Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 25 лютого 2017 Нема чого нам їх святкувати і на місці адмінів яб відповідні теми видалив і поставив фільтр як на матюки. Исторически - я праздную и буду праздновать 23 февраля... это день, когда мне дарят (и моему отцу) туалетные принадлежности :bm: Поздно менять... Хотел написать много по этому поводу, но не хочется обидеть половину форума (в большинстве с запада Украины). 1 pasa22 відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 25 лютого 2017 Я свій туалєт забезпечую сам. І тойво, міняти ніколи нічого не пізно. Треба вперед дивитися, а не жити примарним минулим. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 25 лютого 2017 Треба вперед дивитися, Абы этот перед - большим задком не вылез (а уже предпосылки есть) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 25 лютого 2017 Який би перед не був-це не привід відзначати святки ворогів. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 25 лютого 2017 К чему тема? Хотите точно получать пенку для бритья в 23.02.хххх. Так получай те. Не хотите не получайте. Высосанная из пальца тема. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Июль 159 Скарга Опубліковано: 25 лютого 2017 Модераторы, закройте тему! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 25 лютого 2017 К чему тема? К майским готовимся :lol: Модераторы, закройте тему! Правильно - закрывайте все поздравительные темы.. они от лихого Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
pasa22 28 Скарга Опубліковано: 25 лютого 2017 І до чого цей срач? Як в бортовику шось черканути, то натхнення нема, а як їрундою займатись бо типу абіжений, то тут як тут. Кого маю наувазі-зрозуміють. щодо свят, то правильно. Нема чого нам їх святкувати і на місці адмінів яб відповідні теми видалив і поставив фільтр як на матюки. А найбільше бісять малолєтки, які той омріяний совок в очі не бачили або лиш дитсадок застали. Вибачайте, накипіло. я служил 90 92 год принимал и присягу ссср и присягу украине и всегда буду празновать 23 февраля Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 25 лютого 2017 закрывайте все поздравительные темы Зачекайте! Хочу привітати з великим святом, яке відмічають 1 березня. Може ще тема доживе? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 25 лютого 2017 А блин откройте хулиганы 23 лютого праздновать запрещают Мож кто успеет вместо пенки что то из этого на подарок заказать https://www.wiha.com/de/produkte/schraubendreher/wiha-microfinish.html 1 Andriy1352 відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 25 лютого 2017 Пєнка. Аж смішно)). Мені жінка щодня набагато більше дає, ніж пєнка і шкарпетки раз на рік. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 25 лютого 2017 МыльнеБрыльне в тумбочке. Ладно тема фигня. Помню как по школе мальчиков поздравляли девочек поздравляли. На кой это было все я х.з. так было раньше и делали все. А я еще пианером был Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andrew 59 Скарга Опубліковано: 26 лютого 2017 @Andriy1352,Мне например подарили только правильные подарки в виде набора рожковых ключей от 6 до 32 и штанген электронный. И да, чтобы небыло лишних вопросов, я офицер, хотя жизнь с этим и не связал, по крайней мере пока. А кому не нра Совок, так зачем вам жиги тогда?Это ведь самый что ни на есть совок. Нужно идти и смотреть вперед бэшки там, ланусы. А для души тогда старые европейцы, зачем душу совком терзать? Вообще правильно вверху заметили, это личное дело каждого когда какой праздник праздновать, кто-то по старинке, а кто-то смотрит вперед неоглядываясь. 1 diman1053842 відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 26 лютого 2017 я офицер Я також - капітан. І що? зачем вам жиги тогда?Это ведь самый что ни на есть совок. У мене на всіх болтах було написано FIAT. Маю право користуватися? 1 Andriy1352 відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andrew 59 Скарга Опубліковано: 26 лютого 2017 @VETERAN,Есть мнения, что это были просто фиатовские штампы, а болты делались все-таки в СССР. Пруф линки не приведу, нужно искать. Это из разряда, что ранние 01 - чистые итальянки, собранные итальянцами на луне. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 26 лютого 2017 @Andrew, моя зібрана в Тольятті під наглядом персоналу з Італії та з їх комплектуючих - крім кузова. Кузов штампували вже на місці з імпортного прокату. Так було фактично до кінця 1971 року. Ті моделі мають ще одну особливість - залиті зносостійкі гільзи у циліндрах двигуна. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 26 лютого 2017 Аааа хулиганы совка лишают. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vegas 584 Скарга Опубліковано: 27 лютого 2017 Что за тоталитарные методы-закрывать??? вы же типа от совка избавляетесь,а методы работы ихние переняли и пользуетесь активно- как-то некрасиво получается каждый в праве отмечать те праздники,которые считает нужным Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 27 лютого 2017 Ну так отмечайте на здоровья. Че вой подняли? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vegas 584 Скарга Опубліковано: 27 лютого 2017 а где ты вой увидел? люди общаются на интересную им тему. тебе не интересно-проходи мимо а обзывать одноклубников,и приписывать то,чего не было- некрасиво Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 27 лютого 2017 глянул тему, "горячую" - "23 февраля", которую админ обещал открыть "через год". количество просмотров которой - рекордное в сравнении с другими, то есть народ хотел... не открыл админ. эту не забудь закрыть, вятрович сказал пора!) Темы не было пока. Ну хотел бы поздравить, а то... И не поздравил, а так Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Jet 20 Скарга Опубліковано: 27 лютого 2017 ну как же не было? тему 23-го админ закрыл, пообещав - до следующего года... "забыл" наверно) и кого тут смотрю поздравлять действительно? нормальных людей "ушли", бесы повылазившие из схронов. свои праздники праздновать не комильфо - нет поддержки... так они чужие закрывают и портят, неся какой-то бред насчет "ворогив". а может зря я когда-то их ворогами не обзывал, бандеровцами, не бил-не жег? 1 Andrew відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 27 лютого 2017 О ну я что говорил. Следующее обострение ждем на 1МАЯ и обязательно на 9МАЯ. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Jet 20 Скарга Опубліковано: 27 лютого 2017 ну да! это ж я темы закрываю, ворогов определяю)) на работе тоже - запретили праздновать... сами при этом по кабинетам отметили хорошо)) но официально - ни-ни! "никто не запрещает") народ, что с вами сделали за три года??( Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 27 лютого 2017 Человек целый год ждал этого моменту Во как накипело. Давай гаси правду матку Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах