Afft 83 Скарга Опубліковано: 5 липня 2012 (змінено) Ну что парни, можете меня поздравить машинку забрал в воскресенье, правда есть нюансы, при встрече потом расскажу))+ тормоза нужно сделать(( ну и снял домик для машинки - недлеко от дома.. так что, приглашаю зы. карта" rel="external">Посилання прикол: моя машинка на работе Посилання млин, гиперссылки на гугл карты чего-то отвалились и при вставке - опять пропадают.. вставил так, короткие.. Змінено 5 липня 2012 користувачем Afft Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Davyd 5 Скарга Опубліковано: 5 липня 2012 Что то ссылка не работает! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fozzy747 17 Скарга Опубліковано: 5 липня 2012 Afft, поздравляю) но ссылка не работает( Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Afft 83 Скарга Опубліковано: 5 липня 2012 пофиксил.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
kudryash 5 Скарга Опубліковано: 5 липня 2012 едем справлять новоселие)))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
kostya 2 Скарга Опубліковано: 5 липня 2012 Afft, поздравляю. Гараж эт правильно Ждем фото твоей обновленной машинки Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
kudryash 5 Скарга Опубліковано: 5 липня 2012 не...фото ниЗЗя)))...нужно в живую Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Afft 83 Скарга Опубліковано: 5 липня 2012 так фотка для google street view была сделана ещё осенью!)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
B@RMALEY 4 Скарга Опубліковано: 6 липня 2012 Afft, ПАЗДРАФЛЯЮ!!! КОГДА ЗАМАЧИВАТЬ... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Afft 83 Скарга Опубліковано: 6 липня 2012 Спасибо всем)) Ну вот как соберетесь - так подъезжайте.. и замочим))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fozzy747 17 Скарга Опубліковано: 7 липня 2012 то-есть завтра встречу будем переводить у тебя в гараже?) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Afft 83 Скарга Опубліковано: 7 липня 2012 Вообще не вопрос))) лучше под вечер, когда солнце повернет на закат)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fozzy747 17 Скарга Опубліковано: 7 липня 2012 Afft, я только за, я часам к 7 только в киеве буду... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
kostya 2 Скарга Опубліковано: 7 липня 2012 я вообще не знаю буду ли, так как начало сцепление потеть Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fozzy747 17 Скарга Опубліковано: 9 липня 2012 ну как сосиски?) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Afft 83 Скарга Опубліковано: 9 липня 2012 Классно посидели!! И сосиски пожарить успели, и с Ваней еще по пиву выпить)))) Вот пришел на работу, еще в голове дурман гуляет Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
kudryash 5 Скарга Опубліковано: 9 липня 2012 а я уже здоровье поправил))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
B@RMALEY 4 Скарга Опубліковано: 10 липня 2012 заядлые алкаголики клуба.... а меня не позвали.........:nee: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fozzy747 17 Скарга Опубліковано: 20 липня 2012 а чего это все молчат?) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
kudryash 5 Скарга Опубліковано: 21 липня 2012 просто все занятые Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fozzy747 17 Скарга Опубліковано: 22 липня 2012 foton 85, видел тебя вчера на Дарнице, возле Мака) жаль вот подойти небыло возможности Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Afft 83 Скарга Опубліковано: 22 липня 2012 Ха, а не ты ли вчера написал смс-ку Ване "Foton detected"? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fozzy747 17 Скарга Опубліковано: 22 липня 2012 Ха, а не ты ли вчера написал смс-ку Ване "Foton detected"? я) как тормоза? сделали вчера?) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
foton 85 1 Скарга Опубліковано: 24 липня 2012 Fozzy747, машинка моя была но за рулем ни я был) Завтра кто будет возле ЗАГСа, на клубной встрече? Начало к 19-00 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Кронге 1 Скарга Опубліковано: 24 липня 2012 вчера видел желтую копейку с клубной наклейкой на заднем стекле на парковке Сильпо (Бальзака/Драйзера), около 12 ночи...хотел познакомиться, но никого не оказалось в машине ))ждать не было времени...кто в наши края забрел неизвестный ?? )) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах