bober 29 4 Скарга Опубліковано: 5 грудня 2011 А может так? Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Мец 2 Скарга Опубліковано: 5 грудня 2011 bober 29, Говорят после нового года бенз по 15грн будет, а ты всё неугомонишся..------- А может так? Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
bober 29 4 Скарга Опубліковано: 5 грудня 2011 Во первых - в ней пропан,а он по 6.00,во втрорых я бензин не покупаю Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 8 грудня 2011 Vada,ПОЗДРАВЛЯЕМ, А ЧТО ЗА МАШИНА? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vada 3 Скарга Опубліковано: 8 грудня 2011 Модная и широкая ... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
menshiy 29 Скарга Опубліковано: 8 грудня 2011 bober как всегда на шифрах и морозе, Вова похвастайся покупкой Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Konstantin 2 Скарга Опубліковано: 8 грудня 2011 ну дак че взял то, модное и широкое??? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 9 грудня 2011 ауди 100, наверное Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
bober 29 4 Скарга Опубліковано: 9 грудня 2011 (змінено) Парни,стыдитесь! Вы опять на меня наговариваете bober как всегда на шифрах и морозе А я все сказал еще 05 .12 в посте 2126:) Абидить миня хатите? Змінено 10 грудня 2011 користувачем bober 29 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vadim 32 Скарга Опубліковано: 9 грудня 2011 Поздравляю. Мухобойку сжигать будем? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
bober 29 4 Скарга Опубліковано: 9 грудня 2011 не,я ее продам Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vada 3 Скарга Опубліковано: 9 грудня 2011 Харе лялякать, когда мочить аппарат будем????? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
bober 29 4 Скарга Опубліковано: 9 грудня 2011 На следующей сходке! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vada 3 Скарга Опубліковано: 10 грудня 2011 Седня чтоли? Во сколько? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DIMON-72 51 Скарга Опубліковано: 10 грудня 2011 Что сегодня7неделю не бил за компом ,я чтото пропустил? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vada 3 Скарга Опубліковано: 10 грудня 2011 Незнаю - Созваниваемся кто за Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 10 грудня 2011 Было или нет? Я спал, видел пропущенный от Вады Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DIMON-72 51 Скарга Опубліковано: 11 грудня 2011 Димончик нечё небыло,хотя можно былоб.А я как назло ещё и приболел насморк и горло,чаи ганяю лечебние,вместо пива у ВАДЫ на пищеблоке и рядом с прокачаной буржуйкой. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
menshiy 29 Скарга Опубліковано: 11 грудня 2011 Не переживай ничего не проспал Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 11 грудня 2011 тада на след неделе надо обязательно, а там трынь-брынь и НГ пора встречать Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DIMON-72 51 Скарга Опубліковано: 12 грудня 2011 НЕОЛИТ к новому году пиво варИт! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Noelit 4 Скарга Опубліковано: 12 грудня 2011 я хз если получиться.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
menshiy 29 Скарга Опубліковано: 12 грудня 2011 А неолита не хочет проставится за дом с гаражом??? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 12 грудня 2011 menshiy, опять новости, ппц, и молчанка Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
bober 29 4 Скарга Опубліковано: 13 грудня 2011 (змінено) Нужно вспомнить все,что произошло за прошедший уже почти год,и на прощальной вечеринке все должники выставляются. Начну с себя за белую-выставляюсь белой " rel="external">Посилання" rel="external">Посилання" rel="external">Посилання Змінено 13 грудня 2011 користувачем bober 29 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах