei1yknwTE" frameborder="0" allowfullscreen></iframe> Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 9 листопада 2011 сколько дурных денег просирается Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vadim 32 Скарга Опубліковано: 9 листопада 2011 Да звиздец. И такое каждый день. Но ничё, скоро кортеж из вертолетов будет. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vada 3 Скарга Опубліковано: 9 листопада 2011 офиг... 24 машины катят а весь город стоит .. веселуха мля Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vadim 32 Скарга Опубліковано: 9 листопада 2011 24 машины 30:bm: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vada 3 Скарга Опубліковано: 9 листопада 2011 Может кто занимался сам отоплением, надобы консультацию по схеме самотечной системе отопл. на дровах Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
bober 29 4 Скарга Опубліковано: 11 листопада 2011 Внимательно смотрим на картинку " rel="external">Посилання и угадываем название моего нового проэкта! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах