Evgenio 1 Скарга Опубліковано: 26 квітня 2012 Мужики подскажиде сколько будит стоить доставка сидений и передних и задних ? Мож кто отправлял допусти с Киева в Херсон ... проблема в чём , знаю что есть калькулятор и тд.. Но он мне насчитал 1045 грн за доставку! Кто занимался таким сколько примерно вышло ? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
URICKI 11 Скарга Опубліковано: 26 квітня 2012 обратись в деливери, крупны груз у них выгоднее всего. мелкий тоже, но как привило нп ближе, по мелочи в деливери смысла ехать нет, бенз дороже. как то получал задний диван (2 части) было 30 грн из крыма в Одессу, но это было давненько. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Evgenio 1 Скарга Опубліковано: 26 квітня 2012 В новой почте за коленвал взяли 38 грн ! В деливери насчитало с теми же параметрами 586 ... Наверное от покупки откажусь ( Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
АндрейКузьма 404 Скарга Опубліковано: 26 квітня 2012 (змінено) мне пришли месяц назад по Новой почте из Дубно в Киев передние сёдла - 140 грн за доставку! вот они: Посилання Змінено 26 квітня 2012 користувачем АндрейКузьма Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
fartovuy 1 Скарга Опубліковано: 26 квітня 2012 рахував калькулятором НП доставку генератора ,нарахував в районі 100 грн ІНТАЙМ 20 грн завтра заберу посилку Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zhelezovski 70 Скарга Опубліковано: 27 квітня 2012 рахував калькулятором НП доставку генератора ,нарахував в районі 100 грн ІНТАЙМ 20 грн завтра заберу посилку Щось ви багато нарахували. 30х25х25см, 10кг, Київ-Одеса. Оголошена вартість 400грн. (Це я забив приблизні дані, згодьтеся, генератор менший і легший) Орієнтовна дата прибуття 28.04.2012 Розрахункова вартість доставки 30.5 грн. <table><tbody><tr style=""> <td>Вартість перевезення................................................</td><td>16.5 грн. </td> </tr> <tr style=""> <td>Вартість оформлення...............................................</td><td>12 грн. </td> </tr> <tr style=""> <td>Комісія............................................................................</td><td>2 грн. </td> </tr> <tr style="color: red;"> <td>Разом..............................................................................</td><td>30.5 грн. </td></tr></tbody></table> <table><tbody><tr><td width="310px"> </td><td id="resultsTd" style="width: 400px; text-align: center;" valign="top"> <table><tbody><tr style=""><td> </td><td> </td></tr><tr style=""><td> </td><td> </td></tr><tr style=""><td> </td><td> </td></tr><tr style="color: red;"><td> </td><td> </td></tr></tbody></table> </td></tr></tbody></table> Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Evgenio 1 Скарга Опубліковано: 27 квітня 2012 Та при чом тут генератор , сиденья сколько примерно выходят и зад и передние ... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zhelezovski 70 Скарга Опубліковано: 27 квітня 2012 Та при чом тут генератор , сиденья сколько примерно выходят и зад и передние ... Берете рулетку, міряєте. Ідете сюди - Посилання рахуєте. Отримуєте відповідь на своє запитання. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Yurec77 206 Скарга Опубліковано: 27 квітня 2012 Мне обошлись 120грн. при минимальной страховке Львов-Киев 2 передние с форда. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andrew 59 Скарга Опубліковано: 27 квітня 2012 Неделю назад купил задний диван. Доставка из Киева в Евпаторию вышла 85 грн. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Evgenio 1 Скарга Опубліковано: 27 квітня 2012 как они были запакованы ? просто две половинки друг на друге сложаны ? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andrew 59 Скарга Опубліковано: 27 квітня 2012 Именно так+плюс все было завернуто в клеенку. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Wild 108 Скарга Опубліковано: 28 квітня 2012 Evgenio, получал с умани в херсон задний диван с опеля...чтото около 60 грн... 4 части обтянутые целофаном... Ночной Экспресс Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zero 1 Скарга Опубліковано: 28 квітня 2012 Не пользуйтесь калькуляторами при отправки сидений. На практики выходит значительно дешевле. Полгода назад передние + заднее опель омега Киев-Кировоградская обл. что-то около 140 грн вышло. Интайм. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VIT717372 6 Скарга Опубліковано: 28 квітня 2012 Зимой новой почтой получал передние+заднее сидения ауди 80, так вышло около 200 грн. Сложены были так: передние разложены, седалищной частою друг к другу, и сверху сложенное заднее, обмотано картонкой и клеенкой. Интаймом 1 переднее сидение обошлось в 80 грн. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
zazik 2 Скарга Опубліковано: 3 травня 2012 Мужики подскажиде сколько будит стоить доставка сидений и передних и задних ? Мож кто отправлял допусти с Киева в Херсон ... проблема в чём , знаю что есть калькулятор и тд.. Но он мне насчитал 1045 грн за доставку! Кто занимался таким сколько примерно вышло ? я отправлял этим чудо перевозчиком два сидения от 2106 из Киева в Черниговскую область и человеку они ехали неделю,а по деньгам он заплатил аж 94грн. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Стасон 1 Скарга Опубліковано: 23 травня 2012 Из Бердычева в Запорожье два сидения 40 кг ,Ночным экспрессом обошлись 78 грн Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Kartas 22 Скарга Опубліковано: 24 травня 2012 НоваяПошта не плохо дерёт бабки, НочнымЭкспрессом доставка 2-х сидений почти через всю Украину стояла 70 грн. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ricer 250 Скарга Опубліковано: 1 липня 2016 А нонче сколько ктото вкурсе? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nasa 1 Скарга Опубліковано: 1 липня 2016 Ин тайм , и будет все ок.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах