Hortica 1 Скарга Опубліковано: 17 березня 2010 буквы как-то бедно написаны, а вринцыпе ПО*** ... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vadim 32 Скарга Опубліковано: 17 березня 2010 То так кажется ибо размер стоит для листа А4, а в реале 1х1,5м так что будет аналогично киевскому и остальным. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
menshiy 29 Скарга Опубліковано: 17 березня 2010 Вопросец. Фон флага обязательно должен быть красным Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vadim 32 Скарга Опубліковано: 17 березня 2010 Вопросец. Фон флага обязательно должен быть красным Близко к красному, вишневый, главно не розовый. Короче киевский все видели? Вот такой же. Имхо. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
menshiy 29 Скарга Опубліковано: 17 березня 2010 Я к тому спрашиваю нельзя ли в другом цвете сделать Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 17 березня 2010 в общем надо собраться лично и обсудить, давайте завтра Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vadim 32 Скарга Опубліковано: 17 березня 2010 Я к тому спрашиваю нельзя ли в другом цвете сделать Например? Да и зачем отличатся чтоб? Давайте уж как усё. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
menshiy 29 Скарга Опубліковано: 17 березня 2010 А что собственно обсуждать??? Уже решено все Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Hortica 1 Скарга Опубліковано: 17 березня 2010 а скок счас цены на флаг? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 17 березня 2010 menshiy,на флаг мне пох делайте какой хотите, лишь бы не радужный, у меня есть другие темы для обсуждения Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
menshiy 29 Скарга Опубліковано: 17 березня 2010 Не нужно все принимать близко к серцу.Мне тоже пох какой там флаг, я как говориться за качество колектива больше беспокоюсь Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 17 березня 2010 menshiy,если б я принимал близко к сердцу, то был бы на баррикадах, а не страдал дома похеризмом Как раз про коллектив и будет моя беседа. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
menshiy 29 Скарга Опубліковано: 17 березня 2010 Увы как бы не старался но я несмогу её услышать, оч занят, потом переспрошу про что был разговор Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 17 березня 2010 menshiy, было бы желание, время найти можно Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Hortica 1 Скарга Опубліковано: 17 березня 2010 а где стычка будет? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Edward 1 Скарга Опубліковано: 27 березня 2010 Бакс, не списывай, а то забыл уже полностью обо мне Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DIMON-72 51 Скарга Опубліковано: 31 березня 2010 Edward, О тебу все забыли !!! Незабыли тебя только те кто тебя незнал ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vadim 32 Скарга Опубліковано: 6 квітня 2010 У кого имеется стробтоскоп и ИКС-1? Дайте в пользование на полдня. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
menshiy 29 Скарга Опубліковано: 6 квітня 2010 У кого имеется стробтоскоп и ИКС-1?Дайте в пользование на полдня. Имеется у юрецгода проси у него Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vadim 32 Скарга Опубліковано: 6 квітня 2010 А серьезно? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
menshiy 29 Скарга Опубліковано: 7 квітня 2010 Серьездно я тибе сегодня раскажу Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vadim 32 Скарга Опубліковано: 19 квітня 2010 Вот вам новый закон - ПЕРЕЛІК технічних засобів, що використовуються в підрозділах Державтоінспекції МВС для виявлення та фіксування порушень правил дорожнього руху Посилання Пусть видео и фотки оставят теперь себе для домашнего архива. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 20 квітня 2010 Так, народ, коматоз и мороз который царит в коллективе меня уже подзадрал, посему в который раз сделаю попытку расшевелить. Предлагаю автоквест, есть желающие поучавствовать? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 20 квітня 2010 Понятно, коматоз - наше всьо! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DIMON-72 51 Скарга Опубліковано: 20 квітня 2010 vadim, Спасибо за инфу,полезная Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах