Bear2102 16 Скарга Опубліковано: 17 січня 2012 Не переживай я вообще пешкооооооом!))) Если че сразу затюним на месте! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
mostikov 1 Скарга Опубліковано: 17 січня 2012 А я вообще без авто, на своих 2-их=)) немного опоздал. =) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bear2102 16 Скарга Опубліковано: 17 січня 2012 Ну это дело то наживное! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
mostikov 1 Скарга Опубліковано: 17 січня 2012 Как говорится, кто не рискует, тот не пьет шампанское=) Кто сможет завтра с Шевчика забрать? =)))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
gino 15 Скарга Опубліковано: 17 січня 2012 Я смогу Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
mostikov 1 Скарга Опубліковано: 17 січня 2012 gino, тогда где и во сколько встретимся? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fast 25 Скарга Опубліковано: 17 січня 2012 Я вот например переживаю,что у меня будет самая говняная машина на встрече. Эта ПЯТЬ!!!Ты чего на встречу Ферари едешь?Всё норм будет! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
gino 15 Скарга Опубліковано: 17 січня 2012 Bear2102, Миша наберешь меня завтра,договоримся куда и во сколько подъехать? gino, тогда где и во сколько встретимся? Кинь номер,завтра созвонимся. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bear2102 16 Скарга Опубліковано: 17 січня 2012 Да конечно! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
mostikov 1 Скарга Опубліковано: 17 січня 2012 0973605170 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
gino 15 Скарга Опубліковано: 17 січня 2012 0973605170 записал Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
mostikov 1 Скарга Опубліковано: 17 січня 2012 Я твой тоже. После обеда созвонимся=) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
maksik84 11 Скарга Опубліковано: 18 січня 2012 Я буду. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Jammm 113 Скарга Опубліковано: 18 січня 2012 Я буду. Значит встретимся)))) Будет мега встреча!!!!))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bear2102 16 Скарга Опубліковано: 18 січня 2012 Да уж дай бог соберемся нормальным количеством! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SToRM-21013 1 Скарга Опубліковано: 18 січня 2012 ну если так много жигулистов хочет на встречу, могу и я подьехать Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Jammm 113 Скарга Опубліковано: 18 січня 2012 ну если так много жигулистов хочет на встречу, могу и я подьехать подруливай обязателньо Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Nick_zp 17 Скарга Опубліковано: 18 січня 2012 Жаль, я работаю сегодня в вечернюю смену Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SToRM-21013 1 Скарга Опубліковано: 18 січня 2012 Nick_zp, жаль Jammm, ну если обязательно Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Pioneer 31 Скарга Опубліковано: 18 січня 2012 Опля, это шо, уже сегодня движ намечается? Если ничего не помешает то подъеду на радугу где то в районе 18,30 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
maksik84 11 Скарга Опубліковано: 18 січня 2012 Ждём всех до 18-45, а потом выдвигаемся на стоянку Амстора. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SToRM-21013 1 Скарга Опубліковано: 18 січня 2012 Pioneer, опелей там не будет, говорю сразу Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Pioneer 31 Скарга Опубліковано: 18 січня 2012 SToRM-21013, а это шо, не опелёвка? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Jammm 113 Скарга Опубліковано: 18 січня 2012 Фотики возьмите у кого есть) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Pioneer 31 Скарга Опубліковано: 18 січня 2012 Jammm, я не захвачу, т.к. не думал с утра что встречу замутим. Возьмите кто с дома ехать будет! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах