Afft 83 Скарга Опубліковано: 25 червня 2014 Вентель, зачеет конешно їдем, но скоріше всього, без мене, але з Машею.. бо я вже біля іншого моря і не встигну приїхать.. та й, так собі думаю, що вже нема смислу.. да, темка по этому поводу Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
R.I.D.I.K 10 Скарга Опубліковано: 27 червня 2014 Завтра на клубный шашлык кто то поедит? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Вентель 52 Скарга Опубліковано: 1 липня 2014 (змінено) R.I.D.I.K, ти такі шашлі провтикав))) у бальшивіку))) Змінено 1 липня 2014 користувачем Вентель 1 Afft відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
R.I.D.I.K 10 Скарга Опубліковано: 2 липня 2014 На шашли мы к Джурке в гости ездили . Смотри тему шашлыков. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Afft 83 Скарга Опубліковано: 2 липня 2014 Встречи уже проходят потихоньку и у меня под домом)) 1 Вентель відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Вентель 52 Скарга Опубліковано: 2 липня 2014 (змінено) Afft, хороший кадр!!! ...минивстреча уцелевших после шторма Змінено 2 липня 2014 користувачем Вентель Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shtryl 417 Скарга Опубліковано: 3 липня 2014 Ку ку! Кто планирует в вс быть? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 3 липня 2014 если все будет как и в предыдущую вс то буду :р Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shtryl 417 Скарга Опубліковано: 3 липня 2014 Emissions,Типа с шаушлыком? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 3 липня 2014 Emissions,Типа с шаушлыком? ну кнеш Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shtryl 417 Скарга Опубліковано: 3 липня 2014 Я за!)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 3 липня 2014 Кто планирует в вс быть? а давайте до мене або Afft-а в гараж движок розбирати? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shtryl 417 Скарга Опубліковано: 3 липня 2014 PavelV, Я не шарю, могу разве что ключ подать Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 3 липня 2014 а давайте до мене або Afft-а в гараж движок розбирати? та какой гараж, Паша? погода хорошая, а мы в гараже. если дождь будет, то можно. а вот при хорошей погоде, я бы лучше поехал на шашли Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shtryl 417 Скарга Опубліковано: 3 липня 2014 я бы лучше поехал на шашли Есть такой нюанс... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 3 липня 2014 Я не шарю та я сам низ перший раз розбиратиму...ну з ГБЦ теж перший раз було, нічого розібрався я бы лучше поехал на шашли та я б теж, але 0.5 літра масла на 100 км не дозволяють особливо їздити... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 3 липня 2014 та я б теж, але 0.5 літра масла на 100 км не дозволяють особливо їздити... ну блин, ну раскидаешь ты двиг, и в итоге больше опечалишься от работ которые надо сделать. минералки налей, и еще докатать можно) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 3 липня 2014 и в итоге больше опечалишься а чого пічалитись? розкидав, на проточку віддав-забрав, зібрав це все і всьо гуд минералки налей, и еще докатать можно а потім коли і мінералка не помагатиме таки розкидати двигун і дійсно опічалитись Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 3 липня 2014 а чого пічалитись? розкидав, на проточку віддав-забрав, зібрав це все і всьо гуд сам собирать будешь? тут то понимаешь как соберешь таки поедет Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 3 липня 2014 сам собирать будешь? так, сам. ну може хто помогатиме з друзів как соберешь таки поедет так отож. а "хочеш зробити добре - зроби сам". яким би хорошим майстер не був він не віднесеться так відповідально як власник 1 Вентель відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 3 липня 2014 PavelV, ну вооружайся тогда динамометрическим ключем, притирочной пастой, нормальными прокладками, сальниками, кольцами, вкладышами, и присбособой для одевания колец, а ну а так же поршня забыл) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 3 липня 2014 Есть такой нюанс... шо, выходной? а чого пічалитись? розкидав, на проточку віддав-забрав, зібрав це все і всьо гуд был у меня один знакомый. все точно как и ты написал делал, в итоге попал на 7 тыщь) (4500 капиталка у мастера и 2500 за свои кривые руки) удачи))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shtryl 417 Скарга Опубліковано: 3 липня 2014 шо, выходной?я? да! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 3 липня 2014 Emissions, я в курсі чим запасатись потрібно, і то далеко не повний перелік Creativ4eg, і що тепер - віддавати за те що якись дядька буде робити те що можеш зробити і сам, і при цьому надіятись що він не заб"є на впущену гайку чи не бути закручувати від руки а не дін.ключем? можеш у Вентеля запитати - він уже віддав машину майстрам...та й свою після деяких сто краще потрачу місяць на збирання двигуна але знатиму що там все гуд а не як небудь...елементарно їздив до "спеців" перевіряти передню ходовку - замінили рульові тяги і сайленти - сказали все решта гуд, а через місяць на трасі шарова розвалилась... звісно на деякі роботи доведеться віддавати майстрам, але тільки те що не в змозі сам зробити (проточка, шліфовка) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 3 липня 2014 PavelV, кстати с учетом то что ты на газу ездишь я бы голову до 1мм сфрезеровал, а так же в теории мне кажется выпуск бы лучше сделать больше. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах