Konstantin 2 Скарга Опубліковано: 15 листопада 2011 Дмитрий $, ну пака , да , отдел электрики Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 15 листопада 2011 Konstantin, менеджер? как нить заеду, проведаю тебя Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Konstantin 2 Скарга Опубліковано: 15 листопада 2011 да не пока еще обычный продавец, заезжай Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vadim 32 Скарга Опубліковано: 15 листопада 2011 Скидки, бонусы, программы лояльности для форумчан? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
bober 29 4 Скарга Опубліковано: 16 листопада 2011 vadim, того,кто FUCK FUEL ECONOMY! не интересуют скидки! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vadim 32 Скарга Опубліковано: 16 листопада 2011 bober 29 Покатай на Волге с новым карбом лучше. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vada 3 Скарга Опубліковано: 16 листопада 2011 +1 я тож в очереди на котание, можно даже с рыбалкой! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
bober 29 4 Скарга Опубліковано: 16 листопада 2011 В связи с появлением наших людей в отделе электрики начинается работа над новым проэктом-переход на электротягу! " rel="external">Посилання Так что рыбалка только по маршруту тролейбуса-на Стрижне и разворот 10:multi: Кто знает,как вычислить обьем шары? " rel="external">Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 16 листопада 2011 bober 29, V=4/3*пи*РАДИУС В КУБЕ Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
bober 29 4 Скарга Опубліковано: 16 листопада 2011 ...лядь,а уменя меньше 0.33 никак не получается Вот моя формула- " rel="external">Посилання = " rel="external">Посилання" rel="external">Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vada 3 Скарга Опубліковано: 16 листопада 2011 Шара объема неимеет Удочки не дастоем, с рогатого невыходим Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
menshiy 29 Скарга Опубліковано: 16 листопада 2011 + 1 Шара бывает разная, кому как везет Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vadim 32 Скарга Опубліковано: 16 листопада 2011 Удочки не дастоем, с рогатого невыходим :lol: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 16 листопада 2011 bober 29, это ты не мне шарик на карб нашел? Если да, то по рукам Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vadim 32 Скарга Опубліковано: 16 листопада 2011 Я вижу второй мне. 0,33 приготовлю. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 16 листопада 2011 vadim, так у тя ж и без него все работало Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
menshiy 29 Скарга Опубліковано: 16 листопада 2011 Меня прикололо новое название ланоз клуба чернигова http://unioncarclubs.com.ua/forum/viewtopic.php?f=28&t=1519&p=22342#p22342" rel="external">Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vadim 32 Скарга Опубліковано: 16 листопада 2011 так у тя ж и без него все работало Работает. Но такой шарик не нашел, точнее толком и не искал. menshiy Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 16 листопада 2011 vadim, так если работает то он те и не нужен, лишний вес токо Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vadim 32 Скарга Опубліковано: 16 листопада 2011 Тебе что два надо? Так и скажи. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 16 листопада 2011 vadim, я боюсь, что напьюсь и при установке потеряю Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vadim 32 Скарга Опубліковано: 16 листопада 2011 Дмитрий $ Карбюратор? Какой там диаметр точный? Куплю подшипник и буду пилить. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 16 листопада 2011 vadim, нет, шарег, я ж не лорд З.Ы. Что то тя сильно шарег заинтересовал, несмотря на то, что у тя все работает Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vadim 32 Скарга Опубліковано: 16 листопада 2011 Хренью страдаю, бессонница. Точнее мало пива было. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
bober 29 4 Скарга Опубліковано: 18 листопада 2011 Все нормально,парни про 0.33 я пошутил шара ! подпирающую шарик пружинку сами найдете,или мне шариковую ручку разломать? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах