menshiy 29 Скарга Опубліковано: 11 листопада 2011 (змінено) хз даже зачем этот кусок металолома Змінено 11 листопада 2011 користувачем menshiy Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
bober 29 4 Скарга Опубліковано: 11 листопада 2011 Установка газа не рассматривается по причине трудностей при регистации Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vada 3 Скарга Опубліковано: 11 листопада 2011 Ну тогда наверно сероводород, или какаето смесь воздуха с эфирными маслами + турбонадув Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
bober 29 4 Скарга Опубліковано: 11 листопада 2011 Не так сложно,но направление правильное! У этого карба есть близкие родственники,которые устанавливались на легковые авто (ГАЗ,УАЗ москвич),но от них он отличается одной очень важной особенностью. Кто-нить скажет -ЧЕМ ? Вот таким никто не занимался? Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Konstantin 2 Скарга Опубліковано: 11 листопада 2011 (змінено) ///////////// Змінено 11 листопада 2011 користувачем Konstantin Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DIMON-72 51 Скарга Опубліковано: 12 листопада 2011 Ребята выложите приветствие байку, у кого оно, ато нас не узнаютТо bayk для того чтобы узнавать когото надо для начала быть с ним знакомым ПЛЮС стомилионом мля Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vada 3 Скарга Опубліковано: 12 листопада 2011 Не бобер подогревом не занимался. А карб наверно с какимто завихрением или чтото типа вприска дозированного, и вобще что стоит на кону,для начала , чтоб вопросы задавать? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
menshiy 29 Скарга Опубліковано: 12 листопада 2011 Подогревом не занимался, но опция полезная, по своему опыту. А карб наверно с какимто завихрением или чтото типа впрыска денег в очередной проэкт Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
bober 29 4 Скарга Опубліковано: 12 листопада 2011 От своих собратьев к 135 отличается тем,что он синхронник,тоесть две камеры работают не последовательно,а одновременно. И два дифа по 27 мм Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
menshiy 29 Скарга Опубліковано: 12 листопада 2011 Кто-то наверно волгой собрался на драг, или получил прибавку к зарплате, которую можно тратить на бенз Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
bober 29 4 Скарга Опубліковано: 12 листопада 2011 По предварительным рачетам расходы на бенз не должны выйти за рамки бюджета До полноценного драга дело врятли дойдет,так,легкий форсаж Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
menshiy 29 Скарга Опубліковано: 12 листопада 2011 Не вижу смысла в этом карбе, может Вова чтото знает, а так Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 12 листопада 2011 Вован - снимешь солекс - свисти Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
bober 29 4 Скарга Опубліковано: 12 листопада 2011 Значит раздраконить Солекс на пару милиметров смысл есть,а два дифа по 27,дышащих разом-смысла нет? Солес уступит место не в ближайшее время Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
menshiy 29 Скарга Опубліковано: 12 листопада 2011 А чего ты хочешь добится от пекаря- чтобы перло и ело?? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
bober 29 4 Скарга Опубліковано: 12 листопада 2011 А если так?- " rel="external">Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
menshiy 29 Скарга Опубліковано: 12 листопада 2011 Все это красиво, но повторюсь- чего ты хочешь добится от рекаря?? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
bober 29 4 Скарга Опубліковано: 12 листопада 2011 Есть версия,что именно такой карб создает оптимальную смесь,тоесть извлечь максимальную пользу при номинальном расходе. Я просто хочу проверить эту версию. Два карба я ставить не буду,а вот один б\ушный у меня есть Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
menshiy 29 Скарга Опубліковано: 12 листопада 2011 Может он и создает такую смесь но на обем 4.5 л, а не на 2,5. Моё мнение них хорошего не получится тчка Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 13 листопада 2011 А я бы попробовал, инокарбы от 2литров на 1,5 ведут себя вполне прилично даже без замены жиков, в общем Вован, готов принять участие в эксперименте. У мя знакомый широкополосную лямбду приобрел, вот мы с этим пекарем и поиграемся. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
bober 29 4 Скарга Опубліковано: 14 листопада 2011 Лямбда зонд-это очень хорошо! Правда инсталяция будет неспешной,скорее всего весной А по поводу 8 цилиндров-то -все жиклеры меняются -карб готовит смесь для восьми цилиндров не сразу,а поочереди,цилиндры газ 53 газ 24-одинаковы до безобразия. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vada 3 Скарга Опубліковано: 15 листопада 2011 мо и сибе заварить - чтоб две сразу открывались, ага а потом на резину копить надо ... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
bober 29 4 Скарга Опубліковано: 15 листопада 2011 Наш девиз на 2012 год - FUCK FUEL ECONOMY! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Konstantin 2 Скарга Опубліковано: 15 листопада 2011 bober 29, +1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 15 листопада 2011 Konstantin, ты я так понял в Вену устроился? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах