vadim 32 Скарга Опубліковано: 27 листопада 2011 1.1? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
bober 29 4 Скарга Опубліковано: 27 листопада 2011 Вы не поверите, но - меньше Вы че,не знаете моторов,меньше чем 1.1? вы такой точно видели.я уверен ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vadim 32 Скарга Опубліковано: 27 листопада 2011 0,33? Чери? Матиз? 0,9? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
bober 29 4 Скарга Опубліковано: 27 листопада 2011 Вым будет смешно.но Вадим почти угадал " rel="external">Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vadim 32 Скарга Опубліковано: 27 листопада 2011 Это надо обкатать и обмыть. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DIMON-72 51 Скарга Опубліковано: 27 листопада 2011 Велик с адским тюнингом,с обьёмом пивной пляшки это жостик Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
menshiy 29 Скарга Опубліковано: 27 листопада 2011 Обкатать наверно неполучится, они новые ездили 1 с 20, а на щет обмыть- без этого точно он непоедет Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
bober 29 4 Скарга Опубліковано: 28 листопада 2011 Готов выставиться в размере,равном обьему двигла!(это про мопет!!!) и шо вы называете ацким тюнингом???? Эта сток!!!! Вы считаете,что я пошутил,и попытался развсти корешей? Никуя!!!!! ссылки не врут! Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vadim 32 Скарга Опубліковано: 28 листопада 2011 (змінено) Готов выставиться в размере,равном обьему двигла!(это про мопет!!!) Каждому. Или в объеме двигателя ав-ля Волга. Змінено 28 листопада 2011 користувачем vadim Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
bober 29 4 Скарга Опубліковано: 28 листопада 2011 Волга-Волгой,но теперь мне нужна машина Начинаем выбирать! Требования-безпроблемная,чтоб откатала меня пару лет,и не ипала моск.Экономичная чтоб была.Дизелей нелюблю.Трехдверку - нехочу. За хороший подгон-магар в объеме двигателя Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Noelit 4 Скарга Опубліковано: 28 листопада 2011 вот и обьём норм и мозг первые пару лет трогать небудет=)))) Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
bober 29 4 Скарга Опубліковано: 28 листопада 2011 Отличный вариант ,но там лишний ноль в цене,который меня сильно огорчает vadim, обьем двигла мопеда 45 см2,или 45 грам-столько я могу налить и каждому,и не один раз ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Noelit 4 Скарга Опубліковано: 28 листопада 2011 а такую не желаеш приобрести?? или тебе иномарку? Посилання Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
bober 29 4 Скарга Опубліковано: 28 листопада 2011 Дима,бюджет ограничен 4 тысчами ам .денег. Ну максимум -5у.е Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Noelit 4 Скарга Опубліковано: 28 листопада 2011 а ну так и говори =))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
menshiy 29 Скарга Опубліковано: 28 листопада 2011 Чет непонял - Вовик что продал волжану???? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vadim 32 Скарга Опубліковано: 28 листопада 2011 Не колется. Надо устроить пытку. Пивом. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
menshiy 29 Скарга Опубліковано: 28 листопада 2011 (змінено) Наш спец-агент засветился на присяге в Десне смотреть 3е фото http://www.gorod.cn.ua/news_30873.html" rel="external">Посилання Змінено 28 листопада 2011 користувачем menshiy Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 28 листопада 2011 Вован волжану реально продал Наш спец-агент засветился на присяге в Деснесмотреть 3е фото ыыыы, на поржать покатит, а так то не он, кстати на втором фото тип очень напоминающий Вована хряка, хотя это опять же не он Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vadim 32 Скарга Опубліковано: 28 листопада 2011 волжану реально продал А карб теперь куда точит? 9-ку тогда. Карбюраторную. Наш спец-агент засветился на присяге в Десне Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 28 листопада 2011 А карб теперь куда точит? никто уже ничего не точит Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
bober 29 4 Скарга Опубліковано: 30 листопада 2011 Что за имидж у меня такой?никто мне не верит Надо с этим что-то делать! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Мец 2 Скарга Опубліковано: 30 листопада 2011 Велик с адским тюнингом,с обьёмом пивной пляшки это жостикЧтобы получился объём пивной пляшки, нужно десять таких мопедов Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
bober 29 4 Скарга Опубліковано: 30 листопада 2011 Не колется. Надо устроить пытку. Пивом. не правда,колюсь Вот следующая Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
menshiy 29 Скарга Опубліковано: 30 листопада 2011 ООО круто, бери Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах