B@RMALEY 4 Скарга Опубліковано: 27 жовтня 2012 [color="Red">НАРОД ЧТО НАСЧЁТ ВОСКРЕСЕНИЯ,ПРЕДЛАГАЮ ВСТРЕТИТЬСЯ ВОЗЛЕ СИЛЬПО КОТОРОЕ ВОЗЛЕ МЭТРО НА ЗАКРЕВСКОГО.И ПОСИДЕТЬ В ЛЕСУ НА ТЕЦ.........КТО ЗА.?? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Afft 83 Скарга Опубліковано: 27 жовтня 2012 Может ЭКО маркет на Закревского? да, никто не хочет на авторынке встретится?) Поеду где-то через часик.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Afft 83 Скарга Опубліковано: 27 жовтня 2012 приехал, короче.. бу-шный гена далеко не 100 грн(( но накупил всяких мелких ништяков, но нужных (брызгалки тоже, kudryash) пойду в гараж снимать и чинить старый)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
kostya 2 Скарга Опубліковано: 27 жовтня 2012 B@RMALEY, не думаю что в лес стоит ехать. Холодно сильно. Afft, ага. гена бу 300 грн стоит. Есть разборка под Киевом, поп гуглу разборка ваз село хотов. Позвони спроси что там скажут Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
KillerKolobok 1 Скарга Опубліковано: 27 жовтня 2012 Можно возле ЕКО, но возле Билли нас больше людей увидят. Zahar33 будешь? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
kostya 2 Скарга Опубліковано: 27 жовтня 2012 Я тоже за биллу. привычное место, большая парковка Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
KillerKolobok 1 Скарга Опубліковано: 27 жовтня 2012 (змінено) а на счет пикника я за, но что будем делать если дождь?... Змінено 27 жовтня 2012 користувачем KillerKolobok Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Afft 83 Скарга Опубліковано: 27 жовтня 2012 kostya, KillerKolobok, только пришел с гаража)) спать, пока, почти не хочется)) в общем, отбой с геной, что не может не радовать))) + провод с аккума на гену, на самом гене, обломался на клемме, починил, подключил, поставил назад электронное реле, проверил заряд снятием - клеммы - работает, урра.. потом начал заниматься небольшими работами, которыми давно хотел занятся)) Потом, ко мне Леха B@RMALEY подъехал, побыл пару часиков, со своей повозился, а потом домой меня подкинул, за что ему и спасибо! Предлагаю завтра-таки на природу -- отметить день автомобилиста и закрыть сезон 2012, так сказать))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
KillerKolobok 1 Скарга Опубліковано: 28 жовтня 2012 А у кого наклейки форума? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fozzy747 17 Скарга Опубліковано: 28 жовтня 2012 KillerKolobok, о_О есть наклейки?? сегодня собираемся или как? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vet@l 21013 1 Скарга Опубліковано: 28 жовтня 2012 У меня поменялся номер:80934321504 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
KillerKolobok 1 Скарга Опубліковано: 29 жовтня 2012 Fozzy747 ну да вроде у кого-то были.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Кронге 1 Скарга Опубліковано: 12 листопада 2012 народ...все вымерли что ли ?? когда будем встречи делать ?? )) Ваня, ты права забрал ?? надо бы обмыть )) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
kudryash 5 Скарга Опубліковано: 12 листопада 2012 я вам обмою)))если все хорошо,то планируем на субботу 17.11 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fozzy747 17 Скарга Опубліковано: 12 листопада 2012 давайте в воскресенье. я в субботу не смогу Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
kudryash 5 Скарга Опубліковано: 12 листопада 2012 а в воскресение никто наверно не будет собираться ... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
foton 85 1 Скарга Опубліковано: 13 листопада 2012 Да давайте на привычном месте в воскресенье возле биллы. Давненько я на встречах не был)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fozzy747 17 Скарга Опубліковано: 13 листопада 2012 вооооот) я только за) foton 85, наконец-то мы тебя увидим) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
kudryash 5 Скарга Опубліковано: 13 листопада 2012 у foton 85 просто интернет отключили,вот и его долго на встречах и не было )))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
KillerKolobok 1 Скарга Опубліковано: 13 листопада 2012 17.11 делает встречу zaz-company_TroeSChina может присоединимся? Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fozzy747 17 Скарга Опубліковано: 13 листопада 2012 если бы не в субботу, я бы поехал( Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
KillerKolobok 1 Скарга Опубліковано: 13 листопада 2012 так давай отпрашивайся)Что на даче делать в такую погоду? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fozzy747 17 Скарга Опубліковано: 13 листопада 2012 кому-что, а нам дом утеплять на зиму надо. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
foton 85 1 Скарга Опубліковано: 13 листопада 2012 Блин и я на субботу только к вечеру буду((( может все таки в воскресенье а? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
KillerKolobok 1 Скарга Опубліковано: 13 листопада 2012 В воскресения все рано уедут, кому на роботу,кому на учебу. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах