menshiy 29 Скарга Опубліковано: 14 січня 2014 Мона, я за Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 14 січня 2014 Я еще в конце того года предлагал собраться после Рождества, так что, понятно, что только ЗА Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DIMON-72 51 Скарга Опубліковано: 14 січня 2014 Тогда стоит определится с днем. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Konstantin 2 Скарга Опубліковано: 14 січня 2014 завтро? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DIMON-72 51 Скарга Опубліковано: 14 січня 2014 завтро? Я за,,,, Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 14 січня 2014 давайте завтра Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Konstantin 2 Скарга Опубліковано: 14 січня 2014 тогда мож ктото съемник рулевых тяг принесет? осень ннннннада... а ктото если на машине, то может все мои подарки привести если у него получиться... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 14 січня 2014 Konstantin, если на авто буду то привезу, только как ты их домой то понесешь? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DIMON-72 51 Скарга Опубліковано: 14 січня 2014 Konstantin, Ты нам приготовил подарки? А врЭмя? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 14 січня 2014 А врЭмя? в идеале б пораньше Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Konstantin 2 Скарга Опубліковано: 14 січня 2014 )))))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DIMON-72 51 Скарга Опубліковано: 14 січня 2014 Предложе в 5 или 6. Завтро могу на протяжении всего дня после обеда. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Konstantin 2 Скарга Опубліковано: 15 січня 2014 во сколько в 5? хде? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 15 січня 2014 вопрос ГДЕ, а так я гтов где то через час уже Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DIMON-72 51 Скарга Опубліковано: 15 січня 2014 Ща Ваде позвоню Вадим непротив чтоб у него на гараже в 5 часов собратся. Такчто время и место есть. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 15 січня 2014 DIMON-72, так там дубарь шописец Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DIMON-72 51 Скарга Опубліковано: 15 січня 2014 Дрова нам в помощь. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 15 січня 2014 DIMON-72, так это надо раньше прийти и натопить, а такого не будет Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DIMON-72 51 Скарга Опубліковано: 15 січня 2014 Звонить ,отменят ? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 15 січня 2014 DIMON-72, да мать его так, давай только может не в 5 а пораньше? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vitalii 1 Скарга Опубліковано: 25 січня 2014 (змінено) ) " rel="external">Посилання http://vk.com/vitalii25?z=video94741761_167480269%2Fvideos94741761" rel="external">Посилання Змінено 25 січня 2014 користувачем Vitalii Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 25 січня 2014 Vitalii, ыы ты права забрал? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vitalii 1 Скарга Опубліковано: 25 січня 2014 нет еще))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vitalii 1 Скарга Опубліковано: 31 січня 2014 Едет один мужик в автобусе и видит - за автобусом бежит другой мужик и руками машет. Автобус все быстрее едет, а он все бежит..Который в автобусе начинает ржать..орет в окно:"Мужик, я щас уссусь как ты бежишь", тот ему в ответ:"Ты щас усрешься, я водила этого автобуса!" Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vitalii 1 Скарга Опубліковано: 3 лютого 2014 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах