B@RMALEY 4 Скарга Опубліковано: 22 червня 2012 kudryash, ВАНЬКА С ДНЮХОЙ ТЕБЯ!!!!!:az: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
kostya 2 Скарга Опубліковано: 22 червня 2012 Fozzy747, пиши на воскресенье часов на 11-12. мы же собирались на пляж ехать Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fozzy747 17 Скарга Опубліковано: 22 червня 2012 B@RMALEY, +100 Ваня, с Днём Рождения! Не пей много и будь молодцом) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Davyd 5 Скарга Опубліковано: 22 червня 2012 Ваня, с Днём Рождения! Всего самого хорошего! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Afft 83 Скарга Опубліковано: 22 червня 2012 И я присоединяюсь! С ДНеМ Рождения!!!!!!!)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
kudryash 5 Скарга Опубліковано: 23 червня 2012 уже приехал с дачи....пошел делать машину Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fozzy747 17 Скарга Опубліковано: 23 червня 2012 рассылку сделать не могу, интернета нет третий день, сижу через мобильный Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Кронге 1 Скарга Опубліковано: 23 червня 2012 так во сколько встреча завтра ??? в 12,00 возле Сириуса ?? )) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fozzy747 17 Скарга Опубліковано: 23 червня 2012 завтра на 12, а что за Сириус - не знаю) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
kostya 2 Скарга Опубліковано: 23 червня 2012 Я так понял что встречаемся тут http://maps.yandex.ua/?um=&ll=30.600015%2C50.510729&spn=0.023603%2C0.009674&z=16&l=map" rel="external">Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
KillerKolobok 1 Скарга Опубліковано: 23 червня 2012 (змінено) Да.я с Ваней уже там будем(я так думаю) Змінено 23 червня 2012 користувачем KillerKolobok Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
kudryash 5 Скарга Опубліковано: 24 червня 2012 да,встречаемся возле Сильпо... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fozzy747 17 Скарга Опубліковано: 24 червня 2012 сгорел, перегорел, не знаю, как еще это можно назвать Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
kudryash 5 Скарга Опубліковано: 24 червня 2012 а мы еще с 9-кой гоняли))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
B@RMALEY 4 Скарга Опубліковано: 26 червня 2012 НАРОД СПАСАЙТЕ МОЖЕТ ЕСТЬ У КОГО НЕБУДЬ КАРБУРАТОР ХОРОШИЙ Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Afft 83 Скарга Опубліковано: 26 червня 2012 (змінено) B@RMALEY, а что с твоим? ты же, вроде, новый-б\ушный покупал?.. если не заводится, плохо едет - то нужно настроить, отрегулировать уровень в поплавковой камере, посмотреть игольчатый клапан, жиклеры, прокладки, все заслонки, тяги, ускорительный насос.. если нужно, то у меня есть куча запчастей к карбам озон 2105, 2107, ещё 2 вебера - один нормальный, второй - не очень... за пиво-сок-воду-пиво подкину.. а, уже написал сначала пиво?.. ну ниче, пиво лишним не бывает)) ..короче, сочтемся))) Змінено 26 червня 2012 користувачем Afft Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fozzy747 17 Скарга Опубліковано: 30 червня 2012 Мои новые колёса. Пополнение) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
kostya 2 Скарга Опубліковано: 1 липня 2012 Fozzy747, прикольный аппарат. Где ты его достал, на чем он ездит? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ANGEL 44 Скарга Опубліковано: 1 липня 2012 наверно он на акуме работает!? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
B@RMALEY 4 Скарга Опубліковано: 1 липня 2012 Fozzy747, а где наклейка клуба???охринеть....нет слов,только Ване не показуй а то его уже занижать некуда.. Вот сходил на десёнку порыбачитьс утреца.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
kudryash 5 Скарга Опубліковано: 2 липня 2012 занижать буду еще))) " rel="external">Посилання " rel="external">Посилання " rel="external">Посилання " rel="external">Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fozzy747 17 Скарга Опубліковано: 2 липня 2012 kostya, ANGEL, да, совершенно верно, ездит на чистом электричестве) B@RMALEY, а вот наклейки и на машину нету, сирота( Хороший улов) Вот обновки) Спасибо Ване и Жене за помощь! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Afft 83 Скарга Опубліковано: 3 липня 2012 Ваня, куда уже ниже?))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
kudryash 5 Скарга Опубліковано: 3 липня 2012 у нас еще перед есть)))и отбойники))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Afft 83 Скарга Опубліковано: 3 липня 2012 kudryash, даа, теперь уже передок выше, чем зад))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах