Panablack 1 Скарга Опубліковано: 21 липня 2010 s77, а дикообразы есть? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
NeoN4ik 1 Скарга Опубліковано: 22 липня 2010 шо ниукого нет желания в субботу на авторынок сьездить? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Jammm 113 Скарга Опубліковано: 22 липня 2010 Я уже там был, а вот на встречу я бы подъехал кстати народ, у кого нить есть одна или две летнии резины в живом состоянии, очень надо докатать лето Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
s77 1 Скарга Опубліковано: 22 липня 2010 s77, а дикообразы есть? Ха-ха!:multi: Ну, если таковыми считать диких туристов, то есть! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
NeoN4ik 1 Скарга Опубліковано: 22 липня 2010 (змінено) не, в эту субботу не получится никак! Змінено 23 липня 2010 користувачем NeoN4ik Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Pioneer 31 Скарга Опубліковано: 27 липня 2010 ...шо то грустная ветка какая-то у нас стала...АПать аж приходится Народ вы где? От жары разморило всех чтоли? Как насчет сбора где-нибудь в теньке? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Kronos 1 Скарга Опубліковано: 27 липня 2010 Как насчет сбора где-нибудь в теньке? ...и я о том же,давненько не был в Запорожье. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
s77 1 Скарга Опубліковано: 27 липня 2010 Господа! Называйте дату и время и место встречи! А то вы всё как-то неопределенно.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Kronos 1 Скарга Опубліковано: 27 липня 2010 Господа ..ёпт,а я всё думал ,что пан...шучу.Да дату и время,мне пофиг когда,до 16 августа в отпуске,с завтрешнего дня.Желательно не поздно вечером,а то я ночью боюсь возвращаться. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
s77 1 Скарга Опубліковано: 27 липня 2010 Пани на "Жигулях" не їздять! Пани їздять на "Запорожцях"!:multi: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alex12 1 Скарга Опубліковано: 2 серпня 2010 Дык шо тут у вас.Када и куды ехать то? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
yurecgod 159 Скарга Опубліковано: 2 серпня 2010 я в этом месяце не смогу точно...по техническим причинам Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Jammm 113 Скарга Опубліковано: 16 серпня 2010 Я готов, определитесь с местом и временем. правда на праздники меня в городе не будет - поеду на трешке в Николаев и на Черное море:0 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
s77 1 Скарга Опубліковано: 26 серпня 2010 В эти субботу и воскресенье (28-29 августа) буду в Кирилловке на Федотовой косе. Ежели кто будет поблизости - звоните, встретимся!.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
kas 1 Скарга Опубліковано: 8 вересня 2010 Предлагаю встретиться 18 сентября, или можно 25 сентября. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Pioneer 31 Скарга Опубліковано: 8 вересня 2010 18-го я точно пас. Насчет 25-го тоже не обещаю, но все равно это реальнее Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Valek 2 Скарга Опубліковано: 8 вересня 2010 я ЗА! (надеюсь, буду уже на колесах) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alex_zp 109 Скарга Опубліковано: 8 вересня 2010 kas, Pioneer, Valek, ок, хорошая идея, значит планируем на 25... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Jammm 113 Скарга Опубліковано: 9 вересня 2010 Я готов, как всегда В пределах Запорожья... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
yurecgod 159 Скарга Опубліковано: 9 вересня 2010 меня не будет 250% Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Teacher 1 Скарга Опубліковано: 9 вересня 2010 25 смогу Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
s77 1 Скарга Опубліковано: 12 вересня 2010 25-го постараюсь быть, но на 100% обещать не могу..... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Имя 1 Скарга Опубліковано: 14 вересня 2010 а ГДЕ встреча??? s77, если подеш ты и если я надумаю созвонитмся, нам попути)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Valek 2 Скарга Опубліковано: 16 вересня 2010 Уважаемые. реально, а где будем встречаться???7 Предлагаю, где-нибудь на Радуге или в другом месте встретиться, а потом, заехать в кафешку выпить по рюмочке чаю/кофе Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Jammm 113 Скарга Опубліковано: 16 вересня 2010 Я буду 100% Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах