Вентель 52 Скарга Опубліковано: 15 червня 2014 И снова здрывстуйте! Как на счет слететься нашабашик сегодня?) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
reanimation 114 Скарга Опубліковано: 15 червня 2014 Я на сутках,на работе,мысленно я с вами.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 15 червня 2014 Я тока с рыбалки. На отсыпную. А встреча, ваще то в следующее воскресенье))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
reanimation 114 Скарга Опубліковано: 15 червня 2014 В следующее воскресенье я буду... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fozzy747 17 Скарга Опубліковано: 15 червня 2014 а я без бенза. но если что-то будет - пешком приду) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 15 червня 2014 а я без бенза. но если что-то будет - пешком приду) так если что, то это, заберем))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Вентель 52 Скарга Опубліковано: 15 червня 2014 Так а будет шото? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Afft 83 Скарга Опубліковано: 16 червня 2014 Вентель, будет, в следующее воскресенье.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
)!(eK@ 20 Скарга Опубліковано: 16 червня 2014 Afft, во сколько и где ? я бы тоже с удовольствием подъехал бы)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Afft 83 Скарга Опубліковано: 16 червня 2014 )!(eK@, воскресенье, в 18, Эко-маркет на Закревского 12. Это уже издавна установленное время, но нужно следить за темой.. время может быть и раньше, с вылазкой на пикник Креативчег, Серёга, может пора уже в первом посте эту инфу закрепить как-то? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 16 червня 2014 Креативчег, Серёга, может пора уже в первом посте эту инфу закрепить как-то? будет сделано, товарищ Генералиссимус 1 Afft відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alligato 318 Скарга Опубліковано: 16 червня 2014 Creativ4eg, да,да Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
)!(eK@ 20 Скарга Опубліковано: 16 червня 2014 Afft, ах, да я затупил , выкупаю ... просто машинна была в ремонте ,и на сайт давненько не заходил! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 16 червня 2014 Готово. некоторую инфу добавил. так же все желающие добавить/изменить номер, пишем в теме или мне. Ждем всех в ближайшее воскресенье))) 2 Fozzy747 та Afft відреагували на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fozzy747 17 Скарга Опубліковано: 16 червня 2014 Creativ4eg, предлагаю каким-то образом изменить формат номеров - а то не сильно прикольно, когд аномер в гугле пробивается так просто( Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 17 червня 2014 Леша, попробуем) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
reanimation 114 Скарга Опубліковано: 17 червня 2014 Creativ4eg, Серёга внеси мой номер,reanimation Рома пр. Маяковского, 38/10 0938574842/0963718046 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 17 червня 2014 reanimation, внес в шапку Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
reanimation 114 Скарга Опубліковано: 17 червня 2014 Creativ4eg, ок спс. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fozzy747 17 Скарга Опубліковано: 17 червня 2014 а часом ни у кого нет на продажу дисков 14-х? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
)!(eK@ 20 Скарга Опубліковано: 17 червня 2014 Fozzy747, держи) Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ricer 250 Скарга Опубліковано: 17 червня 2014 Ребят! В это воскресенье есть встреча? =) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 18 червня 2014 Да. Будет. Со временем определимся ближе к выходным Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 18 червня 2014 ricer, так, буде. хто планує бути присутнім? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 18 червня 2014 хто планує бути присутнім? да ради такого мероприятия, я даже на свадьбу к родственникам не поеду))) хотя не сильно то и хотелось ехать))) время определяем. на 18:00, или с вылазкой? лично я бы поел сосисок каких нить. мясо покупать думаю не стоит. помниццо как мы брали колбаски, и жарили. может и в этот раз? можем просто встретится даже в 16:00. все равно темнеет сейчас позже))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах